Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a kifogásotok a fidesz...

Mi a kifogásotok a fidesz ellen? Csak észérveket kérek! Nem szeretnék ócsárolást.

Figyelt kérdés

Nagyon sok felháborodott véleményt olvasok. Miért? Ezt kívánta az emberek többsége. Mellesleg 40% el sem ment szavazni. Ha olyan nagyon rossz ez a helyzet, miért nem tettek ellene? Én nem hiszem el, hogy csalás történt.

Amit nem akarok olvasni:

- hazaárulók

- zsidók

- nácik

- mutyi

- lopnak

stb.

2014. ápr. 7. 16:11
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Kihagytam, hogy 3 hónapot éltem Minszkben, és a politikai helyzet igen sokban hajaz arra, mint itthon.
2014. ápr. 7. 17:01
 22/50 anonim ***** válasza:
86%
Te elvakultan szereted a Fideszt a tapasztalataid alapján, mi meg elvakultan utáljuk a mi tapasztalataink miatt. Bármit mondunk, úgy se tudjuk meggyőzni a másikat, értelmetlen a vita. Az országot nem a Fidesz kezdte elrontani, azonban rengeteg hiányosság van, amit kötelessége lenne befoltozni, ehelyett trafiktörvényeket hoz. Ez a fő baj.
2014. ápr. 7. 17:01
 23/50 A kérdező kommentje:
Egyébként nem értem, hogy miért fáj az az embereknek, hogy támogatják a családokat. Sokan azt hiszik, csak azért, mert más többet kap, akkor ő automatikusan kevesebbet. Felnőtt, dolgozó ember, egymagát kell eltartania, nem pedig egy családot. Egy gyerek rengeteg plusz kiadást jelent, nem véletlen, hogy sokan nem merik bevállalni. Jó dolog, hogy segítik a családalapítást. És aki azt mondja, jaj, az a pár ezer ft mit számít, annak üzenem, ha ennyivel kevesebbet kapna, bizony nagyon pöszén nézne szerintem.
2014. ápr. 7. 17:02
 24/50 anonim ***** válasza:
Hol tapasztaltam ilyet?Saját bőrömön pl.a helyi önkormányzatnál.Meg a régi lakóhelyemen szintén az önk-nál.A munkátlanító központban,ahol romáknak mindenféle esélynövelő programok vannak,fehéreknek semmi.Folytassam?
2014. ápr. 7. 17:02
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj hogy támogatják a családokat, AZ A BAJ, hogy egy 2 gyerekes kap kb. 100.00 Ft-ot, míg egy 3 gyerekes 100.000-et. Szerintem érzed a különbséget...
2014. ápr. 7. 17:03
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Jajj kérdező, a magánnyugdíjpénztárakról még le sem írtad, mit gondolsz.
2014. ápr. 7. 17:04
 27/50 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék elvakult lenni, a kérdést is pont ezért tettem ki, hogy a másik oldalt is lássam.
2014. ápr. 7. 17:07
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor most már látod.Naa de írd már le, azért ez egy elég ge.nya húzás volt a Fidesztől, én kíváncsi vagyok rá, te ezt hogyan látod.
2014. ápr. 7. 17:09
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
De a mélyszegénységben élő munkanélküli eleve nem vállal gyereket,mert van annyi esze,hogy nem tudja eltartani.Akkor miért is ezeket büntetik,akik realista módon tudnak gondolkodni?
2014. ápr. 7. 17:13
 30/50 A kérdező kommentje:
Egyébként nem értek minden döntésükkel egyet, sőt... Pl. a magánnyugdíjpénztárakkal amit műveltek, vagy a trafiktörvényt én is hülyeségnek tartom. De azt gondolom, semmi sem fekete-fehér, nekik is vannak rossz döntéseik, míg az előző kormánynak is lehettek jók. Az összképet kellene nézni. Nem értünk egyet, de ez így is van jól, egyrészt ez is azt bizonyítja, hogy nem a futószalagról jöttünk le, másrészt, ha mindenki ugyanazt vallaná, nem jutnánk egyről a kettőre. Így már látom a másik oldalt is.
2014. ápr. 7. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!