Miért nem távolítja el a Google az iszlámellenes filmet a YouTube-ról, amikor egy-egy zsidóellenes filmeket PERCEK alatt eltávolítanak?
Mi ez a kettős mérce a világon? Miért mondják a zsidók mindenre (ami az ő fölényeskedésüket bizonyítja) hogy összeesküvés elmélet?
Már bocs, de én elég sok zsidóellenes filmet láttam a youtube-on.
Hogy a MohaMAD-es filmet miért nem távolítják el? Hát, mert nem olyan megalkuvók, mint az USA kormánya, hogy fülét-farkát behúzza a muszlimoktól. Ráadásul ezt ők a gyengeség jeleként értelmezik és újabb akciókra sarkallja őket.
11:51-es vagyok. a válasz első felét lefelejtettem, bocs, íme:
Miért nem távolítja el a Google az iszlámellenes filmet a YouTube-ról?
MERT MINDENNÉL NAGYOBB NÉZETTSÉGET PRODUKÁL. a youtube ezért van.
ÜZLET. másfél milliárd muszlimról tudok, nagyon nagy szám. ha csak ennek a tizede megnézné... hatalmasat kaszál(ná)nak.
Azért nem távolítják el hogy ezzel is nőjön a feszültség. Aztán majd jön egy újabb háború s a már amúgy is gazdag gyártulajdonosok még gazdagabbak lesznek.
Tehát nem érdeke mert üzlet. A háború üzlet fegyverkezés. Az újjáépítés üzlet aztán pár év múlva megint szétbombáznak mindent s kezdődik az egész előröl.
Az meg nem érdekes hogy emberek halnak meg hisz aki kirobbantotta a háborút ő biztonságos környezetben van. Vagy épp a bunkerből irányítja az egészet.
Szintén úgy láttam: rengeteg zsidó ellenes, náci film, klipp van a youtube-on, hondolom, a Mohammad-et ugyanazért nem távolítják el, amiért amazokat.
Ami az elmét illeti, amibôl kipattant, az egy egyiptomi kopt keresztény, aki mellesleg tucatnyi álnéven követett el mindenfélét.
Ennyit arról, mi a tipikus és hogy kik aberráltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!