Nem azzal van a baj, hogy egy örült jobbikos ezt műveli, hanem hogy egyesek ez nem tetszik.
Miközben persze ha lenácizol egy jobbikosot, akkor őrjöng és a földön fetreng habzó szájjal, hogy nem vagyok nácii!!!
Mindent értek.
,,Emlékszek pl. olyan MSZP tagra aki hahotázott a holokauszton...nos, akkor az MSZP-t sem kellett volna sehol sem indítani emiatt?"
Bizony, hogy nem kellett volna. Amúgy is egy hazug párt.
Egyébként Zuschlagot kidobták a pártból.
19-es és 21-es válaszolónál a pont! És elkeserítő nézni, mit művel a többség a Gyakorikérdéseken a politika témakörben.
Pontozzatok csak le, mert baromira nem érdekel, tetszik-e a véleményem nektek, vagy sem. Én legalább nem bégetek a többiekkel, mint valami jobbikos, náci birka.
# 18
Ebből látszik hogy egy elfogult szélsőbaloldali vagy!
Innentől kezdve nincs értelme a kérdésnek és vitatkozni veled!
Szélsőbaloldali vagyok, és akkor mi van?
Te meg szélsőjobbos, ettől még vitatkozhatunk.
Szokásos liberáldroid hiszti.
Arra nincs javaslatuk, hogyan oldják meg az országban a gondokat, főleg azokat amelyek miatt a jobbikra szavaznak.
# 26
Ezt mégis honnan veszed hogy én szélsőjobboldali vagyok nem tudom!
Ez olyan erről veled vitatkozni mint amikor két farkas meg egy bárányt szavaz arról mi legyen a vacsora!
,,Már előre látom, hogy ezért pár liberós mindjárt lepontoz."
Pont hogy a jobberek pontoztak le, én adtam egy zöldpacsit :D
#29 "Ezt mégis honnan veszed hogy én szélsőjobboldali vagyok nem tudom!"
Ennek a mondatnak nincs értelme :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!