Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a kifogásotok a fidesz...

Mi a kifogásotok a fidesz ellen? Csak észérveket kérek! Nem szeretnék ócsárolást.

Figyelt kérdés

Nagyon sok felháborodott véleményt olvasok. Miért? Ezt kívánta az emberek többsége. Mellesleg 40% el sem ment szavazni. Ha olyan nagyon rossz ez a helyzet, miért nem tettek ellene? Én nem hiszem el, hogy csalás történt.

Amit nem akarok olvasni:

- hazaárulók

- zsidók

- nácik

- mutyi

- lopnak

stb.

2014. ápr. 7. 16:11
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

*van helye a pénznek, nem élünk luxus körülmények között.

Egyébként igen, kedves utolsó bunkó válaszoló, nagyságrendileg tudom, mennyibe kerül a mesterséges megtermékenyítés. De valljuk be, nem kerek, amit állítasz, ugyanis ha jól tudom, az első 8 próbálkozás ingyenes (javíts ki ha tévedek). Sajnálom, ha ennyiből sem jön össze, de ez nem politikai kérdés. És egyébként a fidesz előtt támogatva volt a többi próbálkozás??? Nem. Ahogyan az sem politikai kérdés, hogy egyes gyógyszereket támogat a TB, másokat pedig nem. Nem tudom mi köze ennek a fidesznek? Persze, beleszólhatna, de vannak fontosabb kérdések is. Neked szerintem az fáj, hogy nem lehet gyereked (sajnálom, őszintén), de nagyon otromba és gyerekes viselkedés, hogy ennyi erővel azt se támogassuk, akit lehetne.

2014. ápr. 7. 18:14
 42/50 A kérdező kommentje:

1.Képzeljétek, minden nyáron dolgozom 16 éves korom óta. És nem azért járok egyetemre, hogy utána elhúzzak külföldre, hanem a magyar egészségügyben szeretnék dolgozni.

2. Igen, családi házban élünk, amit a szüleim a 2 saját kezükkel építettek több mint 20 éve. Nehogy már ez is baj legyen!! Átlagos körülmények között élünk, minden csak nézőpont kérdése, valakinek egy kacsalábon forgó palota sem lenne elég.

2014. ápr. 7. 18:18
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond kérdező, hogy te is elismered, hogy a fidesz több kardinális pontban nem megfelelő politikát folytat. Viszont mivel egy kicsit több támogatást kap a családod, mint eddig (nem a fidesz találta fel a családi pótlékot, adókedvezményt), ezért ezeket elnézed neki. Ergo megvásároltak. Az én szüleim is netto nyertesek az egykulcsos adóval, de attól még észreveszik, hogy nem egészen faszán megy minden. Kicsit tovább kéne gondolkozni, mint a kerítésetek.
2014. ápr. 7. 18:47
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Nincs elszámoltatás, nincs munka, keveset ér a pénzünk.

A családomnak semmivel se jobb mióta a fidesz van. Az Mszp se volt jobb de a fidesz se az.

2014. ápr. 7. 19:27
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

Ha 40 % el sem ment szavazni, a maradéknak pedig a negyvenvalahány %-a szavazott erre a csőcselékre, az hogy többség? Vagy én nem tudok számolni úgy, hogy az egyetemen 5-féle matekom volt, vagy inkább nem is mondom mi a másik opció.

Rendben, leírom mi bajom a Fidesszel, legalábbis néhány dolgot, mert nem akarok oldalakat írni.

Stadionokat építtet, tehát nem egyet és még csak nem is kevés pénzért, amikor ilyen helyzetben van az ország. Ráadásul úgy, hogy még a magyar foci is minősíthetetlen. Tehát nem tudom mire föl. Miközben mikor kórházban voltam, még függöny sem volt. Nem telik rá a kórháznak. Fürdőköpennyel takartuk el a napot. És akkor még nem beszéltem a felszerelés és gyógyszerek hiányáról. Az alulfizetett orvosok közül sokan már külföldön vannak, ezért fél napig vártam a műtétre. Éheztem és fájdalmaim voltak. Ahogy több másik beteg is.

Pofátlanul elvették mások megtakarított nyugdíjjárulékát, ami nem kevés embernél milliós tétel volt. Hol van? Mire költötték? Azt nem lehet tudni.

Biztos nem az országra, ahogy elnézem.

Rezsiköltség. Egyszerűen nem fogom fel, hogy lehet ennek úgy örülni, mint majom a farkának. És főleg nem még reklámozni is. Én arra nem lennék büszke, hogy még számolni sem tudok. Nem tudom, hol él az ilyen. Direkt megnéztem a számlát, de összességében vagy semmivel nem fizetek kevesebbet, vagy csak max 1000 ft-tal. Amivel hadd ne mondjam mit tudok csinálni. Mivel ennek köszönhetően a boltban jelentősen drágultak az élelmiszerárak. És senki ne mondja, hogy nem. Nem vagyok vak. Én nem. És akkor még nem beszéltem a rezsiköltség miatti elbácsátásokról, mivel sok cég így hozza vissza azt, amit rá hárítanak. Nekem ennyit nem ért az a pár forint.

