Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a Jobbik szavazóit...

Akik a Jobbik szavazóit nácizzák, azok mégis hogy gondolják az egészet?

Figyelt kérdés

/Várom a !LOGIKUS! érveket - az alpári stílus maradjon meg a hülyéknek, nekik erre futja./

Szerintük a Jobbik összes szavazója csak és kizárólag bőrnyakú ? A Jobbikra 2010-ben 855 ezer ember azért szavazott a hozzátok hasonló, párhuzamos univerzumban élő emberek szerint, mert mind rasszista, zsidó- és cigánygyűlölő aki népirtást akar. Vagy mégse ?

Nem értem, hogy mi a fészkes fenéért nyivákolnak itt többen náci veszély, rasszizmus miatt. Egyszer és mindenkorra tessék megérteni hogy nincsenek nácik, fasiszták, patás ördögök. Tudom hogy ez a nagy antifáknak jó üzlet, de tessék már végre leszállni a földre és kíméljék meg a normális gondolkodásúakat a beteges rémképektől. Amúgy pedig sokan ismerik azt a történetet a fiúról, aki farkast kiáltott...

Szóval elég legyen már az ilyen böszmeségekből.

Ha mégis annyira rettegni és nácizni akartok, akkor a Magyar Hajnalt osszátok.

2014. márc. 16. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 A kérdező kommentje:
Az hogy félsz a saját utcádban sétálni, az szerinted nem probléma? És érdekes módon egy bizonyos népcsoporttól félsz. Nem a kínaiaktól és nem a magyaroktól. Egyáltalán nem azért írom ezeket hogy most még jobban kiélezzem az ellentéteket az etnikumok között, egyszerűen csak zavar az hogy nem vagytok hajlandóak felismerni bizonyos településeken a cigányok félelemben tartják a többi etnikumot. Azt sem ismered el, hogy a magyar kultúra csorbulásához vezet a cigányok gyerekvállalásának "indirekt" támogatása?
2014. márc. 17. 14:04
 72/80 anonim ***** válasza:

11:06

Nem mondom én azt, hogy eleve bűnözőnek születik mindenki. De! Tanultam szociológiát, és a tanár egyáltalán nem volt meglepődve, amikor a kisebbség témaköre kapcsán pár perc alatt felmerült a cigányprobléma. Nem a rutén, nem a szlovák, nem a sváb, nem a horvát kisebbség problémája. Ebben az volt a legrosszabb, hogy az emberekből csak úgy dőltek a saját rossz tapasztalataik, és szó sem volt arról, hogy innen meg onnan hallottak eseteket. Nem foglalt állást ezzel kapcsolatban a tanár (nagyon helyesen), csak annyit fűzött hozzá, hogy bizonyos régiókban a probléma tényleg égető. Szerintem nem is keresik a kapcsolódási pontokat (kevés kivételtől eltekintve) a beilleszkedés felé, a rendszerváltás óta azért illett volna már felmutatni valamit, ha mást nem, hát azt, hogy a romák iskolázottak. Most makro vagy mikroszint...ahol kevés cigány él annak nyilván a probléma nem mond semmit, mert nem szembesül vele, nem úgy mint azok akiknek napi szinten vannak problémái.

2014. márc. 17. 15:20
 73/80 anonim ***** válasza:

"Mert ez az egyetlen kártya, amit elő tudnak húzni ellene. A múltkor megkérdeztem, hogy miért mondják valakik azt, hogy a Jobbik nem egy demokratikus párt; szokás szerint ment a mellébeszélés, hebegtek-habogtak, meg szánalmas magyarázkodásban törtek ki, zavarban voltak, hogy ajaj, most nem elég azokat a lőzungokat mondani, amit a számba raktak, hanem meg is kéne indokolni. Mondanom sem kell, nem kaptak értelmes választ. "

Ez a videóban most nem az a lényeg h hogyan vágták össze hanem az h Vona Azt mondja Nem vagyunk demokraták.

Tehát ez nem csak kitaláció.

https://www.youtube.com/watch?v=yTHuzrvU_E0

2014. márc. 17. 15:44
 74/80 A kérdező kommentje:
Egy összevágott videó? Hát meg ne haragudj kitudja milyen szövegkontextusban hangzottak el ezek, és a videó kommentjei alapján már még gyanúsabb, hogy ezt csak egy rosszindulatú ember készítette. Komolyan erre telik érvek helyett?
2014. márc. 17. 17:56
 75/80 anonim ***** válasza:
Itt csak azt akartam bemutatni h azt mondja vona nem vagyunk demokraták, ha eredetibe megnézed akkor is ugyan ezt mondja és ugyan úgy arra érti. Az h vannak még más szövegek hozzá végva egy dolog, de az mikor kimondja h "nem vagyunk demokraták" az nincs megvágva.
2014. márc. 17. 18:19
 76/80 A kérdező kommentje:
De demokraták, csak nem ilyen MSZP és Fidesz féle elfajzott "demokraták"... az igazi beszédében ezt is hozzáteszi. A videó alatti kommentben is írja valaki, csak nem vetted észre. De most írok egy levelet Vonának hogy ezt pontosan hogyan értette. Hátha.
2014. márc. 17. 19:01
 77/80 A kérdező kommentje:

Közben megtaláltam a beszéd lemaradt részét:

"Azért nem vagyunk demokraták, mert a szellemi centrumunk nem a pénz és a tőke. A demokrácia leple alatt ugyanis a pénz és a tőke diktatúráját éljük meg – hangsúlyozta Vona Gábor, aki szerint a Jobbik a Szent Korona eszmeiségén álló alkotmányosságot képviseli. Magyarországon a történelmünk 90 százalékát ezen alkotmányosság értjük, szeretnénk a történelmi gyökereinkhez visszatérni, mert a második világháború után letértünk a helyes útról, liberális demokráciák és totalitárius rendszerek csapdájába került az ország, és meg kell nézni, ez az út hová vezetett – hangoztatta a pártelnök."

2014. márc. 17. 19:10
 78/80 A kérdező kommentje:

Illetve ez egy rádióbeszélgetésből maradt meg, nem a beszéd folytatásában hangzott el, de arra egy reagálás bővebben, amit akkor ott is kifejtett a színpadon (csak levágták a videóban).

Itt olvasható a teljes:

[link]

2014. márc. 17. 19:52
 79/80 anonim ***** válasza:

Mivel a Jobbik politikája veszélyezteti a neoliberális, globalista kizsákmányolás térnyerését Magyarországon és ezt értelemszerűen nem mondhatják ki, a nácinak bélyegzés a stratégiájuk a burokban élők felheccelésére.

Az, hogy a neoliberális, globalista tőke úgy próbál extraprofitra szert tenni, hogy azon kisebbség "jogait" védi, akiknek köszönhetően csökken a gazdasági teljesítőképességünk, elértéktelenednek ingatlanaink, és úgy általában elszegényítik társadalmunkat, csakis annak a stratégiának az alapja, hogy olcsóbban, vagy, hogy egyáltalán hozzájuthassanak azon javainkhoz, amelyeken keresztül még több profitot termelhetnek. Mert a pénz, hatalom.

2014. márc. 23. 12:21
 80/80 anonim ***** válasza:
Na most kapaszkodjon meg mindenki, mert én sem hinném el ha nem a saját fülemmel hallom: cigány ismeröseim a Jobbikra fognak szavazni, mert a Jobbik beigérte hogy 40 év munkaviszony után a férfiak is nyugdíjba mehetnek. Na ez kell a cigánynak és no comment!
2014. márc. 23. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!