Schmidt Pál mikor tanul meg helyesen írni?
Ha a köszöntő beszédekre gondolsz,nem ő írja,ő csak felolvassa!
De aki azt írja,megtanulhatna,vagy leglább ne raknák fel!
Hát nem megy máról holnapra. Teljesen olyan ez, mint mikor a 40-es, 50-es években a "népi" káderek beáramlottak a vezetésbe, és hát nagyon nem értettek hozzá. A jobboldal is most lerohant, megkaparintott minden lehetséges pozíciót, és hát csak ilyen emberanyaguk van hozzá. Jelzem, hogy nem csak a formával, a helyesírással, hanem a tartalommal is legalább ekkora bajok vannak. hajmeresztőek azok a szövegek tartalmilag is, amiket a Schmitt-féle hivatal kibocsát.
Mivel a jelek szerint még minimum 20-30 évig ez a társaság fog uralkodni, van rá esély, hogy beletanulhatnak akár a helyesírásba is. A kommunisták is sokkal profibbak voltak a 80-as években, mint az 50-esben. Kár, hogy a mi kárunkon tanulnak, de hát ez van.
A régi pártállamban nem volt követelmény a párttitkárok részére a helyesírás. Még rendesen olvasni sem tudott mindegyik. Az öregek mesélték, hogy a falu párttitkára a fasizmus helyett az ünnepségeken rendszeresen faszizmust mondott - legalább szint vitt az ünnepek életébe, mert kitört a röhögés.
Olvasd el a jelenlegi elnök életrajzát és mindenre választ kapsz - csak az "Országos Vezért" nem értem, miért kellett egy posztkommunista elnöknek.
"csak az "Országos Vezért" nem értem, miért kellett egy posztkommunista elnöknek."
Hát Pali bácsinak még nem derült ki, hogy volt- ügynökmúltja. De szerintem zicher, hogy volt. Gerinctelen és zsarolható, Orbánnak tökéletes.
Inkább maradt volna a TV-tornánál... (ot még hejesen sem kelet vóna irni) ...és még szimpatikus is volt!
Hiába írjátok, hogy a szövegírói írják a beszédeit! Egyszer bele lehet szaladni az ilyen malőrökbe. Nade már ennyiszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!