Miért nem legális a fű?
Azért nem legális, mert bizonyos körök, akik sikeresen le tudtak fizetni másik bizonyos hatalmi köröket, elintézték, hogy szabadon terjeszthessék ezt az anyagot és monopóliumuk lehessen. Pontosan ezért illegális, hogy pult alól, többszörös árért kelljen megvenned a bizonytalan eredetű füvet. Ugyanez volt a szesztilalom idején az Egyesült Államokban anno.
Egészségkárosító hatása maximum olyan szintű, mint az alkoholé, de még az sem biztos, hogy eléri azt (szerintem).
Végre!
Eljutottunk ide, h nem nekem kell leírni!!
Szal a második hozzászólónak van igaza:
Most jelenleg aki árulja feketén az monopol helyzetben van.
Ha ez megtörik akkor nem árulhatja ész nélkül hanem feleljen meg az ántsz, apeh meg stb szaroknak.
Ez kb több milliárd kiesés.
Ennyi.
Igazam van, de azért 0%-ot kapok. Imádom ezt az oldalt.
Azért lássátok be, hogy ha az egészség védelme lenne a főbb szempont, akkor nem támogatnák például az otthoni pálinkafőzést...
# 4: Ezzel pedig csak az a baj, hogy már most is bárki hozzájuthat a fűhöz, ha akar. Csak többszörös áron. Úgyhogy azzal tennének mindenkivel a legjobbat, ha legalizálnák, mert úgy talán nem menne az összes pénz a bűnözők (vagy akár a kormány) kezébe...
Lehet, hogy közel sem olyan egészségtelen mint az alkohol vagy a tobacco, és nem is addiktív, de örülnél te annak, ha sötétedéskor már teli lennének a terek ájult füvesekkel?
Előbb rendbe kell hozni a társadalmat, aztán legalizálhatnák a marihuánát. De mivel egyik sem érdekli őket, ezért még várni kell.
Azért mert a Magyarországon szavazók többsége nyugdíjas, akik nem jutottak túl azon, hogy az intravénás fűfogyasztók az elvonási tünetek miatt erőszakosak.
Meg ahogy előttem is mondták, kontrollàlatlanul, 18 éven aluliaknak is árulva sokkal nagyobb biznisz, mint szabályozottan, megadóztatva. Így a fekete pénzekből mehetnek nagy befektetések prostitúcióba meg fegyverbe, ami még nagyobb biznisz.
Egyébként a kapudrog elméletre két dolgot lehet m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!