#11 Hozzátettem, hogy itt Európában az övék. A többi kontinens a maga dolgával törődik, az USA-ban sem engednek már nagyon több helyen, nem hiányzik a profit megoszlása nekik sem. A magyarok itt szúrták el a trafikos dolgot. Túl sok van, nagyon eloszlik a nyereség, mire felkerül.
#10 Félelmetesen hülye vagy, kérlek egyél meg pár könyvet, úgy hátha kicsit kikupálódsz.
13#
2. osztályos szövegértés. CSAK a marihuánát legalizálnák.
Te vagy az iskolapéldája annak, akiket megetetett az antidrog propaganda, erre próbáltam célozni egy régebbi drogprevenciós hozzászólásomban, aminek a százaléka már mínuszban a hozzád hasonló ködös agyúak miatt. Ha nagyon vallásos lennél eleve azt mondanád Isten megbocsájt, a poklos logikád mentén elindulva az összes függő, lényegtelen, hogy dohányos vagy füves, mehetne Sátán bácsi levesébe rotyogni. Nekiállhatnék szénné elemezni az összes hülyeséget, amit írtál, de kétlem, hogy felfognád, másrészt meg kedvem sincs flamelni egy vákuumagyúval.
"A hollandoknak nem érdeke, hogy másoknál is az legyen, szeretnék megtartani ezt a privilégiumot itt."
Elég szarul csinálják...
Aki olyan hülye, hogy az internet világában nem tud értelmezni egy olyan szót, ami gyakorlatilag minden második weblapon ott van, az valóban hülye, sőt tudatlan, akárcsak te.
Akik lepontoztak szokás szerint nem indokoltak meg semmit, nem csalódtam a magyar nyárspolgárban.
úúúú a fűű rosz mert attól jönnek a drogosok meg a melegek az mijen már dik hát nem igaz a kuurva élet mi lesz itt ezért tart itt ez az ország nem igaz huzzon vissza a liberális anyába az ijen bazzameg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!