Felsőoktatás: egy valamit emelnék ki, a többihez nincs gusztusom. Nekik járt a legjobban a szájuk, hogy Gyurcsány költségtérítéses képzést akar. Erre mit csinálnak? Bevezetik ők. Ennyire hitelesek. Ráadásul az után, hogy sokan már beadták a jelentkezési lapot.

Ha már itt tartunk, akkor rosszul vagyok az utólagos variálásoktól, törvénymódosításoktól is. Nehogy véletlenül el lehessen ítélni valamelyik férget.

Családi adókedvezmény, egykulcsos adó. Ehhez külön gratulálok. Végülis teljesen jogos, hogy minél gazdagabb valaki, annál több támogatést kapjon. Még véletlenül se az a gyerek kapjon, aki éhezik vagy nélkülözik. És ehhez nem kell romának lenni. Mi sem vagyunk azok. A testvérem azért ment külföldre a két gyerekkel, mert a családbarát kormány miatt havi kb. 30 ezerrel kapott kevesebbet, mint előtte. Pedig semmivel nem dolgoztak kevesebbet. Így és a lakáshitellel (mivel sokan másképp nem jutnak lakáshoz) már nem tudtak itthon megélni. Szerencsére már normális országban élnek, ahol nem így működnek a dolgok. És ha már itt tartunk, ezért is utálom a Fideszt. Családokat választottak szét, köztük az enyémet.

Nem is folytatom tovább, mert most vacsoráztam. Pedig még közel sem soroltam fel mindent.

2014. ápr. 7. 20:41
 46/50 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy korrekt választ adtatok. Így képzeltem el a véleménynyilvánítást. Sok igazság van a szavaitokban.
2014. ápr. 8. 10:10
 47/50 anonim ***** válasza:
Kérdező. A szavazók többségének semmi kifogása nincs a fidesz ellen. Ezt tapasztalhattad. Engem az vigasztal hogy ők is k..va nagyot fognak szívni.
2014. ápr. 8. 16:34
 48/50 anonim ***** válasza:
49%

Az előző kormány hibáiért (és tolvajlásáért) most adókkal fizetünk. A mostani 27% áfa és egykulcsos adó azt az űrt kívánja betölteni, ami a "minimálbér adómentes" című ámokfutás egyenes következménye, hogy az aktív dolgozók 70%-a (a minimálbéresek) semmi adót nem fizetett, ami meg befolyt a maradékból, azt szétszórták ausztriai és egyéb bankok számláin az MSZP-s politikusok. Ne higyjétek, hogy csak párszázmillióról van szó... FOGADJUNK, hogy Simonnak még van Cipruson, meg a tökömtuggya hol párszáz milliárdja is, miközben a maszop kormány folyamatos kommunikációja az volt, hogy nincs pénz sem erre, sem arra, sem amarra.

Sok stadion épül? Majd megismeri a világ Magyarország nevét, amikor végre nálunk lesz Olimpia. Mégis hol rendeznék meg? Pest régi lepukkant néhány poros-romos iskolai tornaternében vagy hol?

Ha lesz itt Olimpia, akkora vendéglátó országgá válhatunk, mint még sosem voltunk.

Ausztráliában a Sydney-i olimpia iszonyatosan fellendítette az éppen addig sem xar gazdaságot. Olyannyira, hogy ezresével várták utána a bevándorlókat, hogy betöltsék a rengeteg létrehozott vendéglátóhelyet.

OFF:

A Balaton közelében szerintem érdemes lenne felfejleszteni 2 repülőteret, a Sármelléket és a Veszprém-Szenkirályszabadját.

Egy-két jó repülőtérrel, s közvetlen járatokkal angol, német holland és belga repülőterekről, a Balaton mellet a nyári időszakban olyan turizmus lenne a Balaton mellett, ami a 90-es években volt. Olyan lenne a Balaton-part, mint Benidorm vagy Playa de las Americas.

Ehhez persze nem ártana egy északi part-közeli autópálya is (ugye a délin már van az M7), pl ha lenne valami M8 féle.

2014. ápr. 9. 14:45
 49/50 anonim ***** válasza:
szerintem még az IMF hitel is az MSZP-s politikusok hamis útlevelekkel megnyitott számláikon kamatoznak!
2014. ápr. 9. 14:46
 50/50 anonim ***** válasza:

bár az egykulcsos adóval én nem értek egyet, de ami előtte volt az sem volt jó.

az angol rendszer kb jó, hogy x összegig adómentes, (ami kevesebb, mint a teljes munkaidős minimálbér), de utána már nem.

viszont, ennek a rendszernek előnye és egyrészt hátránya, hogy ha 2 ember végez egy teljes munkaidős állásnak megfelelő munkát, akkor egyik sem fizet adót, de egyik sem munkanélküli. Ez olyan meg is van oldva meg nincs is megoldva ügy.

Nyilván egyiknek sem jó, hogy csak félmunkaidőben dolgozik, de annak jobb, amelyik ellenkező esetben munkanélküli lenne. Így viszont az államnak semmi adóbevétele nem származik tőlük, ha meg egy dolgozna teljes munkaidőben, akkor származna, ami persze elmenne az álláskereső segélyére! Tehát az állam így sem úgy sem járna jobban.

2014. ápr. 9. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!