Ki szavazott a Fideszre? Miért, hogyan fordulhatott ez elő?
Magadnál vagy?Én például rájuk szavaztam és az egész rokonság is.
A négy év alatt sikerült stabilizálniuk az országot,a nyolc évnyi balliberális rombolás után.
A családokat segítik az adókedvezményekkel,ami nálunk is havi 99 ezer forint többletet jelent ,mert 3 gyermekem van.
Csökkent a rezsi,újra növekszik a gazdaságunk,alacsony az infláció...
Ezek biztató jelek,ezért támogattuk újra őket.
"A négy év alatt sikerült stabilizálniuk az országot,a nyolc évnyi balliberális rombolás után. "
Az addig rendben is van. Csak utána ki fogja ezt a stabilizációt majd helyrehozni?
Első! Te nem itt élsz az országban, hogy szerinted minden rendben van?
Semmit nem tett rendbe a Fidesz, csak rontott mindenen.
Vagy a Stadion építések, a trafik és földmutyi rendbetétel?
Az államadósság növekedése rendbetétel? A MANYUP pénzek lenyúlása is az?
Nem a Fidesz hazugságait kell hallgatni, hanem szétnézni az országban!
Sajnos, nincs olyan párt, akivel le lehetne ezt a rablóbandát váltani.
A 2/3 valójában a szavazatra jogosultak kb. negyede. Csak a választási törvények megváltoztatása miatt lettek győztesek.
Ha a tavaszi választásra gondolsz, ott nagyjából a következő volt az arány a szavazásra jogosultak körében:
39% nem ment el szavazni
27% Fidesz
15% baloldal
13% Jobbik
3% LMP
Én a nem-szavazókat is látens fideszesnek tekintem, mert nyilvánvaló volt, hogy aki nem szavaz, az gyakorlatilag a Fideszre szavaz (a változáshoz magas részvétel kellett, ezt szajkózta előtte mindenki).
Szóval van az országban 27% fideszes, ami szerintem kb. reális arány, ennyi embernek tényleg tetszhet a kormány munkája. További 39%-nak viszont tulajdonképpen jó ez így, ahogy van, de legalábbis nincs jobb ötletük. És ez összesen már épp kétharmad.
Egyébként a Fidesz támogatottságában az a hihetetlenül izgalmas, hogy területileg mindenhol ők a legnépszerűbbek. Néhány kis lakótelepet vagy egy-egy várost leszámítva az országban bárhol jársz, a szembejövők többsége (már aki szavazott) a Fideszre szavazott.
Ez a teljesen homogén, a szegénytől a gazdagig, kelettől nyugatig tartó támogatottság a Fidesz igazi ereje, és ettől tekintik magukat néppártnak. Ezért tudtak az egyéni képviselős választási rendszerben akkorát nyerni.
Itt olvashatsz erről bővebben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!