Betelt a pohár, minden bizalmam elvesztettem ezen párt iránt. Igaza volt a baloldali sajtónak, de én nem hittem nekik, csak lejáratókampánynak gondoltam az írásaikat.
Azt hiszem itt már csak az LMP maradt, mint értelmes választás.
"Hazug világunk torz értékrendje..." álliberalisták vagytok, hazug emberek egy hazug világban, nem igazán a problémákkal foglalkoztok
ha a nácik nyertek volna, ti lennétek most a legnagyobb antiszemiták
jajj, nézz oda, egy hitler-hasonmás, húú, a pokolra kerülsz... vicc
Engem rohadtul hidegen hagy ez, őszintén szólva, k*vára nem érdekel, megmondjam miért?
Maga a szélsőjobboldali provokálás, mint olyan, az elítélendő szerintem is. Ez az ózdi jobbikos polgármesterjelölt pedig amúgy is egy minősíthetetlen gyökér. Magam részéről a Jobbikot nem tartom szélsőjobboldalinak, de van egy-két politikusa, aki néha túllő a célon.
Viszont ugyanezt el lehet mondani a baloldalról is.
Azért pl. miért nem avéjkodtok, hogy a múltkor néhány szoci politikus vöröscsillagos sapkával jelent meg a Parlamentben???
Vagy ez az oldal is, amit linkeltél: az oldalfülön egy vörös csillag díszeleg, ha nem vennéd észre!
Aztán mi ez, hogy Horthy-fasizmus? A két szónak semmi köze nincs egymáshoz, jobb lenne kicsit visszamenni a középsuliba egyeseknek...
És mi ez, hogy "párizsi békeszerződés értelmében". Milyen párizsi békeszerződés? Nekem erre senki ne hivatkozzon, főleg ne egy magyar, mert az a legnagyobb hazaárulás. Teljesen mindegy, hogy jó vagy rossz ügy érdekében, de a párizsi békeszerződésre árulás hivatkozni. Azt el kell törölni, nem hivatkozni rá...
Úgyhogy ez egy förmedvény, egy baloldali szennylap, amit belinkeltél, semmivel nem különb a színvonala, mint a hitleres képnek, amit bemutat.
Mert aki a vörös csillagot isteníti, az az én szememben ugyanaz, mint aki a horogkeresztet isteníti.
Ha a két tábor szekálja egymást, az ő dolga. Az én szememben ugyanaz a kettő, és amíg kommunista baloldali politikusok vörös csillagos sapkát hordanak a Parlamentben (és még demokratának mondják magukat :D), addig felőlem a jobbikosok hitlerrel is pózolhatnak.
Annál undorítóbb és álszentebb baloldal, minél jobban szekálja a Jobbikot ilyenek miatt. Szégyelhetnétek magatokat, kommunista szemétládák.
én nem szeretem a jobbikot, de ha valaki Magyarországon a párizsi békeszerződésre utal, hogy amiatt cisnáljunk még valamit, akkor inkább azt kéne börtönbe csukni hazaárulás miatt és kivetni az országból! hogy szégyenében meneküljön, oda ahova való!
ez a cikk sokkal felháborítóbb, mint a hitler hasonmás! ez egy elvetemült libsi írása!
"A Jobbik számos alkalommal megérett a betiltásra, és most is a párt azonnali feloszlatását követeljük a párizsi békeszerződés fasiszta szervezetekre vonatkozó pontjai alapján."
napi hányinger a maffiabalodlaltól! az egész baloldal úgy, ahogy van hazaáruló!
Szerintem elég sokan csináltak közös képet egy Hitler hasonmással.
Ahogy azokkal is szoktak, akik Darth Vadernek vagy shongokunak szoktak öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!