Mit szóltok ahhoz, hogy Bajnai csökkentené a minimálbért, és legalizálná a melegházasságot?
Melegházasság sok nyugati országban sincs.
Véleményem szerint elég az élettársi kapcsolat is.
A minimálbér csökkentést felháborítónak találom.
Bajnainak lehet hogy van egy kevés érzéke a gazdasághoz de egy neoliberális bűnöző.Amikor a kisebbségeket éri valami negatívum akkor egyből elkezd fröcsögni , védi a bűnözőket de ha magyart ér valami akkor lapít.
Ezért rossz politikus a többi baloldalival együtt.
Egy vicc az egész.
Az első hozzászólóval meg egyet kell értsek, mikor volt a nagy antifasiszta, full neohiperszuper liberális műsor akkor kiírtam egy kérdést, hogy tök jó, de xy faluba mikor jönnek meg mikor fogunk róla beszélni, mert ott is dúl a rasszizmus, csak épp a magyarok azok, akik ezt benyelik?
Persze a tolerancia nagy hívei fel voltak háborodva, hogy gondolom én ezt, majd 10 perc után törölték is a kérdést:)
Szal ennyit erről.
"Ne kérdezz több különböző dolgot egy kérdésben."
Nem is egy nőről lenne szó, ha nem a részleteken akadna fent, mert ettől aztán olyan marha okosnak érzi magát.
Nevetséges.
Egy olyan országban ahol az elmúlt 22 évben nem a piac húzta a béreket hanem az állami minimálbér emelésének a hullámai ez egy baromság. Nem elég az hogy az inflációval javítják a cserearányunk értékét, még nominálisan is lefelé akarják húzni?
Tényleg kínával akarnak ezek versenyezni?
A rezsi meg Eu s marad?
A közgazdasági oldaláról nem is beszélve.
Egy stagnáló vagy recesszív gazdasági közegben abban bízni hogy a munkaerő leértékelése annyi beruházást vont aminek kompenzáló hatása van az nagyon ostoba gondolat.
Miért nem a magasabb magyar hozzáadott értékű exportot célozzák meg?
Jahh a homárok nem érdekelnek.
Ne akarják eladni magukat úgy mint a természetes reprodukcióra képes emberek, ne akarjanak kitűnni stb stb éljék a maguk homár életét és semmi baj nem lehet.
Én is olvastam erről. A Haza és Haladás tanulmányára hivatkozva a gazdaság fő problémájának a magas minimálbért tartja. A átlagbér 30%-ra akarja csökkenteni, ami 50000Ft körül van. Ezek után nem értem a közmunkás 47000Ft-al mi a probléma.
Azt se felejtsük el hogy az ő nevéhez fűződik a szuperbruttó, amivel jól lenyúlta a dolgozókat.
Én akkor inkább 16% egykulcsos adó mellett vagyok, emelkedő minimálbér és családi adókedvezmény, és a 2013 vállalkozói adórendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!