Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a területi revizió...

Mit szóltok a területi revizióhoz, teljesen legális módszerekkel? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval területi revizióról lenne szó. Első lépése nyilvánvalóan az lenne, hogy valamien utón módon Magyarország rátérjen a fejlődés útjára, most ne menjünk bele, hogy kik által, mikor, hogyan, kezeljünk fikcionális tényként.

Miután Magyarország tartós növekedési pályára került mint gazdasági, mint pénzügyi, és minden egyéb kulcsfontosságú téren, ezzel együtt beindulhatna a demográfiai növekvés is. Magyarul a magyar etnikum gyarapodna. Európai tagállam révén Magyarország támogathatja pénügyi eszközökkel azt, hogy az ifjú magyar párok, emberek ne magyarországon telepedjenek le, hanem szintén EU-tag állam Szlovákiában és Erdélyben (Románia hazai része). Ezt gondolom például pézügyi támogatéssal: Amenyiben Szlovákiában illetve Erdélyben vesz ingatlant letelepedési szándékkal a Magyar Állam kifizeti az ingatlan 30%-át vagy akármenyit, csak mondtam egy példát. A lényeg, hogy ha a magyarság nő és a csonka ország területén is vissza "híztuk" magunkat az elmult évek számaira, akkor elkezdődhet az, hogy elsőként pl Szlovákiában vegyenek ingatlant magyar etnikumuak.

Ehez párhuzamosan kapcsolódna az, hogy a fikcionális növekvő magyar gazdaság Szlovákiában építőipari cégeket hozna létre, és lakótelepeket építene, amit szándékosan 2-3X áron árulnának, ezért egy szlováknak nem lenne kedvező megvásárolni, viszont a csonkaországi magyaroknak igen, mert a Magyar Állam kifizetné azt az összeget amivel drágább mint egy átlagos ház, vagy esetleg minimálisra csökkentené a fizetendő részt. Így egy magyarnak már érdeke is, hogy Szlovákiába menjen lakni, mert akkor a Magyar Állam jelentősen megtámogatja.

Evvel a módszerrel egész városrészeket lehetne "magyarizálni" és ennek akkor lenne vége ha Szlovákia területének hozzánk eső fele már 75-90%-ban magyar lenne. Nyilván ez több évtized, lehet hogy egy fél évszézad is. De ezután a fikcionális növekvő magyar gazdaság egyszerüen felvásárolná a Szlovák cégeket, itt elsősorban az élelmiszeri cégekre gondoltam. A csonkamagyarország mezőgazdasági kapacitása szakértők szerint 20 millió embert tud élelmezni. (Ha maximálisan ki van használva)

A cél az lenne, ha a felvásárolt Szlovák cégek boltjaira az immár magyar cégtulajdonosok magyar termékeket tennének. Ezzel is elősegítve a reviziót és ez erősítené a magyar gazdaságot is. Szóval etnikai, és a fikcionális pénzünkre alapozva lényegébe szlovákia felét megszereznénk etniaki és gazdasági módon.

A maradék szlovák etnikumu területekre, török testvéreinekt invitálnánk be Maygarországon keresztül, mint bevándorlókat. Gondolom, tudjuk a bevándorlók jelentős része bomlasztó hatással van a rendre az európai kultúrára stb (lásd Franciaország). Ennek az az alapja, hogy a török testvér és egyként ekzeljük magunkat, mint vér, nyelv és kultúrális rokon. Mikor már a magyar és török együttesen többségbe kerül a szlovák etnikummal szemben, egy egyszerű népszavazással visszacsatolnánk szlovákiát Magyarországhoz.

