Legális-e Magyarországon dupla szögesdrótos kerítés?
Mérlegelnem kell azt is, hogy egy ilyen erődítmény-szerű védelem nem provokáció -e, és nem ezzel sodornám -e nagyobb veszélybe szüleimet. Ők egyszerű emberek, minden ilyen segítséget szívesen vesznek tőlem, ám a döntést rám hagyják.
Gondolkoztam olyan megoldáson, hogy kívül betonkerítés, és a belső szöges, és ez nem látszik az utcáról.
Nem gagyi, általában használatos szögesdrótra gondoltam, hanem sokkal hatékonyabb katonai acéldrótra, pengékkel:
Kérdező, ugye azt vágod, hogy az EU-ban élsz, nempedig valami afrikai diktatúrában, tehát nemtudom mihaszna vasfüggönyt emelni a telked köré.
Vagy ez a kérdés megint csak egy provokációra való kifogás volt, hogy jól cigányozhass egyet? Lásd "borsodi falu" kezdet...
13.34-es vagyok.
Bocsánat, közben bejött még egy válasz
13.22-esre írtam
Csak vigyazz nehogy ugy jarj mint az a szegeny bacsika aki elektromos keritest hasznalt a ciganyok ellen
ha valamelyikuk bemerne maszni es a szogesdrot kovetkezteben megserulne meg a szuleid mehetnek a dutyiba...
Felfüggesztettet kapott.
Állítólag változni fog az önvédelemről megalkotott törvény is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!