Az antiszemitizmusnak és a romaellenességnek vajon van-e létjogosultsága a XXI. században?
"a magyarok 20-30%-a sem olyan jó ember"
Ez alatt azt érted, hogy a magyarok 20-30%-a agresszív, bűnöző, munkakerülő?
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Ez provokáció.
Te voltál az az egy ember, aki csatlakozott Lajcsihoz? (Pősze Lajcsi)
Menjél le Borsod megyébe lakni 1-2 hétre és menj le egy hétvégére Galgagyörkre is nyugodtan. Utána nem teszel fel hülye kérdéseket.
nincs antiszemitizmus= a közelkeleti népeket utáló,
de egyedül a zsidók használják.
dubiis libertas szeretnéd te elérni azt a kilincset
amiről meg a kérdező beszél az nem roma (ez egy fantázianév), hanem cigány, ők is cigánynak hívják magukat - mikor hallott valaki olyat, hogy 100 tagú romazenekar? ez baromság, ők cigányok.
Első, sajnálom, ha ott ennyire rossz a helyzet. :(
Második, az is egy dolog, azt is egy kalap alá vettem a gazdasági bűnözőkkel, a rosszindulatú emberekkel, stb., amikor a "nem jó emberekről" írtam. Szerintem azok sem sokkal jobbak, akik pl. rosszul nevelik a gyereküket.
Nem, nincs létjogosultsága.
De folytassuk tovább: a gyilkosságoknak, rablásoknak, és az olaszliszkai lincseléshez hasonlóknak sincs létjogosultságuk.
Sőt, még egy "apró" kis bolti lopásnak se.
A baj, hogy ezek megtörténnek. Akkor is, ha "nincs létjogosultságuk". Mindig lesznek olyan emberek, akik mások kárán akarnak előnyökhöz jutni, akik nem riadnak vissza attól, hogy bűncselekményeket kövessenek el.
Igen, egyetértek azzal, hogy az embereket ne a származásuk alapján ítéljenek meg. Tehát nem az számít, hogy valaki cigány, vagy zsidó, vagy éppen marslakó...
Hanem az, hogy HOGYAN VISELKEDIK. És ha tisztességes emberként viselkedik, annak is fogom tekinteni. De ha nem - hát akkor én sem.
Pedro
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!