Mit szóltok a területi revizióhoz, teljesen legális módszerekkel? (Többi lent)
Szóval területi revizióról lenne szó. Első lépése nyilvánvalóan az lenne, hogy valamien utón módon Magyarország rátérjen a fejlődés útjára, most ne menjünk bele, hogy kik által, mikor, hogyan, kezeljünk fikcionális tényként.
Miután Magyarország tartós növekedési pályára került mint gazdasági, mint pénzügyi, és minden egyéb kulcsfontosságú téren, ezzel együtt beindulhatna a demográfiai növekvés is. Magyarul a magyar etnikum gyarapodna. Európai tagállam révén Magyarország támogathatja pénügyi eszközökkel azt, hogy az ifjú magyar párok, emberek ne magyarországon telepedjenek le, hanem szintén EU-tag állam Szlovákiában és Erdélyben (Románia hazai része). Ezt gondolom például pézügyi támogatéssal: Amenyiben Szlovákiában illetve Erdélyben vesz ingatlant letelepedési szándékkal a Magyar Állam kifizeti az ingatlan 30%-át vagy akármenyit, csak mondtam egy példát. A lényeg, hogy ha a magyarság nő és a csonka ország területén is vissza "híztuk" magunkat az elmult évek számaira, akkor elkezdődhet az, hogy elsőként pl Szlovákiában vegyenek ingatlant magyar etnikumuak.
Ehez párhuzamosan kapcsolódna az, hogy a fikcionális növekvő magyar gazdaság Szlovákiában építőipari cégeket hozna létre, és lakótelepeket építene, amit szándékosan 2-3X áron árulnának, ezért egy szlováknak nem lenne kedvező megvásárolni, viszont a csonkaországi magyaroknak igen, mert a Magyar Állam kifizetné azt az összeget amivel drágább mint egy átlagos ház, vagy esetleg minimálisra csökkentené a fizetendő részt. Így egy magyarnak már érdeke is, hogy Szlovákiába menjen lakni, mert akkor a Magyar Állam jelentősen megtámogatja.
Evvel a módszerrel egész városrészeket lehetne "magyarizálni" és ennek akkor lenne vége ha Szlovákia területének hozzánk eső fele már 75-90%-ban magyar lenne. Nyilván ez több évtized, lehet hogy egy fél évszézad is. De ezután a fikcionális növekvő magyar gazdaság egyszerüen felvásárolná a Szlovák cégeket, itt elsősorban az élelmiszeri cégekre gondoltam. A csonkamagyarország mezőgazdasági kapacitása szakértők szerint 20 millió embert tud élelmezni. (Ha maximálisan ki van használva)
A cél az lenne, ha a felvásárolt Szlovák cégek boltjaira az immár magyar cégtulajdonosok magyar termékeket tennének. Ezzel is elősegítve a reviziót és ez erősítené a magyar gazdaságot is. Szóval etnikai, és a fikcionális pénzünkre alapozva lényegébe szlovákia felét megszereznénk etniaki és gazdasági módon.
A maradék szlovák etnikumu területekre, török testvéreinekt invitálnánk be Maygarországon keresztül, mint bevándorlókat. Gondolom, tudjuk a bevándorlók jelentős része bomlasztó hatással van a rendre az európai kultúrára stb (lásd Franciaország). Ennek az az alapja, hogy a török testvér és egyként ekzeljük magunkat, mint vér, nyelv és kultúrális rokon. Mikor már a magyar és török együttesen többségbe kerül a szlovák etnikummal szemben, egy egyszerű népszavazással visszacsatolnánk szlovákiát Magyarországhoz.
