Akik a Jobbik szavazóit nácizzák, azok mégis hogy gondolják az egészet?
/Várom a !LOGIKUS! érveket - az alpári stílus maradjon meg a hülyéknek, nekik erre futja./
Szerintük a Jobbik összes szavazója csak és kizárólag bőrnyakú ? A Jobbikra 2010-ben 855 ezer ember azért szavazott a hozzátok hasonló, párhuzamos univerzumban élő emberek szerint, mert mind rasszista, zsidó- és cigánygyűlölő aki népirtást akar. Vagy mégse ?
Nem értem, hogy mi a fészkes fenéért nyivákolnak itt többen náci veszély, rasszizmus miatt. Egyszer és mindenkorra tessék megérteni hogy nincsenek nácik, fasiszták, patás ördögök. Tudom hogy ez a nagy antifáknak jó üzlet, de tessék már végre leszállni a földre és kíméljék meg a normális gondolkodásúakat a beteges rémképektől. Amúgy pedig sokan ismerik azt a történetet a fiúról, aki farkast kiáltott...
Szóval elég legyen már az ilyen böszmeségekből.
Ha mégis annyira rettegni és nácizni akartok, akkor a Magyar Hajnalt osszátok.
23.16
a gyűléseiken rasszista szlogenek skandál a tömeg. alapították egy cigány ellenes militáns csoportot. zsidóznak a parlamentben. évekig cigányoztak úton-útszélen.
vagy te hallottál olyat, hogy Vona kiállt a cigányozózsidozómelegezőlibsiző tömeg elé, hogy ezt így nem kellene? mert én nem. ellenben számtalan olyan kikacsintást lehet felhozni, amit a szélsőjobb felé tettek.
"A Jobbik elítéli azokat akik rasszisták
akkor is ha azok a szavazói."
na ez az ami nem igaz! Nem hirdetik ezt sehol sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!