Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz szavazók; csalódtatok...

Fidesz szavazók; csalódtatok a pártban?

Figyelt kérdés
egy újabb pozitív dolog: [link]

2012. dec. 14. 07:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
36%

"Orbán a gazdagok embere a fidesz a gazdagok pártja! A gazdagoknak szinte mindent megadnak a kisemberektől szinte mindent elvesznek."

ez miért is?

2012. dec. 15. 17:25
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért meg kell jegyezni, hogy a 2010-es választás nem csak azért alakult így, mert olyan sokan szavaztak a Fideszre, (ami valójában nem is olyan sok), hanem azért, mert rengetegen nem mentek el szavazni ellenük, holott nyilvánvaló volt, mekkora túlhatalomra tesznek szert.

Nem használnék olyan erős kifejezést, hogy akkor most a szavazástól tartózkodóknak és az érvénytelen szavazóknak is kártérítési kötelezettségük lenne, de mindenkinek le kell vonni azt a tanulságot - pláne most, amikor a Fidesz minden választási törvényt a saját javára változtatott, hogy kötelességünk elmenni szavazni, és leváltatni a Fideszt. Aki ugyanis tartózkodik, az a Fideszt segíti, akár akarja, akár nem.

2012. dec. 15. 17:26
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

"Orbán a gazdagok embere a fidesz a gazdagok pártja! A gazdagoknak szinte mindent megadnak a kisemberektől szinte mindent elvesznek."

Nagy tévedés!

Orbán nem a gazdagok embere, pont fordítva: a gazdagok Orbán bérencei.

2012. dec. 15. 17:28
 24/27 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező

Gondolj csak bele hogy miért tüntetnek a magyar diákok?

Miért MENEKÜLnek ki a magyarok külföldre munkáért?

Sajnos igen a Fidesz szépen szólva jól átbaszta az országot...

2012. dec. 17. 18:40
 25/27 anonim ***** válasza:
95%
Én igen,mert szimpatizánsa vagyok vagy voltam ? Nem tartozom azok közé, akik élvezik pl az adó jótékony hatását. De az sem tetszik,hogy pl bár mit csinál "jó szándékkal" mindíg megossza az embereket. Ugyan miért? Ebben nem látok tisztán, bár elég sok vád ér minket és a véleményekET, ha nem is sok lúd disznót győz aLAPON veszem, de itt valami nem stimmel. A bajt abban is látom, hogy valahogy nem is érdekli a véleményünk.Mintha ugy gondolná, hogy majd nézzétek meg a végeredményt. De hiszen már én is látom! Csak Ők nem akarják!?
2012. dec. 18. 14:55
 26/27 anonim ***** válasza:
Már azt sem tudom,hogy fiú vagyok-e vagy lány, mert ma ezt mondjuk holnap meg pont az ellenkezőjét. Már a haverok is szívóznak velem. Lassan át kell mennem a másik oldalra ,mert szégyellem magam.
2012. dec. 22. 18:49
 27/27 anonim ***** válasza:
40%

Egyet értek a kérdező gondolkodásával csak hagyjuk ki a zsidózást. Az legyen az ellenség fegyvere. Mi a szeretetből megyünk ellenük és nem a gyűlöletből. Ők azért jönnek nekünk, mert felakarják vásárolni hazánkat, hazaáruló államvezetőinknek köszönhetően. Mi azért, hogy az igazsággal bevilágítsunk a hazugsággal leárnyékolt sötétségbe.

Ez a mi küldetésünk, ez a mi vállalásunk.

Egy Jobbik tag véleménye.

Szebb Jövőt!

2012. dec. 29. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!