Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 4K! Legalizálná a marihuánát...

A 4K! Legalizálná a marihuánát. Mit szóltok?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 13. 16:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell itt semmi ilyen sz.rt legalizálni!
2013. nov. 13. 20:01
 22/42 anonim ***** válasza:
0%

" Aki olyan hülye, hogy az internet világában

nem tud értelmezni egy olyan szót, ami

gyakorlatilag minden második weblapon ott

van, az valóban hülye, sőt tudatlan, akárcsak

te.

Akik lepontoztak szokás szerint nem

indokoltak meg semmit, nem csalódtam a

magyar nyárspolgárban."

Pont a hozzád hasonlók miatt remélhetőleg nem lesz legalize marihónalja!

2013. nov. 13. 20:03
 23/42 A kérdező kommentje:

"Nem kell itt semmi ilyen sz.rt legalizálni!"

De neked mégis miért fáj, ha a szembe szomszéd Józsi péntek este nem egy sört bont ki a meccshez, hanem elszív egy spanglit? Miért kell őt börtönnel fenyegetni és arra kényszeríteni, hogy (igazi) bűnözőkkel tartson kapcsolatot, ha erre vágyik? Miért jobb ez neked?

2013. nov. 13. 20:23
 24/42 anonim ***** válasza:
0%

" De neked mégis miért fáj, ha a szembe

szomszéd Józsi péntek este nem egy sört bont

ki a meccshez, hanem elszív egy spanglit?

Miért kell őt börtönnel fenyegetni és arra

kényszeríteni, hogy (igazi) bűnözőkkel tartson

kapcsolatot, ha erre vágyik? Miért jobb ez"

1. Nem nagyon érdekel mit csinál a "szomszéd jaúzsi"! (Le is húzhatja magát.)

2. Nem szeretném ha hatványozódna az utcán szaladozó narkós elmebetegek és "bulizzunk me' csak" taknyosok száma.

Ja tudom, mindjárt jön a mindent elsöprő "érv" a "dámegazalkoholisták", nos őket sem csípem.

2013. nov. 13. 20:29
 25/42 anonim ***** válasza:
8%

"miért fáj, ha a szembe szomszéd Józsi péntek este nem egy sört bont ki a meccshez, hanem elszív egy spanglit?"

Nem mindenki tudja ilyen szinten tartani. Akinél ez van, az simán most is elszívja a meccshez. Lebukás esélye nulla. Itt inkább a gondolkozni még nem tudó fiatal réteg megvédése a cél (kb 22 év alattiak). Ők nem állnak meg a spanglinál.

2013. nov. 13. 20:32
 26/42 A kérdező kommentje:

"1. Nem nagyon érdekel mit csinál a "szomszéd jaúzsi"! (Le is húzhatja magát.) "

De ha nem érdekel, akkor miért szeretnél az adódból arra költeni, hogy őt üldözzék emiatt?

"2. Nem szeretném ha hatványozódna az utcán szaladozó narkós elmebetegek és "bulizzunk me' csak" taknyosok száma. "

Nem tudom te hol élsz, de a nagyvárosi fiatalság (=35 alattiak) jelentős része rendszeresen fogyaszt marihuánát. Aki akar, az most is könnyen hozzájut, csak az nem mindegy, hogy milyen körülmények között.

2013. nov. 13. 20:33
 27/42 anonim ***** válasza:
0%

" Nem tudom te hol élsz, de a nagyvárosi

fiatalság (=35 alattiak) jelentős része

rendszeresen fogyaszt marihuánát. Aki akar,

az most is könnyen hozzájut, csak az nem

mindegy, hogy milyen körülmények között."

Akkor tulajdonképpen minek legalizálni? :)

És ki akarja, hogy üldözzék?

De még nem kellene mostmár teljesen szabad kezet adni!

El is árultad, hogy most is hozzájut aki nagyon akar, akkor nem értem a problémát. :)

2013. nov. 13. 20:38
 28/42 A kérdező kommentje:

"Nem mindenki tudja ilyen szinten tartani. Akinél ez van, az simán most is elszívja a meccshez. Lebukás esélye nulla. Itt inkább a gondolkozni még nem tudó fiatal réteg megvédése a cél (kb 22 év alattiak). Ők nem állnak meg a spanglinál."

Valóban nem mindenki tudja, de ez személyiség függő. Ők az alkoholt és más legális szerekkel is így vannak. Viszont ha alapvetően nem üldöznénk ezt a tevékenységet, akkor sokkal több erőforrás maradna a valóban problémás esetekkel foglalkozni. És ezt elsősorban az egészségügyi ellátáson belül, s nem rendészeti úton.

18 éven felüliekről van szó a kezdetekről, lehet, hogy te gondolkozni nem tudóknak tartod őket, de jogilag ők pontosan ugyanolyan cselekvőképes (szavazó!) felnőttnek számítanak, mint egy 40 éves.

A kapudrog elméletet már számtalanszor cáfolták. Én magam is ismerek elég jó beosztásban dolgozó, 30-as évei elején járó embereket, akik már több mint 20 éve rendszeresen szívnak. Nekik ez tetszik, de ettől függetlenül teljes mértékben tudják kezelni a dolgot, s ez elmondható a marihuánafogyasztók több mint 90%-ra.

2013. nov. 13. 20:40
 29/42 A kérdező kommentje:

"El is árultad, hogy most is hozzájut aki nagyon akar, akkor nem értem a problémát. :)"

Az a probléma, hogy azért időnként mégis lebuknak vele jó páran. Akiknek ez vagy priusz, vagy elterelés. Ez mind-mind költség az államnak, plusz még mennyi fenntartani az ezzel foglalkozó alosztályokat. Ezeket mind mi fizetjük.

2013. nov. 13. 20:42
 30/42 rémuralom ***** válasza:
Helyes! Végre egy párt, amely nyíltan fel meri vállalni az ügyet. A magyar politikai paletta paródiája, hogy épp egy kriptokommunista, egyébként minden mást megregulázni kívánó párt az.
2013. nov. 13. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!