Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik mit kezdene a marihuá...

A Jobbik mit kezdene a marihuánával? Legalizálná?

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 22:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem
2013. aug. 15. 22:49
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Remélem, és egyben az aranylövést is...
2013. aug. 15. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:
8%

Sok szavazója nyitott lenne rá.

Viszont a Jobbiknak van ezaz "anti-liberális" imagéje, meghazudtolná önmagát, hogyha támogatná az engedélyezését.

2013. aug. 15. 22:51
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
imidzse*
2013. aug. 15. 22:55
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem úgy kb. lazán börtönbe vágná nem csak a terjesztőket, de a fogyasztókat is, de ti tudjátok.
2013. aug. 15. 23:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Többet ártana a fogyasztóinak, mint a cucc maga.
2013. aug. 16. 07:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Az ozora fesztivált is be akarja tiltani, mert drogosok gyülekezete, szóval nem
2013. aug. 16. 08:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Én például Jobbik szimpatizánsként mondom azt, hogy simán lehetne a füvet legalizálni, aki nem akar nem kötelező szívnia és sokkal kevésbé káros, mint pl az alkohol. Nem beszélve arról, hogy szép kis adóbevételek lennének, ha legálisan mondjuk a nemzeti dohányboltokban lehetne árusítani őket. Cserébe viszont az illegális terjesztést és a keményebb drogok terjesztését még a mostaninál is sokkal súlyosabban büntetném.
2013. aug. 16. 12:08
 9/11 anonim ***** válasza:

"Én például Jobbik szimpatizánsként mondom azt, hogy simán lehetne a füvet legalizálni, aki nem akar nem kötelező szívnia és sokkal kevésbé káros, mint pl az alkohol. Nem beszélve arról, hogy szép kis adóbevételek lennének, ha legálisan mondjuk a nemzeti dohányboltokban lehetne árusítani őket. Cserébe viszont az illegális terjesztést és a keményebb drogok terjesztését még a mostaninál is sokkal súlyosabban büntetném."

Beszélgess el Vona Gáborral a témával kapcsolatban. Sorakoztasd az érveidet és hátha. Én nem füvezek és akkor sem tenném ha legális lenne, de ellene sem vagyok. Írj rá a facebook oldalán, szerintem válaszolni fog.

2013. aug. 16. 17:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Az előző vagyok. Én sem füvezek, nagyjából félévente egyszer pár slukkal elszívok egy-egy buliban és kész. Nem is igénylek többet. Fesztiválokon például nem tudsz úgy helyezkedni, hogy ne csapja meg az orrodat, mégsem nagyon hallom, hogy bárkit is előállítanának emiatt. Szembekötősdi innentől kezdve ez az egész. Ha következetesek lennének, akkor fesztiválon sem szabadna engedni, ha viszont nem akkor hagyjuk a fenébe és legalizáljuk, de ez így röhej.
2013. aug. 18. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!