Egy normális, jól szituált, tanuló, dolgozó fiatalt, középkorú embert, mi visz arra hogy oda áll a kamerának Szavazz a Jobbik, ellen szlogennel? Mitől félnek, vagy ennyire buták?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom megnéztem a videókat ami ezzel kapcsolatos volt de nagyon felhúztak, legszívesebben velük szúrnék ki a legjobban ezután Vonáék helyében.2014. ápr. 6. 14:46
1/7 hollófernyiges válasza:
Igen, az első elég jól megmutatta, hogy mi viszi rá őket.
2/7 anonim válasza:
Van az a pénz...
Az én gyomromat is felforgatták, a legutóbbi videóból csak fél percet bírtam, nem szennyezem tovább az elmémet a videóikkal. Semmi használható indokuk nincs, miért szavazzunk ellenük, csak hajtogatják ugyanazt a mondatot, néha a változatosság kedvéért odaböknek egy "rasszista" és egy "náci" szócskát is...
3/7 anonim válasza:
Ugyan már, mivel undorítóbbak ezek a videók mint a jobboldaliak zsidó, cigány (mindenkit) lejárató kampánya? A különbség az, hogy az egyik csak most választások előtt csinálja míg pl. a kuruc.info egész évben nyomatja a mocskot.
4/7 A kérdező kommentje:
Wittt
Az lehet, de értelmes ember nem is olvas egyáltalán kuruc.infot !!
2014. ápr. 6. 15:02
6/7 anonim válasza:
Amúgy az egyik videóban (amit én láttam) elmondják a véleményüket.
7/7 anonim válasza:
"Ugyan már, mivel undorítóbbak ezek a videók mint a jobboldaliak zsidó, cigány (mindenkit) lejárató kampánya?"
A zsidókat és a cigányokat nem kell lejáratni, mert már rég lejáratták magukat a magyar emberek szemében.
A kuruc.infot meg igazából csak az értelmes emberek olvassák, akiknek elegük van a cionista sajtó hazugságaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!