Fidesz szavazók; csalódtatok a pártban?
felesleges a szavazokat csesztetni, senki nem azzal a szandekkal ment a fideszre szavazni hogy most mindenkivel jol kics.sszen, most jol megszivja mindenki meg minel tobb ado legyen. jot akar mindenki (majdnem) csak nem tudjak az emberek hogy lenne jo.
2012. dec. 14. 07:37
Szerintem meg jogos a kérdés...
2012. dec. 14. 07:41
Orbán a gazdagok embere a fidesz a gazdagok pártja! A gazdagoknak szinte mindent megadnak a kisemberektől szinte mindent elvesznek. Nem ezt ígérted Viktor!!!!!
2012. dec. 14. 07:51
4/27 A kérdező kommentje:
Nem csesztetés céljábóé tettem fel a kérdést. Engem a válaszok érdekelnek, kíváncsian várom hogy hányan vannak akik már belátják hogy Orbánék össze vissza hazudoznak, összefogni egy nép érdekében csak akkor tudnak ha a zsidókról van szó, a magyar népet meg szivatják ahol tudják. Nekem konkrétan ettől már hányingerem van, és kíváncsian várom a Fidesz rajongók válaszát hogy ők hogy látják a helyzetet.
én ugyan nem vagyok, és sosem voltam fidesz rajongó. nem szavaztam rájuk, és nem is csalódtam bennük, előre tudtam, hogy ez lesz. ha így bejönne a lottó ötösöm, már régen leléptem volna innen a jófenébe..
2012. dec. 14. 08:24
en nem szavaztam amugy de varakozassal tekintettem a fidesz ele. foleg hogy eleinte hoztak nehany latszolag jo valtozast. de ilyen melyponton en meg magyarorszagot nem lattam mint ebben az evben. mar ketsegeim vannak hogy egyaltalan BARKI jova tudja-e tenni ezt, vagy akarja-e.
2012. dec. 14. 08:25
Nem szavaztam rájuk és nem is csalódtam. Azonban nem gondoltam, hogy még a "komcsikat" is túl szárnyalják.
2012. dec. 14. 08:36
Nyolc évig az MSZP-s szavazókat csesztették, komcsinak és agymosottnak tituálták. Sőt, ez oda jutott, hogy a közel 1 milliós szavazótábort minősítette a mostani kormány a Parlamentben azzal, hogy illegitimnek nevezte az MSZP jelenlétét a Parlamentben.
Most a fideszeseken a sor.
2012. dec. 14. 08:39
Most Én sem szavaztam rájuk. Tanultam a 98-2002-es időkből. Nyolc évig azért hazudoztak, hogy a hatalomba vissza kerüljenek. Annak akit nem vakított el a hazugságuk, világosan látszott. Soha nem mondták, hogy Ők hogyan csinálnák, csak azt, hogy az amit az MSZP csinál nem jó.
98 és 2002 között olyan helyzetben voltam elég közelről láttam hogyan lopnak a fideszesek. Az MSZP-sek ahhoz képest kiscserkészek voltak. A 10 és 100 milliók úgy röpködtek magán zsebekbe, hogy az már követhetetlen volt. Csak Ők le papírozták. Csak egy pár ezer forintos munka, több millióba fájt az államnak. Ez nem lopás?
2012. dec. 14. 08:41
10/27 A kérdező kommentje:
Ezzel a mai hírrel kapcsolatban csak az a baj hogy a kórházaktól elvont milliárdok Orbánékhoz vándorol. Jártatok manapság korházba? Láttátok hogy néznek ki?? Megvonják a minőségi kezeléseket mert "nem jut rá lóvé", ez számomra hihetetlen hogy EMBEREK HALNAK MEG AZÉRT HOGY EZEK GUSZTUSTALANOK MEGTÖMJÉK A ZSEBÜKET!!! De ez nem gond, ilyenkor nem mozdulnak meg 10ezrek csak amikor valaki azt mondja a parlamentbe hogy zsídó. Itt tartunk ma kéremszépen.
Kapcsolódó kérdések: