Mi az oka a zsidóellenes antiszemitizmusnak?
Figyelt kérdés
#antiszemitizmus fajtái okai
2014. aug. 30. 19:27
31/61 tetro válasza:
21.35
de azt biztosan tudom azóta, hogy zsidó volt a nagypapája. kizsidulhat valaki két generáció alatt?
32/61 anonim válasza:
az sem kizárt, ha eléggé hígul a vére, de az is lehet, hogy lappangó zsidó, és még csak belül fejlődik benne ez a szörnyű kór
33/61 anonim válasza:
Tetro, komolyan írd már le, kit lehet zsidónak nevezni?
34/61 anonim válasza:
vagy ő csak egy hordozó, aki később átörökíti a zsidóságot az utódainak, ezekből bármi kitelik
35/61 anonim válasza:
"igen, de olyan viselkedést mondj, kérlek, ami a magyarokra (vagy épp dánokra, bolgárokra, kanadaiakra, ausztrálokra...) nem érvényes :D"
Nem irtottak ki minden népet bármerre vonultak.
36/61 anonim válasza:
"na áruld már el, hogyan ismered fel a zsidókat. mert én az egyik legjobb barátomról évekig nem tudtam hogy zsidó. aztán kiderült hogy a nagyapja rabbi volt... mire kellett volna figyelnem?"
Az orrára.
37/61 anonim válasza:
így tartja a mondás is, az orr a lélek tükre
38/61 A kérdező kommentje:
:)
2014. aug. 30. 21:51
39/61 tetro válasza:
értem. akkor kimondhatjuk, az a zsidó, akinek nagy az orra? akkor a viselkedés nem is számít?
40/61 anonim válasza:
nekem mindig gyanús volt az öreg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!