Szerettek Magyarországon élni?
Nem.
Indoklás ami a címben van: politika, pénz, munka.
Igen! Gyerekekkel rengeteg lehetőség van Budapesten. Nagyon gazdag kultúrális programok, igényes játszóterek, parkok.
Nagyon szépen fejlődik Budapest.
Ez elég nehéz kérdés,több szempontból is meg lehet vizsgálni.
Szerintem ahol születik az ember és életének első 10-15 vagy több életévét tölti odanő teljesen a szíve,mert oda köti minden szeretett emlék.
Szóval valószínűleg mindenki szeret ott élni ahol most él,a hazájában,legyen az Brazília Németország vagy Magyarország.
Másfelől megközelíthetjük úgy a dolgot,hogy hol a legszebb.Gondolom sokan költöznének a görög tengerpart közelébe,hogy minden nap láthassák a csodás természetet.
Vagy akinek fontosabb hogy könnyen tudjon keresni akár 2-3000 eurót havonta az gazdagabb országokban.
Ez a választék.....mégis inkább a holdon laknék,hogy egyszerre lássam nem csak a hazám,hanem az egész bolygónk;)
Szeretek, nagyon szeretem a természeti környezetét, nagyon egyedi. Itt élni egyedul az emberek mentalitasa miatt nem jo, es nagyon faj, hogy pont a hazam az, ahol az eddigi tapaszatalaimat tekintbe a leginkabb nem szamitanak a jogszabalyok, a tisztesseg, igazsagossag es az empatiat sokan hirbol se ismerik. Sajnos mar ez is altalanositaskent hangzik, de itthon mindenki szeret panaszkodni es a sogor-koma-jonarat orszaga vagyunk, akarhogy is tagadjuk.
De epp szeretem az embereket is, azokat, akik nem fasultak el, akikben ott van a magyar otletesseg, a harci kedv es az emberszeretet, a kalandvagy es okossag.
Idehaza akkor jo, amikor elotte egy nalunk sokkal szegenyebb es rosszabb helyzetben levo orszagban voltam, de még ott is vidamabbak az emberek, mint idehaza :-(.
A természet. Az itthon a legszebb :-)!!!
magyar vagyok ide születettem.
olyannyira szeretem kis hazánkat, hogy külföldre se mennék nyaralni, abból pénzből inkább valamelyik hazai hotelt gazdagítom, hogy itthon maradjon a pénz!
Annyira nem mint szeretném
Indoklás a politika,pénz,munka
Érdekes, hogy pont Budapestet dícsérik többen. Ott születtem, gyerekkoromban elköltöztünk aztán a tavalyi évet megint ott töltöttem. Undorító, mocskos, elhanyagolt, le van rohadva minden. Tényleg fertő az egész, az emberek meg.... Mintha a középkorban lennél. Belvárosban laktam. Egy életre elég volt Mo-ból.
1. Rasszizmus
2. Homofóbia
3. Mocsok mindenhol az utcákon
4. Gyalázatos keresetek
5. Folyamatos jobberkedés-kereszténykedés
Ezek miatt nem szeretem Mo-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!