Nem kéne elvenni a szavazati jogot azoktól, akik elhagyják az országot?
Milyen jogon szólnak bele az itthoni ügyekbe, ha nekik büdös volt a munka itthon? Persze a jó fizetésért külföldre mennek, de fodrászhoz, fogászhoz meg szavazni hazajönnek. Mélységesen felháborít ez az undorító magatartás.
Más is így van ezzel?
"Bocsánat, hogy akarom építeni a jövőmet, és nem csak dolgozni akarok, de pénzt is szerezni azzal, amiben jó vagyok."
Nincs bocsánat, te aljas mocskos libsibolsi hazaáruló féreg!!!! Éjjen Orbán Viktor Szivárványbanszületett Admirális-Generális Elnök Miniszterelnök Úrfi, Mennyei Megtestesítője Dicső Hazánknak!!! Egy IGAZ MAGYAR szívesen éhendöglik, ha őt szolgálhattya!!! A hazaárulóknak csak a pénz kell és nem imádják Őfelsége Isteni Fényét!!! Áldozzunk csecsemőket, hogy Gondoskodó Orbán Atyánknak jó legyen és Dicsősége Betöltse a Mennyet és a Földet!!!! Hozsánna a Magasságos Orbán Viktor Szentatyánkba, ÁMEN ÁMEN ÁMEN VIVÁT VIVÁT ÉJJEN SOKÁ!!!! Tiéd a testem Viktor, vedd el, tégy a magadévá te FideszIsten!!! N/87
Amúgy kedves kérdező nem tetted még fel magadnak a kérdést, hogy a magyarok mégis mit szeressenek Magyarországban, amikor az megveti őket és nem foglalkozik velük?
Kb. mint egy alkoholista, tirpák apa és a gyereke közti kapcsolat, amihez leginkább hasonlítani lehetne a szitut...
@23: nem veszed észre, hogy ironizál?
Tegnap este én is kiakadtam.
Kombínón hatalmas nagy fent maradt reklámcsík kivűlről, hogy OV személyesen mond beszédet 23-án. Ez már a személyi kultusz előszele.
szerintem az erdelyiektol kene elvenni eloszor
aztan aba is lehet hagyni az elveteleket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!