31/42 anonim válasza:
Attól, hogy 0-ztok mindent még ugyanaz marad!
És hát itt inkább a szavazatszerzésről szól az egész (ami ugye nem meglepő nálunk), de ha netán' bekerülnének a parlamentbe ami szinte kizárt azért nagyon ne lepődjetek meg ha semmi nem lesz belőle.
32/42 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy legalizálják, az a baj, hogy nem tudják betartani azt, hogy csak 18 éven felüliek jussanak hozzá. Szerintem pedig rohadtul nem örülne neki egy szülő sem, ha kiderülne, hogy a kölyke füvezik, ugyanúgy, ahogy jelenleg is már 13 évesen cigiznek meg isznak, még a füvet is odadobnád nekik? Egészségedre... én ettől inkább minél távolabb akarnám tartani a gyerekem.
33/42 anonim válasza:
Középiskolában az osztályom harmada így is füvezett...
34/42 A kérdező kommentje:
32: De szerinted a gyerekedtől ki kér előbb személyit? Egy díler, vagy a Nemzeti Fűbolt alkalmazottja?
2013. nov. 16. 18:21
35/42 anonim válasza:
Miért? Ha lesz Nemzeti fűbolt, akkor szerinted eltűnnek a dílerek? Ugye jeleneleg sem lehet Nemzeti dohánybolton kívül cigit venni?
36/42 anonim válasza:
Kérdező, szerintem díler legalább nem áll minden sarkon, a dohánybolt viszont igen. Ez a személyis dolog meg úgy hülyeség ahogy van, nem 1x kértek már meg engem is kis takony 13 évesek, hogy menjek be és vegyek nekik cigit, azt mondja, ad 500 forintot a cigi árán felül, csak vegyem meg neki... én meg bemegyek, megveszem, aztán kint oda adom neki... már ha megtenném.
37/42 anonim válasza:
"Miért? Ha lesz Nemzeti fűbolt, akkor szerinted eltűnnek a dílerek? Ugye jeleneleg sem lehet Nemzeti dohánybolton kívül cigit venni?"
Én itt gyökeresen eltérő helyzetet látok.
A dohányboltokkal azért bővült a feketekereskedelem, mert jóval olcsóbb a csempészett és bármikor elérhető.
A fűnél viszont jelentősen szűkülne a feketekereskedelem, mert megbízható helyen, megbítható emberektől is be lehetne szerezni a megbízható minőségű árut.
38/42 anonim válasza:
egyértelmű hogy kire fogok szavazni. Amúgy a sok álszent kapja be a nemiszervemet. A Piával semmi gond nincs az ö szemükbe igaz hogy családokat tesz tönkre az elvonási tünetekbe bele lehet halni. a zöldbe meg nem lehet bele halni na most melyik a veszélyesebb??
39/42 anonim válasza:
Olaszország, Anglia itt is legalális a marihuána fogyasztása..
40/42 A kérdező kommentje:
2013. nov. 17. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!