Miért van az, hogy a nagy nemzeti érzelmű, igaz hazafiak nem tudnak helyesen írni?
ma 12:28
Nincs mit, a tények elismerése nem egy nagy hálára okot adó cselekedet. Viszont te szerintem valamit összekevertél, ugyanis kérdésem egyáltalán nem a Jobbikosokra vonatkozott, a kérdés kiírásában sehol sem szerepelt leírva a Jobbik neve. Igaz, hogy szerintem a Jobbikosok között IS vannak ilyen emberek, de örülök, hogy te még nem találkoztál velük, mert ezek szerint, csak egy kis kisebbségről van szó, akikbe pont belefutottam. A példák, amiket írtam, nem konkrét idézetek, csak mutattam, hogy milyen jellegű dolgokra gondolok.
12:10-nek
Hát elég analfabéta vagy. Ui. én nem azt írtam, hogy higgy nekem, hanem hogy nézz körül, és higgy a saját tapasztalataidnak. Különben ha nagyon akarnék, citálhatnék ide összehasonlító adatokat a magyar diákok teljesítményének alakulásáról. Ha kíváncsi vagy keresd meg te.
Nekem nem kell minden vajas kenyér mellé használati utasítás.
Erre a kérdésre a válasz: bárki írhat helytelenül, még te is akár :). Pl. én is "nagy nemzeti érzelmű, igaz hazafi" vagyok, mégis helyesen írok. A helyesírás nem köthető politikai nézethez.
Egyébként a "Miért van az..." kezdetű kérdések túlnyomó többsége provokatív céllal lett feltéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!