Hasonlóan járhatnán kel Erdélyben is. Az egész ceremónia lezajlana 40-60 év alatt. "Lassan de biztosan"
A bevándorlókat addig nem állítaná meg a Szlovák gyenge bűnüldözés, mert akkor rassziták lennének stb. De eközben Magyarországon nagyon kemény törvények lennének, és miután megszavaztuk a reviziót, azok a törvények lépnének életbe amik megreguláznák a bűnözőket és azokat a bevándorlókat akik csak élősködni jöttek ide, ha testvér török ha nem. Vagy beilleszkednek vagy Önfentrató börtön, ugyanugy akár maygarországon. Ez anyiból álna, hogy az eber nem bemegy leüli azt az 5-10 évét, közben tv-zik, gyúr, meg beszélget. Hanem meg kell dolgozniuk s SAJÁT önfentartásukra, szóval nem munkatábor lenne meg ilyen. Evvel elmenne a kedve a bűnözéstől MINDENKIENK SZÁRMAZÁSTÓL független.
Szóval mit gondoltok? Tudom nem tökéletes, sőt biztos nem, de magáról a nagybani koncepszióról mi a vélemény?
Olvasás közben több teljesíthetetlen pontot is találtam. Kiemelek kettőt.
"Miután Magyarország tartós növekedési pályára került mint gazdasági, mint pénzügyi, és minden egyéb kulcsfontosságú téren, ezzel együtt beindulhatna a demográfiai növekvés is. Magyarul a magyar etnikum gyarapodna."
Hogyan és miért? Nálunk jóval fejlettebb gazdaságú országokban is stagnál vagy fogy az államalkotó nemzet. Nem fog csak azért szaporodni a magyar, mert a gazdaság fejlődik. Még csak nem is változik jelentősen a helyzet.
Ha pedig programokat indítasz, akkor hogy zárod ki az állampolgár cigányokat és letelepedett/letelepedő külföldieket, akik már eleve nagyobb szaporodási rátával büszkélkedhetnek? Márpedig, ha Magyarország gazdasága eléri vagy meghaladja a nyugat-európai színvonalat, akkor célországa leszünk a bevándorlóknak.
Ja igen "önfenntartó börtönök" azok számára, akik nem elég magyarok. Szerinted meddig tűrné a többi ország a koncentrációs táboraidat?
"Evvel a módszerrel egész városrészeket lehetne "magyarizálni" és ennek akkor lenne vége ha Szlovákia területének hozzánk eső fele már 75-90%-ban magyar lenne. Nyilván ez több évtized, lehet hogy egy fél évszézad is."
Hogy Szlovákiában, de legalábbis a déli felén 75-90% magyar etnikumú legyen, ahhoz hasra csapott becslés alapján is kb. tizenötmillió magyart kellene oda betelepíteni. Ez néhány évtizeden belül lehetetlen és túl agresszív, a környező országok hamar lépnének a terv megakadályozására.
Nehogy azt hidd, hogy nem lennének meg az eszközeik. Ráadásul a távolabbi országok is melléjük állnának. Egy ilyen agresszíven terjeszkedő, más nemzeteket túlszaporodással kiirtó népben, amelyik a teljes revíziót tekintve, néhány évtized alatt hatszorosára nőtt, hatalmas veszélyforrást látnának.
Másrészről pedig ki kellene tartani addig a revizionista politikai akaratnak, ami nem csak nem garantálható, hanem kizárható.
És még mindig ott az az apróság, hogy mégis mi lenne az a csoda, ami rakéta módjára lőni ki a gazdaságunkat és tartaná olyan emelkedő pályán, hogy hatvanmillió embert is kiszolgáljon.
Az alapfelvetés jó, azé a Kárpát-Medence, aki teleszüli, de hogy azok nem mi leszünk és pláne nem 60 év alatt, az biztos.
Köszönöm szépen, végre kaptam indokokat is. Bele is irtam, hogy biztosan nem tökéletes a terv (mért pont az enyém lenne az), és az egészet egy fikcionális Magyarországra alapoztam. Szóval lényegében ez még csak egy álom eképzelés elismerem. Valak írta, hogy a gazdasági nökekedést nem kíséri demográfiai bumm, és igaza is van, de mivel ez nem egy kidolgozott, iromány volt, ezért annak a módját nem irtam bele, hogy hogyan érjük el, hogy fajtánkat szaporodásra bírjuk.
Az egész omment "sorozatból" azt vettem le, hogy szakszerűsíteni kell és konkretizálni, de sajnos még így is csak fikcionális alapra tudok tervezni. De ennek nem is az volt a célja, hogy akkor most a fotelből felröppenve, mindenki költözik szlovákiába, hanem csak pusztán a revizió ezen az alapelven való véghezvitele. Ami 100% háborúmentes.