Hasonlóan járhatnán kel Erdélyben is. Az egész ceremónia lezajlana 40-60 év alatt. "Lassan de biztosan"

A bevándorlókat addig nem állítaná meg a Szlovák gyenge bűnüldözés, mert akkor rassziták lennének stb. De eközben Magyarországon nagyon kemény törvények lennének, és miután megszavaztuk a reviziót, azok a törvények lépnének életbe amik megreguláznák a bűnözőket és azokat a bevándorlókat akik csak élősködni jöttek ide, ha testvér török ha nem. Vagy beilleszkednek vagy Önfentrató börtön, ugyanugy akár maygarországon. Ez anyiból álna, hogy az eber nem bemegy leüli azt az 5-10 évét, közben tv-zik, gyúr, meg beszélget. Hanem meg kell dolgozniuk s SAJÁT önfentartásukra, szóval nem munkatábor lenne meg ilyen. Evvel elmenne a kedve a bűnözéstől MINDENKIENK SZÁRMAZÁSTÓL független.

Szóval mit gondoltok? Tudom nem tökéletes, sőt biztos nem, de magáról a nagybani koncepszióról mi a vélemény?

2013. dec. 13. 18:39
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
24%
Ha nem titok, elárulnád, mennyi idős vagy?
2013. dec. 15. 18:05
 32/40 A kérdező kommentje:

Nem titok. 17. Most lehet mondani "HÁááá FIATALKORÚ!!!, mit tudhat egy ilyen kis hülye, aki azt hiszi a google, meg a youtube elött megoldja a nemzetek közti problémákat"

Közölném: az igazság kortól független.

Ja, és ha aszthinnétek valami tanyán élek ősmagyar viseletben, akkor mindenkit megnyugtatok hogy Budapesten élek konkrétan Panelben.

2013. dec. 15. 18:13
 33/40 anonim ***** válasza:
32%
Nem kell mindjárt mentegetőzni, csak kíváncsi voltam. Köszi, hogy megmondtad.
2013. dec. 15. 18:14
 34/40 anonim ***** válasza:
32%

"az igazság kortól független. "

Tényleg? Akkor definiálnád az igazságot?

2013. dec. 15. 18:44
 35/40 anonim ***** válasza:
83%

"mindenkit megnyugtatok hogy Budapesten élek konkrétan Panelben."

És ezen ki lepődött meg?

2013. dec. 15. 18:44
 36/40 anonim ***** válasza:
44%
Valahogy biztos voltam benne, hogy, panelban elsz, es nem vagy meg nagykoru, de olvasd majd vissza ezt a kerdest ugy 5 ev mulva, te majd meg jobbat fogsz ezen a sok baromsagon rohogni, mint mi most........
2013. dec. 15. 20:01
 37/40 rémuralom ***** válasza:
80%

Kortól ugyan független az igazság, csak ez még nem jelenti azt, hogy neked van igazad. Amit itt fentebb leírtál, annak volt értelme pár száz évvel ezelőtt, és lett volna értelme még a második világháború után is, ha úgy adódik a helyzet. Ma viszont már nem kapu vagyunk az EU-hoz, hanem lassacskán az EU-n belül is földrajzilag középen leszünk. Az EU és a kelet közötti áruforgalom túlnyomó többsége nem Magyarország keleti határán hagyja el az EU-t, hanem Lengyelország, Románia és Görögország (majd idővel talán Ukrajna) keleti, valamint Bulgária déli határán. Az önellátásnak sincs sok értelme a vámok nélküli Európában. Alföldek, síkságok, dombvidékek, hegyek, hegyláncok és minden, mi szem-szájnak ingere nem csak a Kárpát-medencében vannak - csak nézz rá egy Európa domborzata térképre. (A Duna sem csak itt folyik.) Az ivóvízkérdéshez annyit, hogy biztos vagyok abban, hogy a következő évtizedekben ki fogja találni az emberiség (mert kénytelen lesz kitalálni), hogyan lehet a tengervízből gazdaságosan megfelelő minőségű ivóvizet csinálni, és akkor cseszhetjük a második vagy akárhányadik legnagyobb édesvízkészletünket. (Attól pedig Isten mentsen meg minket, gyermekeinket, unokáinkat, hogy "vízsejkek" uralkodjanak felettünk.)

