@23:25
Igazad is van! Én már 8 éve itt élek Magyarországon, de rájöttem, hogy igazad van. Én is visszamegyek a legközelebbi választáson (2016-ban), és Emil Boc-ra szavazok.
Ne csak nekem legyen sz@r itt, hanem nektek is legyen sz@r odaát.
Én úgy vagyok vele hogy ha a Jobbikra szavaznak akkor hajrá, ha nem szavaznak az sem baj.
Viszont a fideszre ne szavazzon, ha meg baloldalira szavaz akkor meg hülye, és azért ne.
# 13
Nem tudom mit UGATTOK be neki, teljesen igaza van. Szerény véleményem szerint ez volt a Fidesz legmocskosabb húzása, ráadásul full értelmetlen (az volt mögötte az elgondolás, hogy azért, mert megkapják tőlük a szavazati jogot, most így biztos minden székelyge.c.i rájuk fog szavazni).
Emellett a sza.rrágóság mellett még a magánnyugdíjak lehúzása is eltörpül. Itt lakik? Nem? Akkor ne pofázzon bele abba, hogy mi legyen itthon.
Én amúgy látom, mi lesz ennek a vége, a határon túliak kivétel nélkül a jobbikra fognak szavazni, mert úgy gondolják a marhák, hogy ez a vadbarom párt majd jól leigázza meg "visszacsatolja" a régi magyar területeket, na ebből ugyan semmi nem lesz, de mi cserébe, akik itthon lakuknk, lassan kiválunk majd az EU-ból, és hirtelen feleannyi munkahely lesz az országban, meg majd éhezünk pár évig.
"A határontúliak ott szavazannak, ahol laknak. Én sem szólok bele abba, hogy nákuk ki legyen."
Úgyszintén a külföldre húzott, onnét óbégató is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!