Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja itt mindenkinek a...

Mi a baja itt mindenkinek a cigány kultúra stb. oktatásával?

Figyelt kérdés

Először is magamtól idézek.

"A magyarországi cigányság kultúrájáról, dialektikai változásairól, demográfiai folyamatairól a xx. századba, megkülönböztetett helyzetükből adódó csomó dologról doktori disszertációt lehetne írni. Ne szívasson már itt 1-2 írni sem tudó, hogy nincs mit tanítani belőle. Én most végeztem középiskolában és töriből is vannak cigányos tételek ÉVEK ÓTA, ugyanúgy megtanultam mint a felvilágosodást, világháborúkat, középkori társadalmakat."

Na már most évek óta tanulunk a cigányokról, amikor mi töriből odaértünk utolsó évben, volt óra tartva direkt erről. Ebben nincs semmi meglepő a történelem része a cigányság történelme ugyanúgy, Magyarországon főleg aktuális.

Ugyanakkor, miért akarja olyan sok szülő megtagadni a tudást a gyerekeitől? Ne olvasson a gyerek Sartreot mert komcsi volt? Ne nézzen Chaplint, mert komcsi volt? Ne olvasson Lenint, mert Lenin volt? Aki ráadásul egy ragyogó elme volt és a fogalmazási készségei is megsüvegelendőek, A "baloldaliság" a kommunizmus gyermekbetegsége, ez anno kötelező volt közgázon.

Mindegy is, na de még valami, írják itt, hogy ráerőltetik a gyerekekre, most komolyan itt a szülők, meg mindenki azt hiszi, hogy a tanárok azt nevelnék a gyerekekbe, hogy fessék magukat barnára és zsamó zsé meg hasonlók? .....

Végezetül azt, hogy a cigány.kultúra az lopás,csalás,agresszió,hazudozás stb. meg erre tanítanák a gyerekeket az már komolytalan végképp...és nem nem vagyok cigánybarát meg semmi se cigányvédő, csak álljunk már meg egy szóra és vetkőzzük le ezt a nyugati ignoranciát.

2013. aug. 31. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
Cigány kultúra? Képzavar! Ennyi.
2013. szept. 7. 19:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!