Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A határon túli magyarok...

A határon túli magyarok hogyan viszonyulnak a JOBBIK-hoz? Mi a véleményük róluk, és miben különbözik számukra a FIDESZ-től?

Figyelt kérdés

2013. jan. 3. 21:58
1 2
 1/19 tetro ***** válasza:
80%
Nem készült még ilyen felmérés.
2013. jan. 3. 22:05
 2/19 anonim ***** válasza:
51%
A jobbik nem szolgálja a magyarok érdekeit, mondjanak bármit is és akkor sem kell nekik bedőlni ha a mi zászlónkat lengetik. A jobbik a söpredék pártja, életellenes gondolatokkal, velejéig romlott szimpatizánsokkal. Ha hatalomra kerülnének a tanácsköztársaság legrosszabb pillanatait idézné az uralmuk. Nagy szükség lenne egy keményen nacionalista pártra, de nem rájuk. Nagyon bízom benne, hogy ezt a "határontúliak" is tudják vagy legalábbis ráéreznek. (a fideszt sem szeretem amúgy...)
2013. jan. 3. 22:45
 3/19 Pro Patria ***** válasza:
2013. jan. 4. 02:08
 4/19 anonim ***** válasza:
28%
Nem szolgálja a magyarok érdekeit lol xD Ha ők nem lennének, még sz@rabb helyzetben lennénk, ha sokat most tenni nem is tudnak, legalább felhívják az emberek figyelmét a problémákra, így többen követelik azoknak a megoldását. Gondolom az Együtt 2014 meg a DK az rendkívül jó választás lenne helyette. És ne feledkezzünk meg az SZDSZ - LMP version-ről se.
2013. jan. 4. 13:39
 5/19 tetro ***** válasza:
15%
Remekül szolgálta a határon túli magyarok érdekeit, amikor napokig magyarázták, hogy ők arra gondoltak, hogy a kettős állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek...
2013. jan. 4. 14:08
 6/19 anonim ***** válasza:
53%

Innen látszik a balosok felfogó értelme.

A parlamentben jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot, és ebben igazuk is van, legyen az zsidó, orosz, japán, mexikói, tök mindegy.

2013. jan. 4. 14:44
 7/19 A kérdező kommentje:

A HirTv-s felvetelhez a hozzafuznivalom: abban igazuk van a megszolaloknak hogy a romanok nagy resze bekesen egyutt tud elni a magyarokkal. En is erdelyi magyar vagyok, es nem tapasztaltam hogy a roman kornyezetemet zavarna az hogy magyar vagyok. DE ehhez az szukseges, hogy :

-romanul beszeljek, meg egy magyarral is, mivel erzekenyek arra ha magyar beszedet hallanak.

-ne halgassak magyar zenet, vagy ha megis megteszem azt, akkor ne halljak ok

-orvosi egyetemre jarok, tortent mar meg hogy egyeseket zavart ha magyar beteggel,vagy kolegammal, orvossal magyarul beszeltem

-el kell viseljem ha december 1.-en (Erdely elcsatolasanak unnepen) magyarellenes hangulat uralkodik a kornyezetemben, s ha megis latszana hogy ez zavar engem, ennek annal jobban orulnek

-marcius 15.en viszont ugy tekintenek ram, ha kokardat viselek, mint valami zsidora a gettoban

-autonomiarol annyit, hogy ezt IRASBAN MEGIGERTEK a romanok, anno 1918.december 1.-en, de a mai napig tabu temanak szamit, holott Europaban nalunk kisebb es a tortenelem folyaman kevesebbet szenvedett kissebsegeknek mar megvan az onrendelkezesuk

-tehat nekik nem baj ha magyar vagyok addig amig megprobalok ugy viselkedni mintha en roman lennek

probalok tisztelni es szeretni minden nemzetet, de ha engem a Joisten magyarnak teremtett,annak is akarok maradni, s nem szandekszom ezzel artani senkinek, akkor szerintetek az a magyarsag erdeke h a romanok folytassak az effajta "toleranciat" es "bekes egyuttelest"? mert szerintem az egy hamis beke, amelyik rejtett modon a magyarsag beolvasztasara torekszik

2013. jan. 4. 17:27
 8/19 A kérdező kommentje:
Gyongyosi Martonrol pedig annyit, hogy tudtommal Ameriakaban listazzak a politikusokat nemzetiseguk es vallasuk szerint, Izraelben pedig nem juthat be valaki a parlamentbe ha egy masik orszag allampolgara. Mi lenne a gond azzal ha Magyarorszagon is keszulne egy ilyen listazas, hogy a valasztok tudjak h ki milyen nemzetisegu/vallasu? pl. nekem sokan szamit a hitem, es kivancsi lennek hogy a politikusok akikre szavazhatok, hogyan azonosulnak az en nezeteimmel. ezzel lehet hogy at is tudnek egy kicsit latni azon, hogy miket igergetnek, es tobbet tudnek feltetelezni arrol hogy milyen emberek
2013. jan. 4. 17:32
 9/19 A kérdező kommentje:
s ezzel nem feltetlenul Magyarorszagra gondoltam, hiszem meg nem is igenyeltem az allampolgarsagot, csak egyszeruen foglalkoztat a kerdes
2013. jan. 4. 17:34
 10/19 tetro ***** válasza:
41%
Rosszul tudod. Nem listáznak Amerikában. Nem a Kurucról kéne tájékozódni.
2013. jan. 4. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!