Miért van az, hogy a nagy nemzeti érzelmű, igaz hazafiak nem tudnak helyesen írni?
Nem csak azt nem tudják. Őszinte leszek, nem merném megkérdezni tőlük, hogy az Árpád-sávos zászló honnan való.
(Jobbikos)
A kérdésedben lénő állítás kb. annyira igaz, mintha azt kérdeznéd, hogy mért bűnözők a cigányok. Prejudikálsz. De azért van benne igazság - magam is észrevettem jó néhány ilyen jobbikos hozzászólást. Ha más rovatot olvasol még rosszabb a helyzet, főleg a fiatalok között. Hogy fiatalok, arra a nyelvezetükből, szóhasználatukból lehet következtetni. Általános jelenség a fiatalok kulturálatlansága - sajnos.
Nos, röviden válaszolva, a liberális oktatáspolitika sikerre vezetett. Semmi szükség arra, hogy a rabszolgák műveltek legyenek, sőt éppen ellenkezőleg, minél butábbak annál megvezethetőbbek.
Másrészt- gondolom- a jobbikosok nagy része olyan családokból kerül ki, akikre azt a fogalmat használhatjuk, hogy a rendszerváltás vesztesei. Ők örülnek ha kifizetik a rezsijüket. Nemhogy könyvre nem futja, de még egészséges táplálkozásra sem. Megjegyzem ma a jobb módban élő fiatalok sem nagyon olvasnak, mert sokkal munkaigényesebb, mint megnézni egy filmet. Ez az "elbarbárosodás" globális jelenség, és hű tükre annak, hogy milyen irányba haladunk. Az a társadalmi rendszer, melynek legfőbb vezérlő elve a profit maximalizálás, nem fog pénzt költeni, csak annyi művelt emberre, amennyire szüksége van célja eléréséhez.
Persze mindenkinek megvan az egyéni felelőssége, de én mégsem magyaráznám azzal a dolgot, hogy a mai fiatalok........ Sőt.
A jelenség törvényszerű, éppúgy, mint a jobbik előretörése. Oka pedig amit fentebb írtam.
"a liberális oktatáspolitika sikerre vezetett"
Szemét liberálisok, még a jobbikosok primitívsége is az ő bűnük! Nagyon vicces a kolléga.
Szemét liberálisok, még a jobbikosok primitívsége is az ő bűnük! Nagyon vicces a kolléga.
Lehet hogy te viccesnek tartod, de sajnos a 8 év oktatáspolitikája (ami ballíb) nagyban hozzá járult a helyzethez!
Jahh! Most miért nem teszed oda a Jobbikosok elé azt hogy „ egyes” vagy „bizonyos”?
Most én is kezdjek el hőbörögni, az általánosítás miatt, ahogyan ti szoktatok?
Köpködd a tükröt!
"a 8 év oktatáspolitikája (ami ballíb) nagyban hozzá járult a helyzethez!"
Milyen a ballib oktatáspolitika, és milyen a nemballib? Oktatáspolitikai szakértő vagy esetleg? Tudsz hivatkozni tanulmányokra, melyek bizonyítják, hogy itt "ballib oktatáspolitika" folyt és ez nem hatékony, szemben a "nem ballib" oktatáspolitikákkal? Vagy esetleg te írtál ilyen tanulmányt? Hadd halljam szakértő véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!