A fiatalok csak tudatlanságól Jobbik-szavazók?
Bár nem hiszem el a statisztikákat, miszerint a fiatalok nagy része Jobbikos, azért találkoztam már az én környezetemben is néhány elvetemült Jobbik-rajongóval.
Mivel szeretek a politikáról beszélgetni, szívesen megyek bele vitákba, és majdnem a összes olyan fiatal ismerősömet kifaggattam, aki Jobbikos, mindegyiküknek ugyanazt a kérdés tettem fel: de miért szavaznál rájuk?
A válasz szinte mindenhol ugyanaz volt: mert ők majd elkergetik a cigányokat és a zsidókat, meg visszaszerzik Nagy-Magyarországot.
Ennyi és nem több, se egy elvet, se a programterv egy pontját, se egy konkrét elképzelést nem tudtak mondani a Jobbiktól, sőt még én voltam a "hitetlen", mikor azt mertem mondani, hogy a dolog azért nem úgy megy, hogy a Jobbik kormányra kerül, aztán onnantól kezdve nem lesznek se zsidók, se cigányok.
Hozzáteszem, a gyakori kérdéseken is többnyire ilyen válaszokat olvasok, azok akik esetleg megpróbálnak érvelni a jobbik mellett, olyan közgazdaságilag halott és destruktív gondolatokat magyaráznak el, hogy csak bámulok....
"A mi családunkra egyébként ebben ne is számítsanak. "
Nem is számított senki. A hozzátok hasonló nyámnyilák elég ha az ágy alá be mernek bújni hadiállapotban.
"Valaki magyarázza már el, hogy mi a baj a zsidókkal?"
Egyszer majd vásárolj egy történelem könyvet! Már ha tudsz olvasni...
Ezt nem nyámnyilaságnak, hanem gondolkodásnak hívják. Miért veszítsem el az apámat és a bátyáimat azért, mert valami öntelt, hataloméhes alak bele akar ugrani egy olyan háborúba, ahonnét csak vesztesen kerülhetünk ki. Aki harcolni akar, az álljon katonának vagy menjen ki Pakisztánba.
Annak a hozzászólónak is csak gratulálni tudok, aki azt írta, hogy az országban csak magyaroknak van keresni valója. Akkor nekünk sincs keresni valónk más országban? Takarodjanak ki pl. Ausztriából azok a magyarok, akik itt nem tudnak megélni csak ott? Mert ez ugyanaz. Felőlem jöhet ide bármilyen nemzetiségű, ha normális és hajlandó dolgozni.
"De nagyon szívesen válaszolok, aki és ami nem magyar annak az országban nincs is semmi keresnivalója."
Staudt Gábor és a Zázriveczet is beleértve, ugye? ;)
A tudatlanságukat a tutujgatott kedvencitek bizonyítják leginkább! :)
Egyébként adjátok elő borsodban pl. a "tudatlanok" című előadásotokat!
És az okokat kellene orvosolni, és lám el is tűnne ez a párt, de hát a főnökeitek nem is akarják.
"Nulla háttértudással érvelnek egy párt mellett, miközben még azt sem tudják, hogy tulajdonképpen mi az az IMF, állampapír vagy bármilyen más gazdasági/pénzügyi/politikai fogalom."
Na és amúgy melyik párt követői tudják ezeket általánosan Magyarországon? :D
Sajnos sok az agymosott.. A cigányokat nem kiirtani kell, bőven elég ha rájuk is vonatkoznak a törvényeink.
Gondolok itt arra, hogy amikor utazok haza a vonaton 10 esevel utaznak jegy nélkül, szerencsétlen kaller leszallitani nem meri őket egyedül, csak nagy ritkán ha rendőrök is vannak a vonaton.
Ismerősöm megkeseltek 2en, mert nem adott nekik cigit, ismerősöm ellen eljárás indult rasszizmus vádjával mert megprobalta védeni magát, természetesen a 2 cigány egymásnak tanuskodott, ő meg egyedül volt..
Szomszédomat kilakoltattak, mert nem tudta miből fizetni a költségeket, 1 éve nem kap munkát sehol.. Tisztességes 50 körüli pórul járt házaspár, maga mögött 25 év munkával ugyan annál a csődbe ment cégnél.. Az utca végén egy 10 en pár fős putri cigány család önkényesen bekoltozott egy romokban álló házba, azóta sokszorosan megnőtt a bűncselekmények száma, a hatóságok nem tesznek semmit..
Tanár ismerősöm 2.os osztályában van 3 15 éves cigány, képtelenség miattuk órát tartani, de rejtélyes okokból még nem rúgták ki őket, és kisegítőbe sem kerültek (a közel 30 fős putri megfenyegette a tanárt hogy ha szól az igazgatónak megolik..)
Ha egy magyar ember olyan körülmények között neveli a gyereket mint amik a putrikban uralkodnak, állami intézménybe kerül a gyerek, a szülő meg börtönbe veszélyeztetes stb váddal.. Nekik plusz pénz jár 8 gyerek életének a tonkreteleleert..
Soroljam még emberek?
Ébredjetek már, nem kiirtas kell, egyszerűen az hogy a ránk vonatkozó törvények rájuk is vonatkozzanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!