Mi ertelme, hogy olyan teruletekre, telepitsunk magyarokat -akiknek az ott elok meg fogjak keseriteni az eletet- ahol mar nincsennek? Azert, hogy ezt az eleve puskaporos hordot megjobban feltuzeljuk? Megneznem te mikor koltoznel oda, amikor meg egy allam akarja megmondani, hogy hany gyerekem legyen, hol es, hogy eljek, az mar regen rossz.... Persze minek is irok arrol, hogy az ember szbad, egy 12 eves szelsosegesnek....
Nyugi majd kinovod.........
Én egyébként már csak egy dologra lennék kíváncsi: miért?
Miért olyan fontos az, hogy revízió legyen, meg több magyar ember, ez miben befolyásolja az egyének személyi boldogságát?
Miért kellene kitelepednünk más országokba, miért kellene "kiirtanunk" egy másik nemzetet, amely ugyanolyan emberekből áll, mint mi?
Miért, miért, miért lenne szerinted jobb a világ, ha megint Nagy-Magyarország lenne?
Először is nem 12 vagyok (xD). Álmodjatok, tudom hogy nézeteimet avval magyarázzátok, hogy biztos egy kisiskolás valaki, aki talált valamit a neten tanulás helyett. Evvel leplezitek azt, hogy nehogy elkéne ezen gondolkodni.
Miért lenne jó a Nagy-Magyarország?
Nemtudom észrevettétek-e földrajz órán (gondolom, anno volt), hogy van Európa kellős közepén egy földrajzilag egységes rész, nevezetesen a Kárpát Medence.
Namost nemtúl bonyolult politikai érzékkel rá lehet arra jönni, hogy aki Európa közepét ténylegesen birtokolja, és nem egy felszabdalt, gazdasági, etnikai, moláris problémákkak küzködő, mármár gyarmati helyzetben lévő kis országnak a tagja, annak befolyása van egész európára, mert ténylegesen a központban van. Kapuk vagyunk, nyugat és kelet között. Törökország-Oroszország-Kelet és az EU között fekszünk, nemtudom feltünt-e. Kultúrálisan, politikai, közúti, szempontból egy egységes kárpátmedencével ki lehet ezt használni.
A Kárpátmedence mint földrajzi egység egy igen önellátó egység, ha egy hatalomban összpontosul az irányítás, és nem 8 ország osztozik rajta, aki majd szépen kiviszi vagy átcentralizálja a megtermelt javakat, legyen az bármi.
A Kárpátmedence gazdag a választékban és természeti formákban, megtalálhatók itt Alföldek/síkságok, dombvidékek, kishegyek-nagyhegyek, hegyláncok és önnáló nagy hegyek. Van itt fensík, pusztaság, erdők (erdély), kis folyók, nagyfolyók (Duna, európa legnagyobb folyólya). kis tavak nagytavak és Adriai tenger is.
Érdemes megfigyelni, hogy ez az egész egy nagy hegyburokban van, ami azt jelenti, hogy a széljárás is megváltozik, a repülőkön kívül a közlekedésben is határ, főleg a keleti hegyláncon. Mondjuk úgy egyszerűen lényegében egy MAG az egész.
Továbbá felkénne tünnie annak, hogy lényegében a föld népesség növekedése miatt az egész világon egyre nagyobb gondot okoz a tiszta ivóví beszerzése. Komoly kutatók a világ minden pontjáról azt mondják, a jövőben nem az olaj miatt törnek ki a háborúk hanem a víz miatt.
Tudni kéne, hogy a Kárpátmedence alatt van a világ II.legnyagobb ivóvíz készlete. Még mielöt valaki aztmondaná "Ez hülyeség ez valami magyarkodó lapban volt, hogy megint jó nagyokat lehessen mondani", tájékoztatnák mindenkit, hogy Amerikában és lényegébn mindenhol ezt mondják. Ha nem II. is akkor is III. de ez részletkérdés.
