Mi van veletek? Mi ez az őrületes zsidózás? Olvastátok ti a Mein Kampf-ot? Nem látjátok a hasonlóságot?
Most legalabb valoban latszik hogy "Mennyien is vagyunk mi MAgyarok"
Velemenyem szerint a tobbiek pedig vagy parazitak vagy pedig ilyen megalkuvo nepseg mint TE!!!
Remelem tobben leszunk!!!!
akkor szerinted azok az "igazi magyarok" akik utálják a zsidókat?:)) akkor én mi vagyok? sváb, norvég vagy mi?:) én nekem nincs semmi bajom a zsidókkal,a kérdezővel egyet értek.. magyarországon olyan mértékben megy a zsidózás hogy az értelmesebb embereket már eléggé zavarja....nekik is vörös a vérük, mi bajotok van velük?
azt állitod hogy parazita lennék, vagy megalkuvo? mert nem követem a tudatlanságot? miért kell zsidózni mondd el!
azt állitod hogy nem vagyok igaz magyar? hogyha szeretem magyarországot és itt élek mért ne lennék az... azon kivül hogy mondogatod hogy vesszen trianon, mást is ismersz a magyar történelemböl? a kulturából? a hagyományokból? tudod melyik pontokon bukott el a magyar történelem (mert nem trianonnál) .. a magyar népmeséket ismered.. magyarország több száz éves várainak romját láttad? ismered magyarország legszebb helyeit? amiket nem a szorolapok irogatnak hanem amiért a természetben neked kell utaznod és keresgélned? magyarország rejtett kincseit?
amugy az ilyenek miatt tartunk itt ahol.. az olyanok miatt akik keltik a feszültséget mért nem lehetünk békében itt magyarországon hogyha már amugy is ilyen tépázott ország vagyunk.. miért kell különbséget tenned zsidó magyar és keresztény magyar közt? a Jobbik nemzeti egységet akar kovácsolni? közbe utáljuk azt akinek más a vallása? vagy esetleg cigány? ébredj már fel...
amig meg nem szünnek ezek a gyülölködések magyarország nem fog kitörni onnan ahol most van...
22:35: az a szomorú, hogy Trianont sem ismeri.
Sokszor felszólaló katasztrofális helyesírással rendelkező Jobbikos agitátorunk: menj vissza kérlek az iskolába, járd végig becsülettel, különös tekintettel a magyar helyesírásra és történelemre, mert egy igaz magyar számára ezen ismeretek létfontosságúak. Édes anyanyelvünk meggyilkolása gyakorlatilag egyenlő a nemzet megsemmisülésével.
egy csendben, gondolkozva igaz magyar lány
"Te azt szeretned hogy "fejezzek be a zsidozast"Feleslegesen farasztod magad mert nem fog sikerulni es nem is kell sikeruljon. A lenyege az egesznek az kene legyen hogy az emberekben megcsillanjon a "nemzeti ontudat"{ami mar reges reg nincs}
Tehat amikor azt mondom hogy Mi Magyarok az nem zar ki teged sem sem pedig egy "normalis ciganyt..{ami miatt eredetileg megtamadtal}"
Tehát ha jól veszem ki az őrülettel határosan zavaros szövegedből, akkor a gyűlölködő típusú "nemzettudatot" azért kell megtűrni és erősíteni, hogy az emberekben "megcsillanjon" az igazi nemzettudat, ami már nem gyűlölködő. Ez majdnem olyan gyönyörű gondolatmenet, mint a "keresztülhazudni magunkat az igazságig" nemes gondolata. Zsidózáson és cigányozáson át leszünk derűs, vidám magyarok.
Érdekelne, hogy mitől lesz minden jobbikos ilyen logikátlanul gondolkodó tökkeltütött nulla. Adnak nekik a pártközpontban valami agysorvasztószert, vagy eleve a hibbantak kerülnek a párt vonzásába?
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:46
Egy szót sem értettél abból, amit írtam neked, ugye?
Tudod, a Jobbikot pont az olyanok miatt kerüli a legtöbb ember, amilyen te is vagy. Már akár jövőre kormánypárt lehetne, ha nem lennének ilyenek benne, mint te.
Nem csillan itt meg nemzeti tudat meg hasonlók. Egyszerű együgyű gyűlölködés az, amit művelsz, nem több.
Mondom ezt Jobbikosként.
"te biztos nem olvastad!!!!! abba szó sincs a zsidókról."
Fuss neki még egyszer, itt a link:
Én a zsidó szóra 395 előfordulást találtam.
Igazan nevetsegesek vagytok ti itt "Nagy ertelmisegi Jobbikosok"Vajon mennyien lennetek az 'indulatosok' es a "vadbarmok "nelkul???
Lattal itt valami olyasmit is hogy en gyulolkodtem a ciganyok vagy
a zsidok vagy akar a melegek ellen vagy akarki ellen????Ti vagytok nevetsegesek hogy meg mindig velem foglalkoztok...nem ertem miert veszed "kizarasnak vagy gyulolkodesnek azt amikor azt mondom MAGYAROK>Ti valojaban pont ugyanannyit artotok a Jobbiknak mint a "vadbarmok" csak az a kar hogy nem veszitek eszre..A megfelelo embernek osszatok az eszt legyszives es ne az Indulatos Jobbikosokon akadjatok fel!Koszonom!
A válasz megírásának időpontja: ma 16:32
Őszinte részvétem a szüleidnek. További jó mérgelődést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!