A határon túli magyarok hogyan viszonyulnak a JOBBIK-hoz? Mi a véleményük róluk, és miben különbözik számukra a FIDESZ-től?
Ennyit tudok mutatni:
Innen látszik a balosok felfogó értelme.
A parlamentben jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot, és ebben igazuk is van, legyen az zsidó, orosz, japán, mexikói, tök mindegy.
A HirTv-s felvetelhez a hozzafuznivalom: abban igazuk van a megszolaloknak hogy a romanok nagy resze bekesen egyutt tud elni a magyarokkal. En is erdelyi magyar vagyok, es nem tapasztaltam hogy a roman kornyezetemet zavarna az hogy magyar vagyok. DE ehhez az szukseges, hogy :
-romanul beszeljek, meg egy magyarral is, mivel erzekenyek arra ha magyar beszedet hallanak.
-ne halgassak magyar zenet, vagy ha megis megteszem azt, akkor ne halljak ok
-orvosi egyetemre jarok, tortent mar meg hogy egyeseket zavart ha magyar beteggel,vagy kolegammal, orvossal magyarul beszeltem
-el kell viseljem ha december 1.-en (Erdely elcsatolasanak unnepen) magyarellenes hangulat uralkodik a kornyezetemben, s ha megis latszana hogy ez zavar engem, ennek annal jobban orulnek
-marcius 15.en viszont ugy tekintenek ram, ha kokardat viselek, mint valami zsidora a gettoban
-autonomiarol annyit, hogy ezt IRASBAN MEGIGERTEK a romanok, anno 1918.december 1.-en, de a mai napig tabu temanak szamit, holott Europaban nalunk kisebb es a tortenelem folyaman kevesebbet szenvedett kissebsegeknek mar megvan az onrendelkezesuk
-tehat nekik nem baj ha magyar vagyok addig amig megprobalok ugy viselkedni mintha en roman lennek
probalok tisztelni es szeretni minden nemzetet, de ha engem a Joisten magyarnak teremtett,annak is akarok maradni, s nem szandekszom ezzel artani senkinek, akkor szerintetek az a magyarsag erdeke h a romanok folytassak az effajta "toleranciat" es "bekes egyuttelest"? mert szerintem az egy hamis beke, amelyik rejtett modon a magyarsag beolvasztasara torekszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!