Mondják, hogy "a finn vidékeken sokkal több édesvíz van". Igen, csak abba ne gondolkodjon senki mert a Német, Cseh, Lengyel iparvidékekről konkrétan az összes káros anyag odaszál és azokban a magyarországni tavakban egy árva hal nem él.
Mivel egyértelmű, az ivóvíz miatt előbb utóbb a kutatók szerint a víz drágáb lessz mint az olaj. Nem kell bemutatnom az olajsejkeket remélem. Magyarország a jövőben "Vízkhalifa" lehet. Hülyén hangzik de a lényeget értsétek meg. Persze ez nem a mi életünkben lesz érzékelhető, de az utódainknak tesszük ezt. És ne kövesse senki a nyugati példát "Hát én elvagyok gyerek nélkül,nekem ugyse lesz, nekem legyen jó miután meghalok leszarom". A víz által A Kárpátmedence állama olyan lehet, mint az arabboknál Dubaj.
Amerikai kutatók vizsgálták a föld energia húrokjai és mezőit. Ezek láthatatlan kihasználatlan energia mezők. Nem tudom tudtátok-e Amcsik megállapították a föld "szive" Magyarországon van konkrétan a pilisben Dobogó kőn. Az egész Kárpátmedencét körülveszi ez a energia, amin még ma röhögünk "Há megint beszívott a gyerek" de már elkezdődött ezeknek a megsimerése. Szóval ezt is számításba venném.
Csak a csonka Maygarország ha maximlisan ki lenne használva mezőgazdasági szempontból 20 millió embert tud élelmezni, nézzük meg pl a Görögök mire képesek. Ezt azért mondom, mert evvel piacot találhatnánk, ha egyáltalán lenne mit eladni. Egész középeurópa éléskamrálya lehetnénk ,mint most pl Németország, mondjuk a Lidl-el meg az Aldival. Az egész EU-ban van német étel termék, ezt a szerepet kell átvenni közép-kelet európában.
Rendben, hogy repülökkel és rakétákkal simán szétbombáznak minket, de ne feledjük a II-Világháborúban az akkori legerősseb Vörös Hadseregnek 9 hónapjába telt, míg átkelt a keleti Kárpátokon, miután bejutottak és elfoglaltak minket, 2 hét mulva Németországban voltak.
És akkor lehet mondani, dehát az 3 hét volt, meg nem is a mostani Németország határánál, nem kell a rizsa, az arányokat érzékeljük.
A magyarnép legóvatosabb történelme szerint ha 1000-től számítjuk, eddig mindig visszaszereztük a Kárpáthon, és akkor is volt hogy 150 évig nem a mienk volt a Kárpátmedence, hanem a töröké.
Mondjátok ti, mi értelme ennyi idő elteltével evvel foglalkozni, akkor ennyi erővel 150 év mulva mennyi értelme volt régen. Sok, régen is sok és most is sok. Csak a lebutult valóvilágnéző, liberális agyunkal nem értjük meg azt amit még a technika kifejezését sem ismerő elődeink már ismertek.: "Kis Magyarország nem ország, Nagy Magyarország menyország."
Mondhatjátok, az a középkorvolt ez már a modern világ stb stb. Elmondanám a módszerek és a technika változik de a lényeg ugyan az marad, csak mások a módszerek a szavak, az érvek, és közben feltaláltunk ezt aszt.
Eddig a jólismert kb 5000 év alatt egyik civilicázió se sutott el oda hogy így vélekedjen a revíziókról, a visszaszerzésről, a nemzetéről: "Minek foglalkozni vele, unom már, leszarom, nem érdekel" Ez már egy bizonyítvány erről az elbaszott világról. És 5000 év alatt is nagyon sok minden változott de egyik kultúra/nemzet/ország sem tette me gazt, hogy népe így vélekedjen, ez a romlott hozzá állás specifikusan ennek az elbaszott gondolkodásmódnak a velejárólya, és nem leeht azt mondani, hogy hát változnak az idők. Felvilágososdás, vagy egyetemes elkényelmesedés és elbutultság (népi szinten)? Szerintem az utóbbi, de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!