Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves határon túliak! Fidesz...

Kedves határon túliak! Fidesz vagy Jobbik?

Figyelt kérdés

2014. jan. 7. 19:50
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
27%
Szánalmasak vagytok, tőletek kellene elvenni a szavazati jogot inkább...
2014. jan. 10. 12:39
 42/52 Shai-Hulud ***** válasza:
76%

"1. Minket is érint "

Igen, érint. Tudjuk, hogy nem mindegy, milyen támogatásokat kaptok innen, a mi adónkból. Bár mint azt garycrime már 10:50-kor írta, nem jöttök ide lakni, mert ott olcsóbb az élet.

"2. Anno ti szavaztátok meg a Fideszt, aki szavazati jogot adott nekünk, nem mi "

Pontosan tudod te is, hogy ez egyszerűen csak politikai manipuláció. Ebben nagyon ügyes Népünk Nagy Vezére.

"3. Nem mi kértünk szavazati jogot"

...de azért ha már van, akkor aztán ragaszkodtok hozzá. Ha egyszer bele lehet köpni a levesbe, akkor köpjünk is bele, ugye?

"4. Igazán szégyellhetnék itt sokan magukat, és már csak az ilyen "kedves" gesztusok miatt is biztos, hogy elmegyek szavazni, és még sok embert buzdítok majd erre. :)"

Mi szégyelljük magunkat??? Nem mi megyünk oda hozzátok, hogy innen megmondjuk, hogy ki szedjen nálatok mekkora adót...

Ha esetleg végig gondolnád.... De azt hiszem, ezt hiába kérem.

2014. jan. 10. 12:46
 43/52 anonim ***** válasza:
62%
# 45 Na erről van szó.
2014. jan. 10. 14:17
 44/52 anonim ***** válasza:
33%

47-es. Mindig mondtam, hogy ti vagytok a nácik.

2. Tudod, hogy a közintézményeink Magyarországon mennyi támogatást kapnak külföldi államoktól. Például nem egy német, szlovák vagy román állam által támogatott iskola működik Magyarországon.

Itt Magyarországon élő szlovák és román 2-ös állampolgárok kik sosem jártak, Romániában vagy Felvidéken szintén van szavazati joga az ottani pártokra. Sőt magyar földön már a szlovákoknak külön választó kerülete van és magyar területeken szlovák választásokkal kapcsolatos kampány plakátok is.

Az ellen mért nem tiltakozol? Mind a német, szlovák, román pénzek ellen és azok szavazati jogaiért.

A Szlovák, román külpolitika tényleg nem befolyásolja a mi életünk csak az övéket. Ahhoz, hogy nekik jobb legyen nem pénz kérdése, hanem erélyes fellépés kérdése. Ahogy mindezt például Ausztria is teszi a Dél-Tirolban élő németek érdekében. Ismétlem. Mindez egyáltalán nem pénz kérdése. Csak szájkarate és fellépés kérdése. Rengeteg lehetőség van a nyelvtörvény eltörlésére. Csak erélyes magyar politikára van szükség. Azt visszavonnák azt 2 hónap alatt. Nem több idő alatt. Ezért csak helljuk, hogy mi a határontúli magyarok véleménye. Hisz őket nem a pénz érdekli, hanem az, hogy kinek fontos a magyarság és ki a hazaáruló.

Ki úgy beszél, mint maga az hazaáruló. Hisz például Rákóczit, Thökölyt vagy az aradi vértanúkat is megtagadná, mint magyart.

S a 44-esnek igaza van válaszaidból lerí, hogy hazaáruló vagy tudatlan vagy. Szerintem egyikünknek sem szabadna szavaznia.

2014. jan. 10. 22:24
 45/52 anonim ***** válasza:

48

Egyiküknek sem.

2014. jan. 10. 22:25
 46/52 anonim ***** válasza:
8%

Gondolod hogy azért indulok el otthonról szavazni én és még sokan mások hogy "beleköpjünk a levesetekbe?

Szégyen amit itt műveltek. Szavazzatok az mszp-re, mert akkor talán elveszik a szavazati jogunkat. De a gyerekek 1-2 éven belül már ott élnek majd. :D Egyszerűen az a baj hogy a jobbikra szavaznak és nem az hogy a határ melyik felén élnek.

2014. jan. 12. 01:50
 47/52 anonim ***** válasza:
Vicces ahogy hőbörögsz. Megszavaztok egy pártot, ők megadják a jogot hogy határon túl is szavazzanak a magyarok, de jaj annak amelyik el is megy mert az otthoni szavazó nép átkozza őket hogy rohadjanak meg a családjával együtt. Nem tudom melyik lenne a szomorúbb, az ha ezt csak neten keresztül írogatod más családnak vagy ha a szemébe is ezt mondod.
2014. jan. 12. 01:53
 48/52 anonim ***** válasza:
Hidd el Budapestről is szavaznék, csak akkor más okot hoznál fel a vergődésre.
2014. jan. 12. 01:57
 49/52 anonim ***** válasza:
16%
Egyébként én magam itt élek Szabolcsban, csak a rokonaim gondolatait közvetítettem, de elmondok valamit. Ott voltam amikor átadták a papírokat az unokahúgaimnak és a szüleiknek, a keresztfiamnak, ennek a hat tagú családnak akiknek te jó ízűen kívánod hogy rohadjanak meg, ott voltam az eskünél és még mennyi ember volt ott! Nem bírtam könnyek nélkül végignézni hogy ezek a MAGYAR emberek éneklik a Himnuszunkat és nézni hogy nő a nemzet. Persze eddig is magyarok voltak, de hivatalosan is és az egy ünnep volt nekünk. Kimondhatatlanul boldog voltam hogy velük együtt énekelhettük a Himnuszt. Lehet másnak nincs fogalma róla milyen érzés volt ezt átélni, és nem is kell, de a legszánalmasabb hogy gerinctelen módon interneten közlöd a nagyszerű jókívánságaidat! Állj a három gyermeket nevelő nő elé, a dolgozó apa és támogató nagyapa elé és a gyerekeik előtt mondd ugyanezt hogy rohadjanak meg. Volt egy kérdés, Fidesz vagy Jobbik, és válaszoltak. Én sem reagálok arra hogy más kire szavaz akkor sem ha nekem nagyon is megvan a véleményem mondjuk a baloldali pártokról, mégis mindenkinek szíve joga kire szavaz.
2014. jan. 12. 02:07
 50/52 anonim ***** válasza:
67%

Nem kell őket komolyan venni, általában a libbolsiknak fájtok, mert vagy a fideszre vagy a jobbikra szavaztok.

Bár azért minden emberben ott van az érzés hogy más farkával verni a csalánt, de ha ez esetben a jobbikra szavaznak akkor nincs gáz.

A fidesznek a 4 év alatt talán ez volt az egyetlen értelmes cselekedete, no persze tudjuk mi ám hogy ez szavazat szerzés miatt is csinálta, de mi, nemzetben gondolkodó magyarok, reméljük hogy azért a kintiek tudják hogy a fidesz csak egy nagy duma, ugyan úgy exkomcsik ülnek ott is, ezért ha érdemi változást akarunk Magyarországon akkor csak a Jobbik.

2014. jan. 12. 03:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!