Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a kifogásotok a fidesz...

Mi a kifogásotok a fidesz ellen? Csak észérveket kérek! Nem szeretnék ócsárolást.

Figyelt kérdés

Nagyon sok felháborodott véleményt olvasok. Miért? Ezt kívánta az emberek többsége. Mellesleg 40% el sem ment szavazni. Ha olyan nagyon rossz ez a helyzet, miért nem tettek ellene? Én nem hiszem el, hogy csalás történt.

Amit nem akarok olvasni:

- hazaárulók

- zsidók

- nácik

- mutyi

- lopnak

stb.

2014. ápr. 7. 16:11
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megközelítem máshonnan:nekünk gyakorlatilag hétről hétre rosszabb a helyzetünk,mióta a FIDESZ van.

Mélyszegénységben élő vidéki munkanélküli vagyok egy beteg férjjel.

2014. ápr. 7. 17:22
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
De mit csinált a Fidesz a magyar termékek népszerűsítéséért? A lengyel vaj feleannyi, mint a magyar. Mit csinált a magyar földek, gyárak védelmében? Csökkentett jelentős adóterhet, növekedtek a bérek? Boldogok e a magyarok, kellemes az atmoszféra? Miért zárnak be a kisvállalkozások és miért nyílnak ezzel szemben heti szinten plázák, Tescok? Harmónia van a kisebbség és a magyarok között, azonos jogokban részesülnek? Biztonságban érzi magát az ember? Egy kormánynak ezt kell megoldania.
2014. ápr. 7. 17:22
 33/50 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Nem vetem el a jobbikos eszméket, sőt, nagyon sok mindenben egyet értek velük. Ha 4 évvel ezelőtt szavazhattam volna, valószínűleg rájuk szavazok. Az a gondom velük, hogy már átestek a ló túlsó oldalára, és olyannyira radikális irányba tolódott el a programjuk, hogy az már tarthatatlan lenne. Béremelések? Igen, nem lenne rossz, mindenki örülne neki, de előbb jussunk el oda, hogy legyen miből. A magyar termékeket én is sajnálom, ha megengedhetem magamnak, akkor a magyart veszem meg. A közbiztonság tényleg no comment. És a többiben is nagyjából egyetértek veled. De én pontosan azért nem a jobbikra szavaztam, mert igen, jó elképzeléseik lennének, de azt már nem részletezik, hogy mindezt hogyan valósíthatnák meg, és ez nem is véletlen. Nem vallom azt, hogy a cél szentesíti az eszközt.

Igen, sajnos vannak még megoldásra váró dolgok, de nem lehet varázsütésre megoldani a problémákat.

2014. ápr. 7. 17:35
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a Fideszben szándék sincs, a propagandajukban már azt állítják, hogy többszázezer új munkahely van, mindenki jólétben van. Szóval elméletben már egy csomó kérdésre nyújtottak megoldást.
2014. ápr. 7. 17:43
 35/50 anonim ***** válasza:
79%

"Nem tudom, ti miből éltek, de nekünk több

pénzünk van, amióta ők kormányoznak. 6

tagú családban élek, melyből 3 kiskorú

(ízig-vérig magyar vagyok, mielőtt egyből

arra asszociálna valaki, hogy roma lennék).

Kb. 100.000 ft-tal több van a kasszában,

amióta bevezették a családi

adókedvezményt, a rezsicsökkentést, és

társait."

Tehát te a "gyerekeidbõl" élsz és az utánuk járó pénz miatt vagy Fideszes. Áh,,nincs több kérdésem

2014. ápr. 7. 17:57
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
4 millió forintot vettek el a magánnyugdíjpénztáramból.
2014. ápr. 7. 18:05
 37/50 anonim ***** válasza:
72%

"Egyébként nem értem, hogy miért fáj az az

embereknek, hogy támogatják a családokat.

Sokan azt hiszik, csak azért, mert más

többet kap, akkor ő automatikusan

kevesebbet. Felnőtt, dolgozó ember,

egymagát kell eltartania, nem pedig egy

családot. Egy gyerek rengeteg plusz kiadást

jelent, nem véletlen, hogy sokan nem merik

bevállalni. Jó dolog, hogy segítik a

családalapítást. És aki azt mondja, jaj, az a

pár ezer ft mit számít, annak üzenem, ha

ennyivel kevesebbet kapna, bizony nagyon

pöszén nézne szerintem."

Na ide figyelj! Vannak akiknek nem lehet gyerekük, és mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoznak. Tudod te drága hogy mibe kerül az??? A gyógyszereket nem fizeti állam bácsi, ezeknek az összege próbálkozásonként több 100 ezer ft. Segíted öket??? Mert ha nem tudnád, a gyermektelenek másképp adóznak a te javadra! És nem minden gyermektelen él mint Marci Hevesen!!!!

2014. ápr. 7. 18:05
 38/50 A kérdező kommentje:
NEM! Képzeld, az egyik "gyerek" vagyok. 21 éves vagyok, és csakis azért nem vagyok dolgozó, mert egyetemre járok. Egy szóval nem mondtam ilyet, hogy minket a fidesz tartana el. Apukám jó szakember, viszonylag jól fizető munkája van. A családi támogatás és a rezsicsökkentés csak a "ráadás", de mivel vagyunk is rá elegen, van élünk luxus körülmények között egyáltalán.
2014. ápr. 7. 18:07
 39/50 anonim ***** válasza:
73%
Hozzá teszem: hány nagycsaládos él "luxus" családi házban és hány gyermektelen lakik panelban??? Úgyhogy sürgösen szállj magadba!!!
2014. ápr. 7. 18:08
 40/50 anonim ***** válasza:
62%
Egyeyemet apuka-anyuka fizeti, te életedben egy percet nem dolgoztál! De osztod az észt! Éljen a jövö nemzedék!!!
2014. ápr. 7. 18:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!