Mi az oka a zsidóellenes antiszemitizmusnak?
ajánlom a témában a Hitetlen (angolul talán Believer) című filmet, egy antiszemita zsidó srácról szól
abban hangzik el a gondolat, hogy az emberek egymással szögesen ellentétes érveket hoznak a zsidók ellen, pl. van, aki azért utálja őket, mert mindenhol ott vannak, és csak őket látja, van aki meg pont azért, mert megbújnak és a háttérből irányítanak mindent, és van még néhány ilyen ellentétpár, szóval ezek az érvek csak egymást teszik egyre komolytalanabbá
"ez a különleges képesség annak tudható be, hogy a válaszoló valójában nem a zsidókat utálja, hanem az általuk utált embereket azonosítja zsidóként, így nem is kell tudni az illető származását, vallását, ha olyan nem szimpatikus az arc, akkor ő bizonyára zsidó lesz"
Ez nem így van.
Lázár Jánost sem szeretem, mégsem mondom rá, hogy zsidó.
Azoknál, akiknél megtippelem, hogy zsidó, az esetek 90 százalékban igazam van, hiszen utána megnézem, hogy tényleg zsidó-e.
Lehet, hogy itt a kulcs?
A zsidók összetartanak!
Mi meg irigykedünk, ha a másik elért valamit!
Ők egymást segítik kizárólagos kasztként!
Nekünk meg, dögöljön meg a szomszéd tehene is!
Miért?
de azért a kedvenc színészedről/zenészedről/focistádról el sem tudnád képzelni hogy zsidó, ugye?
persze, lehetséges, hogy nincs igazam, és te egy nagyon tehetséges zsidófelismerő vagy, de engem a tény önmagában elborzaszt, hogy te szabadidődben más emberek származását tippelgeted :D
21.28
nem. épp az a furcsa, hogy kettőnk közül ezek sokkal inkább rám jellemzőek... :D
:()
lehet hatalmas zsidó vagyok csak nem tudok róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!