Akik a Jobbik szavazóit nácizzák, azok mégis hogy gondolják az egészet?
/Várom a !LOGIKUS! érveket - az alpári stílus maradjon meg a hülyéknek, nekik erre futja./
Szerintük a Jobbik összes szavazója csak és kizárólag bőrnyakú ? A Jobbikra 2010-ben 855 ezer ember azért szavazott a hozzátok hasonló, párhuzamos univerzumban élő emberek szerint, mert mind rasszista, zsidó- és cigánygyűlölő aki népirtást akar. Vagy mégse ?
Nem értem, hogy mi a fészkes fenéért nyivákolnak itt többen náci veszély, rasszizmus miatt. Egyszer és mindenkorra tessék megérteni hogy nincsenek nácik, fasiszták, patás ördögök. Tudom hogy ez a nagy antifáknak jó üzlet, de tessék már végre leszállni a földre és kíméljék meg a normális gondolkodásúakat a beteges rémképektől. Amúgy pedig sokan ismerik azt a történetet a fiúról, aki farkast kiáltott...
Szóval elég legyen már az ilyen böszmeségekből.
Ha mégis annyira rettegni és nácizni akartok, akkor a Magyar Hajnalt osszátok.
tetro!
"vagy te hallottál olyat, hogy Vona kiállt a cigányozózsidozómelegezőlibsiző tömeg elé, hogy ezt így nem kellene?"
Amikor beindult az öregezési hullám, kik ültek le beszélgetni a mélyszegényekkel, hogy azért ezt mégsem kéne?
09.46
gondolom az fel sem merül benned, hogy talán oka van, hogy miért épp ezekben a régiókban vannak ilyen állapotok. talán mert 80%-os a munkanélküliség? nem, te egy dolgot látsz, a cigányokat. nem, az lényegtelen hogy ezek a régiók összeomlottak gazdaságilag, hogy magyarnak sincs esélye munkára, nem hogy cigánynak... szerinted nem ez a kulcs, hanem hogy cigányok...
"nem tudom. kik ültek le?"
Segítek: a helyes válasz nyilván a jobbik lenne a válaszoló szerint. :D
09.56
de utólag vagy előtte ültek le beszélgetni velük?
09:54
Egy átlag magyarnak ha nincs pénze, nem azt fogja kémlelni, hogy hol laknak idős és egyedülálló emberek, akikre az éjszaka közepén rá lehet törni az ajtót. Helyette munkát keres, és végső esetben azon gondolkodik, hogy elmegy külföldre, ahol biztos nem idősek agyonverésével tengeti a napjait. Arról senki sem tehet, hogy az itt élő népcsoportok közül például a svábokkal, ruszinokkal stb-vel nincs probléma.
ma 09:58
Nem tudom, kérdezz rá nála. Majd "fejtágít" nekünk.
10.02
vicces hogy átlag magyarozol, a cigányságnál viszont simán általánosítod a bűnözést. elárulom, nem az átlag vagy az egész rabol, hanem az egyének. és ha megnézed a statisztikákat (soha életedben nem olvastál ilyet), akkor tudnád, hogy a legszegényebb társadalmi rétegekben sokkal magasabb a bűnözés aránya. etnikumtól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!