Mikor legalizálják a Marihuanát Magyarországon?
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 21:10
2/17 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Így is elég sok degenerált SZEFO van Magyarországon.
4/17 rémuralom válasza:
Nem mostanában, az biztos. Kevesebb szavazót hozna egy ilyen lépés, mint amennyit elvinne, és mivel a legalizáció egy többéves folyamat, a folyamatot megindító kormány még a marihuánaadóból sem látna sokat (mert ne legyenek kétségeink, bőségesen megpakolnák jövedéki adóval), hiszen nem lehet a teljes tiltásból egyik napról a másikra teljesen legalizálni. Ez akkora lépés, amit szerintem még a Fidesz sem merne egyik napról a másikra megtenni (más kérdés, hogy eszük ágában sincs, azért őket hoztam példának, mert ők azért élen járnak a hirtelen törvénykezésben).
5/17 anonim válasza:
Nincs elég benarkózott kretén az utcán?
7/17 anonim válasza:
Végülis a sok csillogó szemű, enyhén kótyagos egyén elég jól manipulálható... Orbán biztos ezzel is fog kampányolni, csak még a körítés érdekelne, hogyan is illeszhető ez be a nemzeti Tákolmányba.
8/17 anonim válasza:
Tudomásom szerint jövőre tervezik.
9/17 anonim válasza:
Tudomásom szerint jövőre tervezik.
Így van.
Egy csomagban érkezik: a marihuána legalizálása, a homoszexuálisok házassága, a semleges nemi identitás bevezetése, a nemzeti lobogó szivárványra cserélése és természetesen egy új alaptörvény.
Hihető.
10/17 anonim válasza:
Nincs így is épp elég drogos,akik beszámíthatatlanok,azaz KÖZVESZÉLYESEK?Remélem,soha,különben én elhúzok innen.Elegem volt a hülye emberekből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!