Igen, értjük, Dobogókőn van a Föld szíve. Jó, tegyük fel, hogy ez nem baromság, hanem tényleg igaz. De még akkor is ott a kérdés: mi köze ennek a területi revízióhoz? Dobogókő revízió nélkül is Magyarországon van. Akkor mi itt a probléma? A törököktől pedig nem mi szereztük vissza a Kárpát-medencét, hanem a Habsburg Birodalom. Pwned. A többi csodádat már el sem olvasom, belefáradtam a sok bullshitbe.

2013. dec. 16. 15:58
 38/40 A kérdező kommentje:

Mindenhez csak annyit mondanék 1. Ki lepődött meg azon hogy kiskorú, vagyok és hogy panelban? Nem is azért írtam, csupán megválaszoltam azokat a kérdéseket amit az én asszociációm szerint feltettetek volna, és hogy megelőzzem a felesleges köröket.

2. A Kárpátmedencéről szóló hozzászolóval az az egyetlen bajom, hogy nagyon felszíni, közsíkon mozog. Azt irja az önnellátás nem számít, a vámnélküli euban. Ez eddig igaz csak nem mindegy hogy magyar munkaerővel magyar gépekkel, magyar haszonnal és profittal élelmezünk hazai embereket, vagy külföldről importált, másokat gazdagító, nálunk ismeretlen és minőségileg selejt termékeket eszünk.

Dobogólöre aztmondja, az nem indokolja a reviziót, mert dobogókő még mindig a mienk. Igen, csak ez megint nagyon felszines, egyszerű, a könnyebbik válasz. Dobogókő energetizáló hatása a természetes egységére a Kárpát Medencére hat. Ezért célszerű ennek az energiának a teljes birtokbavétele.

Az érvekhez nemtudom megfigyeltétek-e de szándékosan nem említettem a legfontosabb érvet és mozgatóerőt.

Azt, hogy a magyarság nagy része "külföldön" él.

Jelenlegi magyar népesség az adott ország hivatalos népszámlálásából:

Erdélyi magyarok (Románia): 1.440.000

Felvidéki magyarok (Szlovákia): 520.500

Vajdasági magyarok (Szerbia): 293.000

Kárpátaljai magyarok (Ukrajna): 170.000

Ausztriai magyarok: 70.000

Horvátországi magyarok: 16.500

Szlovéniai magyarok 10.000

Összesen:2520000

2.5 millió magyar él a csonka magyarországon kívül és ez csak a hivatalos adoat. szóval azoknak a száma akik a népszámláláson is magyarnak valloták magukat. Sok magyar beolvadt és bár valamit ismer anyanyelvéből, átvette az adot nyelvet, és magát az adott másik nemzethez sorolja. Ha ezt számításba vesszük akkor legalább 3 millió a "külföldi" testvéreink száma.

Ezek az emberek KISSEBSÉGKÉNT élnek, holott majdnem 1000 évig ide tartoztak.

Ez a legfontosabb ok a revizióra, hogy a Kárpátmedencét ismét az ő MAG népe a MAGyar irányítsa ahogy az 1000 évig működött (A legóvatosabb tudósok szerint is).

Ez persze nem azt jelenti, hogy egy az egybe a volt államhatárok reviziója lenne, bár az álom és a végső cél az volna. Ez sajnos a hajdani kissebségek elszaporodása miatt nem lenne lehetséges. Horvátországot hagyni kéne, hiszen az 1000 év alatt sem volt ott magyar többség, és Szent László királyunk perszonál uniója óta tartozott a Magyar Szent Korona Országai alá, a Horvátoknak mindig is ugymond "autonómiája" volt, hiszen Horváth Bán ált a tartomány élén stb. Jelenleg is a Horvát vélemény az: "Nem szenvedtünk annyit a magyarok uralma alatt mint trianon óta". Szóval Ismét egy perszonál unióra lenne szügség Horvátországgal, bár jelenleg a zEU tagsáhunk révén ez nem lehetséges. Szlovákiáról szóló fikcionális terveim alapvető, nagyságrendi elképzelését olvahattátok, Románia a hegységtől nyugatra érdekel, egyértelműen.

