#8-as remélhetőleg a határon túli magyar hamarosan belföldi lesz, és olyan jó felvidékiesen, vagy székelyesen pofánb.sz egy szívlapáttal!
Üdv egy belföldi!
2014. jan. 7. 20:15
13/52 anonim válasza:
Ha belföldi lesz, akkor arra szavaz, akire akar. Engem nem érdekel. Addig viszont ne döntsön az én életemről. Lehet hogy téged nem zavar, hogy olyanok is beleszólnak az életünkben, akik talán még egyszer sem jártak az országban, de engem igen. Én élek itt, én viselem a következményeket. Nem tudom miért nem lehet ezt felfogni. Nem utálom a határontúli magyarokat, mert vannak olyan rokonaim. Ők nem is szavaznak a más bőrére.
2014. jan. 7. 20:23
14/52 anonim válasza:
Határon túli Magyar akkor telepedjen ide mikor akar szívesen látom őket.Meg kezeljük őket Magyarként minden tekintetben.De szerintem szavazniuk pofátlanság lenne úgy az itt élő honfitársaik soráról,hogy ők nem is itt élnek.
2014. jan. 7. 20:24
15/52 anonim válasza:
Az Izraelben élő magyar származásúak is szavazhatnak.
Az nem probléma?Ja, nem mert ha probléma lenne az antiszemitizmust jelentene és az csúnya dolog/gondolat.
2014. jan. 7. 20:25
16/52 anonim válasza:
"és olyan jó felvidékiesen, vagy székelyesen pofánb.sz egy szívlapáttal! "
Hátborzongatóan szívet melengető olvasni az efféle polgári keresztény megnyilvánulásokat. Ezért szeretjük annyira a Fideszt, a Jobbikot meg a békemenetelőket. A hatalmas szívük, lelkük és szeretetük miatt... :))))
2014. jan. 7. 20:26
17/52 anonim válasza:
Ti kretének akik itt a szavazati jogon lógtok.Azt esetleg nem tudjátok felfogni, hogy a határon túli magyar közösségnek is jogában áll befolyásolni azt, hogy folyik a politikai Magyarországon?A magyar külpolitika nem befolyásolja az ők életüket, szerintetek?Tahók.
2014. jan. 7. 20:34
18/52 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem probléma, ha az Izraelben élő magyarok is szavazhatnak? A határontúlba az is beletartozik. Nem tudsz szöveget értelmezni vagy csak szimplán jobban érzed magad a zsidózástól?
2014. jan. 7. 20:34
19/52 anonim válasza:
Szerintem meg nincs joguk beleszólni és tahónak sem érzem magam. Inkább az a tahó, aki azért jön át családostul szavazni, mert a miniszterelnök a mi pénzünkből nyalja a fenekét. Érdekes módon olyanok is magyarok lettek hirtelen, akik eddig nem.
2014. jan. 7. 20:38
20/52 anonim válasza:
"A magyar külpolitika nem befolyásolja az ők életüket, szerintetek?"
Kb. annyira, mint Jan Slota, vagy Funar magyarellenes megnyilatkozásai az enyémet, Magyarország közepén. Ja, meg nyilván annyiban, hogy mennyit KAPNAK a magyar államtól a magyar ADÓFIZETŐK által befizetett pénzből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!