Magyar Országon legális módon hozzá lehet jutni 18 év alatt lőszerhez?
Figyelt kérdés
Én 22LR-e gondoltam,de szerintem nem lehet hozzá jutni.És ha tényleg nem,meg gaz töltényhezse?2013. márc. 30. 14:44
1/15 anonim válasza:
Hozzá lehet, ha találsz valahol, de akkor sem tarthatod meg. Máshogy éles lőszerhez nem.
2/15 petizacc válasza:
Mellesleg nyelvtankönnyhöz legálisan is hozzájuthatsz. Az még csak nem is árthat. Max ha a nyelvtantanárod agyon nem csap vele kisfiam.
3/15 anonim válasza:
Szétlőnéd vele a nyelvtan tanárod, mert 1-est kaptál pedig olyan jó a helyesírásod?
4/15 Dick Esmen válasza:
Magyar Országon=Magyarországon
5/15 A kérdező kommentje:
boccs
2013. márc. 30. 17:55
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a helyesírási tanácsokat,de nem ez volt a kérdés,ezért ki javítva ismét megkérdem : Magyarországon legális módon hozzá lehet jutni 18 év alatt lőszerhez?
Én 22LR-e gondoltam,de szerintem nem lehet hozzá jutni.És ha tényleg nem,még gáztöltényhezse?
2013. márc. 30. 17:59
7/15 anonim válasza:
ki javítva
csak gratulálni tudok...
8/15 A kérdező kommentje:
Kpjtk be, szrok "rre z egszr.igy jbb?
2013. márc. 30. 19:54
9/15 doboszoli válasza:
Fegyvertartási engedély hiányában legálisan semmilyen lőszerhez nem juthatsz hozzá, sem huszonketteshez, sem .45-öshöz.
Gáztöltényt szabadon vásárolhatsz nagykorúként, mert az nem lőszer.
Mit kezdenél a .22-es LR-el, ha nem titok??
10/15 anonim válasza:
"szrok "rre z egszr" Te milyen nyelven beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!