És a 2 nagyobb rágió Szerbia vajdasága és Ukrajna Kárpátaljája érdekel. De mivel maga a 2 ország többségi területe nem a Kárpátmedence Területén van, ezért nem foglalhatjuk el ha tudnánk sem.

2013. dec. 17. 14:50
 39/40 rémuralom ***** válasza:
32%

"Ez eddig igaz csak nem mindegy hogy magyar munkaerővel magyar gépekkel, magyar haszonnal és profittal élelmezünk hazai embereket, vagy külföldről importált, másokat gazdagító, nálunk ismeretlen és minőségileg selejt termékeket eszünk."

Ha te eladsz nekem valami selejtet kétszer annyiért, amennyit ér, akkor az magyar embert gazdagít, én mégsem jártam jól vele. Semmivel nem járok jobban, ha egy magyarul beszélő ember vág át a palánkon, mint ha egy külföldi tenne ugyanígy. Mondhatni ugyanúgy másokat gazdagít a pénzem, mert nekem te is "mások" vagy. Ja igen, tudom, felszínes vagyok, mert nem hiszem el, hogy mi magyar emberek mélyen testvérek vagyunk. Hogyne.

Sőt, én még annyira felszínes is vagyok, hogy ezt az egész dobogókőaföldszíve dolgot bullshitnek találom. Hogy miért? Mert önmagának mond ellent az elméleted: ha Dobogókő a Föld (!) szíve, akkor miért a Kárpát-medencére hat? Ezt állítani körül-belül olyan, mint azt, hogy az ember szíve csak a mellkasára van hatással.

"Sok magyar beolvadt és bár valamit ismer anyanyelvéből, átvette az adot nyelvet, és magát az adott másik nemzethez sorolja. Ha ezt számításba vesszük akkor legalább 3 millió a "külföldi" testvéreink száma."

Kérdés: aki nem számítja magát magyarnak, azt te miért számítod annak?

"Horvátországot hagyni kéne, hiszen az 1000 év alatt sem volt ott magyar többség,"

Horvátország a Kárpát-medence része vagy sem? Ha igen, akkor szükséged van rá, hogy érvényesüljön Dobogókő energetizáló hatása. Ha nem, akkor pedig minek megemlíteni?

"Jelenleg is a Horvát vélemény az: "Nem szenvedtünk annyit a magyarok uralma alatt mint trianon óta""

Nincs olyan, hogy horvát vélemény. Nincs. Magyar vélemény sincs. Te is magyar vagy, én is magyar vagyok, a véleményünk közötti különbség pedig ég és föld. Aki ebből egységes magyar álláspontot akar faragni, hát ember legyen a talpán - és akkor még csak két embert vettünk számításba, hol a másik tízmillió? Na, ugyanez a helyzet a horvátok véleményével is.

"Szóval Ismét egy perszonál unióra lenne szügség Horvátországgal, bár jelenleg a zEU tagsáhunk révén ez nem lehetséges."

Tudod, mi az a perszonálunió? Két teljesen különálló ország, amelyeknek a történelem sajátosságai folytán időszakosan közös államfőjük van. De minden más külön van, külön törvényhozás és így külön törvények, különböző igazságszolgáltatás, különböző gazdaságpolitika, és minden, mi szem-szájnak ingere. Csak és kizárólag az uralkodó közös. Kérdésem: szerinted mi lenne a különbség a mostani állapothoz képest, ha Áder egyidejűleg horvát köztársasági elnök is lenne? Na ugye, hogy az égvilágon semmi.

Várom válaszaidat. Szívesen vitázom veled a továbbiakban is, kiváncsi vagyok, meddig tart, mire rájössz, mennyire inkoherens a gondolatmeneted.

2013. dec. 18. 22:43
 40/40 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdésben vázolt ötlet nagyon jó. Igaz, hogy ki kell jobban dolgozni, nagyon használható a dolog. Zseniális ötlet.
2020. szept. 27. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!