Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 4K! Legalizálná a marihuánát...

A 4K! Legalizálná a marihuánát. Mit szóltok?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 13. 16:05
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:
100%

Nem, nem áll minden sarkobn díler, sarkonként jut 2 :D

Csak az a szomorú, hogy a mostani kormány szigorításainak hatására a fiatalok nagy része nehezebben jut fűhöz, kevesebb díler árul füvet, ez is volt a cél ugye? Igen!

Akkor nézzük a valós oldalán, mostanában ugye felkapott lett ez a "herbál", marihuana helyett inkább ezt szívják a fiatalok. A "herbál" tulajdon képpen egy JWH származék (inkább úgy csoportosítanék, hogy minden "herbál" valamilyen JWH származék), a JWH egy kémiailag előállított szintetikus anyag, amit porítanak és kiszárított növényi anyagokra juttatnak. Ezt egy tudós azzal a céllal fejlesztette ki, hogy szintetikus marihuanat készítsen, csak ez egy kicsit balul sült el, mert rákkeltő, mérgező anyagokat tartalmaz, és könnyedén túl lehet adagolni, mind a mellett hogy fizikai függőséget okoz. Az elvonási tünetek agresszió, személyiség változás..stb igazából ez az anyag elég új és nem is foglalkoznak vele, ezért nincs is túl sok tudományos tény róla, de ne is menjünk bele az eredetébe,élettani hatásaiba, csak leírtam azoknak, akik nincsenek képbe(30 felettiek). Én nem fogok most arról papolni meg prédikációt tartani, hogy milyen fasza lenne ha legalizálnánk, mert tény hogy lenne előnye - hátránya, de én dolgoztam kint pár hónapot hollandiában, láttam mi folyik ott, és basszsus senkit nem zavar semmi az a helyzet mindenki normális, úgy élnek mint a mesében, persze ennek nem biztos, hogy a marihuana az okat...sőt, de az tény hogy a marihuana nem okozott nálok sem semmilyen társadalmi elváltozást, és ezt saját magamon tapasztaltam. Visszatérve az itthoni dolgokhoz, a marihuana ma már mindennapos fogyasztási cikk-ként szerepel a társadalomban. A lagalizálásával vissza lehetne szorítani ezeket a gyilkos füstölnivalókat és igazi, ellenőrzött minőségű, élettanilag kevésbé ártalmas, original marihuanat lehetne kapni, aminek köztudott, ogy nincs halálos adagja, nem okoz fizikai függőséget ezáltal elvnási tünetek sincsenek...stb

Ui. A legnagyobb probléma azzal van, hogy a mostani 30 felettieknek fogalmuk sincs arról, hogy mi folyik az utcákon, iskolákban, szórakozóhelyeken, illetve azt sem tudják, hogy valójában mi az a marihuana. Kár megy olyan dolog ellen harcolni ami már jelen van a mindennapokban.

2013. nov. 18. 08:19
 42/42 anonim ***** válasza:
Legalizálj ne kritizálj :)
2013. nov. 21. 23:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!