Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves határon túliak! Fidesz...

Kedves határon túliak! Fidesz vagy Jobbik?

Figyelt kérdés

2014. jan. 7. 19:50
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
55%
Az az én szememben egy nulla ember aki más faxával akarja verni a csalánt:).Ha én kint élnék Erdélyben és annyira hazafi lennék hogy Magyar foci válogatott mezben aludnék esténként.Akkor sem szólnák bele mások életébe mert az tisztességtelen lenne.
2014. jan. 7. 20:48
 22/52 anonim ***** válasza:
86%
A kérdés jó. A baloldal leszarja a határon túliakat. Miért szavaznának rá?
2014. jan. 7. 21:30
 23/52 anonim ***** válasza:
54%
Fidesz. :) És már csak azért is elmegyek szavazni, hiába hőzöngtök itt, hogy pofátlanság! Inkább az a pofátlanság, ahogy itt sokan viselkednek...
2014. jan. 7. 23:25
 24/52 Shai-Hulud ***** válasza:
60%

@23:25

Igazad is van! Én már 8 éve itt élek Magyarországon, de rájöttem, hogy igazad van. Én is visszamegyek a legközelebbi választáson (2016-ban), és Emil Boc-ra szavazok.

Ne csak nekem legyen sz@r itt, hanem nektek is legyen sz@r odaát.

2014. jan. 7. 23:45
 25/52 anonim ***** válasza:
90%

Jobbik.

22/F, Délvidék.

2014. jan. 7. 23:51
 26/52 anonim ***** válasza:
90%

Én úgy vagyok vele hogy ha a Jobbikra szavaznak akkor hajrá, ha nem szavaznak az sem baj.

Viszont a fideszre ne szavazzon, ha meg baloldalira szavaz akkor meg hülye, és azért ne.

2014. jan. 8. 04:16
 27/52 anonim ***** válasza:
69%

# 13

Nem tudom mit UGATTOK be neki, teljesen igaza van. Szerény véleményem szerint ez volt a Fidesz legmocskosabb húzása, ráadásul full értelmetlen (az volt mögötte az elgondolás, hogy azért, mert megkapják tőlük a szavazati jogot, most így biztos minden székelyge.c.i rájuk fog szavazni).

Emellett a sza.rrágóság mellett még a magánnyugdíjak lehúzása is eltörpül. Itt lakik? Nem? Akkor ne pofázzon bele abba, hogy mi legyen itthon.

Én amúgy látom, mi lesz ennek a vége, a határon túliak kivétel nélkül a jobbikra fognak szavazni, mert úgy gondolják a marhák, hogy ez a vadbarom párt majd jól leigázza meg "visszacsatolja" a régi magyar területeket, na ebből ugyan semmi nem lesz, de mi cserébe, akik itthon lakuknk, lassan kiválunk majd az EU-ból, és hirtelen feleannyi munkahely lesz az országban, meg majd éhezünk pár évig.

2014. jan. 8. 14:43
 28/52 anonim ***** válasza:
83%
Egyszóval: köszi Fidesz.
2014. jan. 8. 14:45
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

"A határontúliak ott szavazannak, ahol laknak. Én sem szólok bele abba, hogy nákuk ki legyen."

Úgyszintén a külföldre húzott, onnét óbégató is!

2014. jan. 8. 17:45
 30/52 anonim ***** válasza:

# 29

Ámen!

2014. jan. 8. 19:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!