Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok, ehhez mit szóltok?

Jobbikosok, ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
[link]
2014. nov. 2. 00:38
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
16%

Betelt a pohár, minden bizalmam elvesztettem ezen párt iránt. Igaza volt a baloldali sajtónak, de én nem hittem nekik, csak lejáratókampánynak gondoltam az írásaikat.

Azt hiszem itt már csak az LMP maradt, mint értelmes választás.

2014. nov. 2. 00:44
 2/56 anonim ***** válasza:
74%
Idióta ez az ember, de mi az a Horthy fasizmus? Ilyenről nem halottam? Horthy tisztességes ember volt és áldozat mit nem lehet ezen érteni. A sok hülye aki támadja ott volt amikor a dolgok történtek Horthy mellett közvetlenül? Nem! Nem vagyok jobbikos, de Horthy nem volt rossz ember.
2014. nov. 2. 00:49
 3/56 anonim ***** válasza:
26%
Sájtzer
2014. nov. 2. 01:28
 4/56 anonim ***** válasza:
15%
2014. nov. 2. 02:28
 5/56 anonim ***** válasza:
93%

"Hazug világunk torz értékrendje..." álliberalisták vagytok, hazug emberek egy hazug világban, nem igazán a problémákkal foglalkoztok

ha a nácik nyertek volna, ti lennétek most a legnagyobb antiszemiták

jajj, nézz oda, egy hitler-hasonmás, húú, a pokolra kerülsz... vicc

2014. nov. 2. 02:53
 6/56 anonim ***** válasza:
85%

Engem rohadtul hidegen hagy ez, őszintén szólva, k*vára nem érdekel, megmondjam miért?

Maga a szélsőjobboldali provokálás, mint olyan, az elítélendő szerintem is. Ez az ózdi jobbikos polgármesterjelölt pedig amúgy is egy minősíthetetlen gyökér. Magam részéről a Jobbikot nem tartom szélsőjobboldalinak, de van egy-két politikusa, aki néha túllő a célon.

Viszont ugyanezt el lehet mondani a baloldalról is.

Azért pl. miért nem avéjkodtok, hogy a múltkor néhány szoci politikus vöröscsillagos sapkával jelent meg a Parlamentben???

Vagy ez az oldal is, amit linkeltél: az oldalfülön egy vörös csillag díszeleg, ha nem vennéd észre!

Aztán mi ez, hogy Horthy-fasizmus? A két szónak semmi köze nincs egymáshoz, jobb lenne kicsit visszamenni a középsuliba egyeseknek...

És mi ez, hogy "párizsi békeszerződés értelmében". Milyen párizsi békeszerződés? Nekem erre senki ne hivatkozzon, főleg ne egy magyar, mert az a legnagyobb hazaárulás. Teljesen mindegy, hogy jó vagy rossz ügy érdekében, de a párizsi békeszerződésre árulás hivatkozni. Azt el kell törölni, nem hivatkozni rá...

Úgyhogy ez egy förmedvény, egy baloldali szennylap, amit belinkeltél, semmivel nem különb a színvonala, mint a hitleres képnek, amit bemutat.

Mert aki a vörös csillagot isteníti, az az én szememben ugyanaz, mint aki a horogkeresztet isteníti.

Ha a két tábor szekálja egymást, az ő dolga. Az én szememben ugyanaz a kettő, és amíg kommunista baloldali politikusok vörös csillagos sapkát hordanak a Parlamentben (és még demokratának mondják magukat :D), addig felőlem a jobbikosok hitlerrel is pózolhatnak.

Annál undorítóbb és álszentebb baloldal, minél jobban szekálja a Jobbikot ilyenek miatt. Szégyelhetnétek magatokat, kommunista szemétládák.

2014. nov. 2. 03:30
 7/56 anonim ***** válasza:
92%
Engem az sem zavarna ha az igazi élő Hitlerrel fotózkodna.
2014. nov. 2. 07:41
 8/56 anonim ***** válasza:
88%
Most ezen vagytok kiakadva, hogy egy Hitler imitátorral fotózkodott? Az emberek 95%-a megtette volna. Azon nem hőbörögtök hogy egy MSZPs vörös csillagos sapkában ült a parlamentben? Ez az oldal rosszabb mint a kuruc, ott legalább nincsenek náci szimbólumok, ez az oldal meg tele van kommunista szimbólummal.
2014. nov. 2. 07:41
 9/56 anonim ***** válasza:
87%

én nem szeretem a jobbikot, de ha valaki Magyarországon a párizsi békeszerződésre utal, hogy amiatt cisnáljunk még valamit, akkor inkább azt kéne börtönbe csukni hazaárulás miatt és kivetni az országból! hogy szégyenében meneküljön, oda ahova való!

ez a cikk sokkal felháborítóbb, mint a hitler hasonmás! ez egy elvetemült libsi írása!

"A Jobbik számos alkalommal megérett a betiltásra, és most is a párt azonnali feloszlatását követeljük a párizsi békeszerződés fasiszta szervezetekre vonatkozó pontjai alapján."

napi hányinger a maffiabalodlaltól! az egész baloldal úgy, ahogy van hazaáruló!

2014. nov. 2. 07:49
 10/56 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem elég sokan csináltak közös képet egy Hitler hasonmással.

Ahogy azokkal is szoktak, akik Darth Vadernek vagy shongokunak szoktak öltözni.

2014. nov. 2. 09:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!