Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy Bajnai csökkentené a minimálbért, és legalizálná a melegházasságot?

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 12:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

10-es!"Akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is?"Ha én elégedett vagyok(lennék) a fizetésemmel baromira nem érdekel,hozzám képest mennyit keres egy segédmunkás.Sőt igazándiból így sem érdekel.Nem nyugtat meg,hogy én kevest keresek de ő meg kevesebbet, mert csak szakibá ,bibibi!

A legjobb az lenne,ha minden réteg "jól" keressne.Én diplomáskén mondjuk 200-at szakibá 150-et(hogy azért mégis csak legyen valamekkora különbség,mieőtt itt diplomás társaim szörnyet halnak).Mert igaz ő nem tanult de normális estben már rég húzta az igát valahol amig mi tanultunk...És természetesen a munkás alatt,most nem a söremelgetésben járatos naplopókra gondolok,hanem aki keményen dolgozik mondjuk egy gyárban 16-18 éves kora óta...

2013. jan. 11. 23:18
 22/27 anonim ***** válasza:
68%
Marha jó lenne a kisebb minimálrér,tényleg még kevesebb pénze lenne az embereknek amit el tudnak költeni-ettől még több szolgáltató(vállalkozó csődöl be),kevesbb bevétel lenne az Afá-ból,megnövekednének a közüzemi tartozások...Nagyon jó ötlet,hajrá!
2013. jan. 11. 23:20
 23/27 anonim ***** válasza:
67%
És még vannak akik rájuk szavaznának.
2013. jan. 12. 10:49
 24/27 anonim ***** válasza:
10:49 mondjuk azok akik nem minimálbérből élnek?
2013. jan. 12. 11:27
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez csak figyelemelterelés a Bayer-ügyről, ne higgyetek el már mindent gondolkodás nélkül!
2013. jan. 12. 11:31
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha igaz,a minimálbér csökkentés felháborítónak tarom(legalábbis ha a nettót is érinti) a melegházassággal meg semmi bajom...Nekem teljesen mindegy,hogy házasodhatnak vagy nem...
2013. jan. 12. 14:26
 27/27 anonim ***** válasza:
Biztosan.Mert Bajnai becsületes ember, és igy legálisan tudna Ő is párt találni magának.
2013. nov. 20. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!