Hogyan képesek egyesek a trianoni egyezményen MÉG MINDIG fennakadni?
Egy szörnyű döntés volt, igazságtalan, nemzetellenes, de csak VOLT.
Miért kell még mindig azt kántálni, hogy vesszen trianon? Nem veszik észre az ilyen ""nagy harczosok"", hogy ez lassan 100 éve történt??
"20:08 te nem vagy normális!!!!Azt akarod mondani hogy a románok előbb ott voltak Erdélyben??????Akkor nézz utána a tatárlakai agyagleleteknek.Hányni tudnék az ilyenektől!!!!"
te miről beszélsz?
pont azt mondom hogy soha nem volt románoké Erdély
pont hogy megszálltak minket
Erdély román megszállás alatt van, pont ahogy a többi elcsatolt területünk
felvidék szlovák, kárpátalja ukrán stb...
soha nem volt az ő területük mindig is MAGYAR VOLT
DE ELVETTÉK TŐLÜNK!!! DE SOHA NEM LESZ AZ ÖVÉK!!!
az utolsónak meg nem fogadjuk el az igazságtalan békét!!!
lehet ő elfogadja mi soha!!!
"tehát a törökök visszakérik magyarország anno török kézen lévő részeit, hisz a karlócai békével tölük is elvették"
ne gyere már a tökötökkel egyrészt mert Oszmán birodalom volt a neve (bár ez a kisebbik gond)
a másik meg a törökök elvették tőlünk ami a mienk és mi 50 év alatt szépen visszavettük
az elcsatolt részeket is elvették, de mi majd vissza vesszük
csak legyen már olyan kormányunk!
de 1x talán eljön az az idő
és ha én megérem azt én büszkén fogok harcolni érte, és talán meghalni
de tőled ilyen áldozatot nem is várunk nyugodj meg, milyen Magyar vagy te? ha az vagy egyáltalán...
ezt a békét még akkor se fogadnám el ha fizetnének x összeget, és neked se kéne beletörődni... jó ne reklámozd hogy vesszen Trianon
de ilyet írni azért ez elképesztő, ekkora öngólt lőni saját hazádnak... (nem kell visszaírni és magyarázkodni)
ez még lemaradt
"és mi 50 év alatt"
150 et akartam írni
de visszairok... mivel egyrészt megkérdőjelezed a magyarságom.. sajnos ott tartunk hogy aki ellenzi a trianon való nyavalygást ( és nem azt ellenzem h trianon igazságtalan volt) az már nem számitana magyarnak?
am meg Oszmán Birodalom volt a neve, nekünk meg Magyar Királyság nem pedig Magyar Köztársaság...
de ez a baj hogy sokan attól hiszik magukat igaz magyarnak hgyha megtanulnak két szót: vesszen trianon
akik meg ezt ellenzik h ezt kell kiabálni (mint én) azokat le magyargyülölözik, hazaáruló stb...
figy én nem mondom hogy mondjad Vesszen Trianon
de azért azt se kéne hogy ezen felháborodsz
mér fáj neked hogy valaki hangot ad a véleményének?
és igen is ki kell mondani a dolgokat és nevén kell nevezni
ezzel hogy te most problémázol, saját magunknak adod a pofonokat
hogy éljek előző szavam járásával:
saját kapunkba lősz gólt
"akik meg ezt ellenzik h ezt kell kiabálni (mint én) azokat le magyargyülölözik, hazaáruló stb..."
és tulajdon képen miért is ellenzed?
és ne sablon választ adjál pl "úgyse lehet tenni ellene" stb
ez még lemaradt az előzőnél
mert nem felejtünk
azért
ezzel meg is válaszoltalak szerintem
szóval le lehet zárni ugye?
meghalt a kutyám, nem felejtem, de nem is mondogatom mindenkinek h vesszenek az autók...
igazából lezárhatjuk mert te se gyözöl meg a te igazadról és én se a tiedről
na na azért a kettő egy egészen picit más kaliberű dolog
azért szép hogy Trianon és a kutyusod között párhuzamot vonsz
bár azért sajnálom ha tényleg elütötték :$
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!