Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki a Fideszre szavazott az...

Aki a Fideszre szavazott az miért tette? Milyen jó döntést hoztak az elmúlt 4 évben, ami miatt még bizalmat kapott tőled?

Figyelt kérdés
Aki nem szavazott rá az ne írjon választ. Én egyik pártra sem szavaztam és nem állok egyik oldalon sem, csak szimplán kíváncsi vagyok!

2014. ápr. 7. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
faterom azt mondta hogyha nem szavazok akkor a fideszre szavazok. Szerintem az emberek többsége azért szavazott a fideszre mert ez a legkisebb rossz, és félnek a változástól
2014. ápr. 7. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Pont hogy a Fidesztől kellene félni,mert csődbe viszi a családokat,de ezt a sok birka ember nem veszi észre.
2014. ápr. 7. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

Egyetemi helyek lecsökkentése észzerű keretek közé hogy ne kepezzunk folos embereket.

Egykulcsos adórendszer.

Paks 2. -> igaz hogy ez államadóssághoz hozzáadódik de amit az emberek nem fognak fel hogy ez nem olyan hitel mint ami eredetileg kialakitotta. Ugyanis az az eletszinvonal fenttartasara volt. Az atomipar viszont egy piszokjovedelmezo befektetés es vissza lehet majd fizetni az eddigieket is+ olcsobb energia

2014. ápr. 7. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Semmi nem ésszerű, mit csinálnak. Főleg nem az utoljára felsoroltak.
2014. ápr. 7. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Kussoljon most már a sok birka, aki nem volt képes elmászni a szavazófülkéig!! Szörnyű, hogy 4 millió választásra jogosult nem élt azzal, hogy kifejezze véleményét és most pattog, hogy mi lesz! Hát katasztrófa!
2014. ápr. 7. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nem szavaztak? Ott voltál?
2014. ápr. 7. 21:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor mondd el mi a baj a felsoroltakkal?
2014. ápr. 7. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem konkrétan azokra gondoltam, akik ide írnak, de nagyon sokat ismerek akik most szívják a fogukat, holott csesztek elmenni ikszelni.
2014. ápr. 7. 21:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem voltam választani, mivel nem volt számomra megfelelő párt sem akire szavazhattam volna, a fidesz sok negatívumot csinált, pozitívum ként csak az jut eszembe amikor szembe ment az IMF-el.
2014. ápr. 8. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!