A fiatalok csak tudatlanságól Jobbik-szavazók?
Bár nem hiszem el a statisztikákat, miszerint a fiatalok nagy része Jobbikos, azért találkoztam már az én környezetemben is néhány elvetemült Jobbik-rajongóval.
Mivel szeretek a politikáról beszélgetni, szívesen megyek bele vitákba, és majdnem a összes olyan fiatal ismerősömet kifaggattam, aki Jobbikos, mindegyiküknek ugyanazt a kérdés tettem fel: de miért szavaznál rájuk?
A válasz szinte mindenhol ugyanaz volt: mert ők majd elkergetik a cigányokat és a zsidókat, meg visszaszerzik Nagy-Magyarországot.
Ennyi és nem több, se egy elvet, se a programterv egy pontját, se egy konkrét elképzelést nem tudtak mondani a Jobbiktól, sőt még én voltam a "hitetlen", mikor azt mertem mondani, hogy a dolog azért nem úgy megy, hogy a Jobbik kormányra kerül, aztán onnantól kezdve nem lesznek se zsidók, se cigányok.
Hozzáteszem, a gyakori kérdéseken is többnyire ilyen válaszokat olvasok, azok akik esetleg megpróbálnak érvelni a jobbik mellett, olyan közgazdaságilag halott és destruktív gondolatokat magyaráznak el, hogy csak bámulok....
És ha már itt tartunk... Magyar gyárakról, a nyugat megtagadásáról, a kelet éltetéséről, a nyugati kultúra elnyomó, kizsákmányoló magatartásáról beszélsz. Nem ismerős ez valahonnan?
Jah, még kérdezz meg egy két embert, hogy milyen a magyar, és milyen a külföldi irányítású gyárban dolgozni. Szerintem meglepődnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!