Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja itt mindenkinek a...

Mi a baja itt mindenkinek a cigány kultúra stb. oktatásával?

Figyelt kérdés

Először is magamtól idézek.

"A magyarországi cigányság kultúrájáról, dialektikai változásairól, demográfiai folyamatairól a xx. századba, megkülönböztetett helyzetükből adódó csomó dologról doktori disszertációt lehetne írni. Ne szívasson már itt 1-2 írni sem tudó, hogy nincs mit tanítani belőle. Én most végeztem középiskolában és töriből is vannak cigányos tételek ÉVEK ÓTA, ugyanúgy megtanultam mint a felvilágosodást, világháborúkat, középkori társadalmakat."

Na már most évek óta tanulunk a cigányokról, amikor mi töriből odaértünk utolsó évben, volt óra tartva direkt erről. Ebben nincs semmi meglepő a történelem része a cigányság történelme ugyanúgy, Magyarországon főleg aktuális.

Ugyanakkor, miért akarja olyan sok szülő megtagadni a tudást a gyerekeitől? Ne olvasson a gyerek Sartreot mert komcsi volt? Ne nézzen Chaplint, mert komcsi volt? Ne olvasson Lenint, mert Lenin volt? Aki ráadásul egy ragyogó elme volt és a fogalmazási készségei is megsüvegelendőek, A "baloldaliság" a kommunizmus gyermekbetegsége, ez anno kötelező volt közgázon.

Mindegy is, na de még valami, írják itt, hogy ráerőltetik a gyerekekre, most komolyan itt a szülők, meg mindenki azt hiszi, hogy a tanárok azt nevelnék a gyerekekbe, hogy fessék magukat barnára és zsamó zsé meg hasonlók? .....

Végezetül azt, hogy a cigány.kultúra az lopás,csalás,agresszió,hazudozás stb. meg erre tanítanák a gyerekeket az már komolytalan végképp...és nem nem vagyok cigánybarát meg semmi se cigányvédő, csak álljunk már meg egy szóra és vetkőzzük le ezt a nyugati ignoranciát.

2013. aug. 31. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
49. unalmas már! ha nem vetted volna érsze egy tucat ilyen beolvasást kaptam már ne fárasszatok, ne írjátok le ami már milliomodjára levan írva! megértem ha egyszer leírjátok. vagy jobb a lelketeknek? felőlem írjátok de szásszor nem fogom elolvasni. írd a kormánynak.
2013. szept. 3. 02:00
 52/61 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk meg az baromira unalmas, hogy mindig megy a másra mutogatás, hogy a megoldást (és a pénzt) mástól várjátok: a magyaroktól hogy legyenek megértőek, a kormánytól, hogy csináljon valamit.

A cigányok mikor fognak bármit is tenni magukért???

Talán ha már nem lesz magyar, nem lesz segély, és nem lehet külföldre szaladni, mert azok elintézik egy szögesdróttal a határon.

2013. szept. 3. 02:14
 53/61 anonim ***** válasza:
52. hogy tegyen magukért és az országért, akarnia kell a kormánynak is! majd akkor akarnak ha: behozzák a halálbüntetést, szűlési korlátozást, korlátolt segélyezetség lenne csak x-gyerek után, kötelező lenne dolgozni, szigorított börtönök stb! ha ez meglenne lenne változás! de valamiért az EU, és a "nagy"vezetőség nem akarja, szertinted miért nem ? vegye már észre mundenki, hogy szó sincs itt liberazációról, hanem valamit akarnak ezzel a liberális rendszerrel a héttérben! és a romák pont kapóra jön a tervhez nekik.
2013. szept. 3. 02:24
 54/61 anonim ***** válasza:
én úgyérzem felhízlalnak, mielőtt levágnak.
2013. szept. 3. 02:33
 55/61 anonim ***** válasza:

Minket már elüldöztek, maradnak a cigányok, akiket körbe lehet keríteni. Jaja, ez lesz a végső cél.

Viszont észre kéne már venni, hogy nem az Állam bácsitól kell várni, hogy majd ad lakást, munkát, meg megold mindent az emberek helyett. Vegye mindenki kezébe a sorsát és oldja meg. A cigányoknál is vannak tanultabb emberek, ki kell állni és vezetni a tesókat, nem a kormánytól, magyaroktól, EU-tól meg a Télapótól várni a csodát.

2013. szept. 3. 02:43
 56/61 anonim ***** válasza:
de ha lenne egy jobb rendszer, az neked is jobb lenhe nem ? például jobb lenne a közbiztonság, jobb fizetés, több munkahely, stb ne mond már, hogy nem lenne jó! na és hogyan tegyenek maguktól ? nem sok munka van! főleg vidéken. ahhoz munka is kéne, vágod
2013. szept. 3. 03:01
 57/61 anonim ***** válasza:
Arra kivancsi vagyok, hogy tanitjak-e majd a genetikailag bizonyitott indiai eredetet, vagy csak azt hazudjak, hogy "allamalapito nemzet volt a cigany is!
2013. szept. 6. 19:42
 58/61 anonim ***** válasza:
A lopas es rablas meg a markecolas a cigany kultura szerves resze. Kivancsi vagyok, hogy szo fog esni a lopasrol, mint megelhetesi forrasrol, vagy csak a jo oldalat mutatjak be ennek a "kulturanak", pl. valyogvetes, muzsikalas, josolas. Pedig a lopasrol, a magyarok (feherek) kihasznalasarol sok szo esik otthon a romaknal, azt ma us tanitjak nekik a szüleik.
2013. szept. 6. 20:30
 59/61 anonim ***** válasza:
A cigany nepmesek is a lopasrol szolnak, lattam a Duna TV-ben a mesemondo versenyt. Lotolvajrol meselt a kis cigany, aki egy egesz menest lopott el. EZ a cigany kultura.
2013. szept. 6. 20:34
 60/61 anonim ***** válasza:
51-es válaszóló vagyok. Azoknak van "cigánykultúrájuk" akik fanatikusak! Kik a fanatikusak ? Van többfajta cigány is. Mi Magyarcigányok, nem beszéljük a nyelvet, nem járunk olyan ruhákban. Az olá, beás, stb cigányok akik pár évtizede vándoloroltak be romániából, ezek azok, akik beszélik a nyelvet és és úgy is öltöznek, és a lopás nekik hagyomány és az üzletnek minősül (ezek szülnek 9-10 gyereket nem a magyarcigányok! Össze kevertek velük. Ők még nálunk is rosszabbak. De ők ám nem is magyarállampolgárok hanem betelepedtek! És kimondta hogy a lopás hagyomány? Az csak a rossz neveltetés mellékterméke!
2013. szept. 7. 01:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!