Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves határon túliak! Fidesz...

Kedves határon túliak! Fidesz vagy Jobbik?

Figyelt kérdés

2014. jan. 7. 19:50
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
61%

Jobbik

egy 6 tagú család Kárpátaljáról :)

2014. jan. 9. 12:15
 32/52 anonim ***** válasza:
Mond, mit szeretnél, kire szavazzunk? Mond meg és majd terjesztem. Vagyis inkább nem is szavazunk, úgy jobb? Hihetetlen... ti megszavazzátok a fideszt, ők azt akarják szavazzunk és most rohadjanak meg a határontúliak.
2014. jan. 10. 10:41
 33/52 anonim ***** válasza:
29%
Újra csalódnom kell a csonka Magyarországon élőkben. :( Hova lett belőletek az összetartozás és a büszkeség? Lehet ti mondjuk egy olyan pártra szavaztok akik elveszik tőlünk az állampolgárságot, vagy nem támogatják a magyar nyelvű iskolákat a határon túl és egyéb esetekben sem állnak mellénk, akkor ki tol ki kivel? És lehet azzal jönni hogy menjünk haza, de most még 1 itt olcsóbb az élet, 2. ha a határontúliak elhagyják a földeket akkor el lehet felejteni Erdélyt meg kárpátalját, meg délvidéket ,felvidéket.., 3. folyamatosan csalódunk a csonka országunkban élő mai magyarokban, rengetegen ukránoznak románoznak a magyaroknak is és több ismerősöm átköltözik hozzátok és fel vannak háborodva ha munkát kap "a román", "az ukrán"...holott igaz magyarok. lehet mi vagyunk itt túl naivak, és élünk a régi világunkban amikor még a nép büszke volt és összetartó.
2014. jan. 10. 10:50
 34/52 anonim ***** válasza:
0%

# 34

Ne szavazz a jobbikra, bar°omarcú!

2014. jan. 10. 10:52
 35/52 anonim ***** válasza:
46%
Neked semmivel sem lesz jobb, mi meg gazdaságilag tönkremegyünk. Ne szavazz a jobbikra. Ennyi becsület legyen benned, ha már nem te viseled a szavazatod következményét. Legalább minket ne sz`opass meg.
2014. jan. 10. 10:54
 36/52 anonim ***** válasza:
26%

Kedves garycrime! :)

Szavazz arra, akire szeretnél! Senki sem mondhatja meg neked, hogy kire add a voksod! A magyarországi magyarokat pedig ne az ilyen sz@ralakokról ítéld meg, mint az utolsó válaszoló. Sajnos, hogy vannak ilyenek is, de ők 1000 ft-ért még a saját anyjukat is eladnák, hol érdekli őket a nemzeti érzés? Egyébként én is határontúli vagyok, és el fogok menni szavazni, és az ismerőseimet is erre fogom buzdítani. :)

2014. jan. 10. 11:54
 37/52 anonim ***** válasza:
48%
Na, már más anyját is eladná, lehet a sajátját már sikerült...amúgy meg ki mondta, hogy jobbikos vagyok?! Mert, én ilyet tuti nem állítottam...
2014. jan. 10. 12:26
 38/52 Shai-Hulud ***** válasza:
65%

Ugye jó dolog más farkával verni a csalánt?

Akkor szavazzatok bárkire is, ha majd ti is viselitek a következményeit.

Felelősség nélkül én is baromira meg tudom ám mondani a tutit.

Hogy van képetek mások sorsába így beleavatkozni?

2014. jan. 10. 12:29
 39/52 anonim ***** válasza:
34%

1. Minket is érint

2. Anno ti szavaztátok meg a Fideszt, aki szavazati jogot adott nekünk, nem mi

3. Nem mi kértünk szavazati jogot

4. Igazán szégyellhetnék itt sokan magukat, és már csak az ilyen "kedves" gesztusok miatt is biztos, hogy elmegyek szavazni, és még sok embert buzdítok majd erre. :)

2014. jan. 10. 12:31
 40/52 anonim ***** válasza:
19%
# 41 4 év múlva, mikor a fideszt váltjuk valaki mással, elvesszük a szavazati jogodat. Használd ki jól, amíg megvan.
2014. jan. 10. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!