Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja itt mindenkinek a...

Mi a baja itt mindenkinek a cigány kultúra stb. oktatásával?

Figyelt kérdés

Először is magamtól idézek.

"A magyarországi cigányság kultúrájáról, dialektikai változásairól, demográfiai folyamatairól a xx. századba, megkülönböztetett helyzetükből adódó csomó dologról doktori disszertációt lehetne írni. Ne szívasson már itt 1-2 írni sem tudó, hogy nincs mit tanítani belőle. Én most végeztem középiskolában és töriből is vannak cigányos tételek ÉVEK ÓTA, ugyanúgy megtanultam mint a felvilágosodást, világháborúkat, középkori társadalmakat."

Na már most évek óta tanulunk a cigányokról, amikor mi töriből odaértünk utolsó évben, volt óra tartva direkt erről. Ebben nincs semmi meglepő a történelem része a cigányság történelme ugyanúgy, Magyarországon főleg aktuális.

Ugyanakkor, miért akarja olyan sok szülő megtagadni a tudást a gyerekeitől? Ne olvasson a gyerek Sartreot mert komcsi volt? Ne nézzen Chaplint, mert komcsi volt? Ne olvasson Lenint, mert Lenin volt? Aki ráadásul egy ragyogó elme volt és a fogalmazási készségei is megsüvegelendőek, A "baloldaliság" a kommunizmus gyermekbetegsége, ez anno kötelező volt közgázon.

Mindegy is, na de még valami, írják itt, hogy ráerőltetik a gyerekekre, most komolyan itt a szülők, meg mindenki azt hiszi, hogy a tanárok azt nevelnék a gyerekekbe, hogy fessék magukat barnára és zsamó zsé meg hasonlók? .....

Végezetül azt, hogy a cigány.kultúra az lopás,csalás,agresszió,hazudozás stb. meg erre tanítanák a gyerekeket az már komolytalan végképp...és nem nem vagyok cigánybarát meg semmi se cigányvédő, csak álljunk már meg egy szóra és vetkőzzük le ezt a nyugati ignoranciát.

2013. aug. 31. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert a magyarok, csak a maguk igazát fujják! Olyanárt basztatnak minket amiről nem thetetünk. És a kérdésedre is válaszolva, azért nem kapsz választ mert nem tetszik nekik lélegeznek a cigányok.
2013. szept. 2. 12:59
 22/61 anonim ***** válasza:
100%

Na ide figyelj, 23%-os cigánygyerek!

Te itt egy megtűrt kisebbség vagy, ne szájalj a téged eltartó őshonos államalkotó nemzettel, vagy húzz innen a jó büdös francba.

Te és a fajtád csak vendégek vagytok ebben az országban, a vendég pedig köteles a vendéglátó szabályait betartani, különben röpül a házból.

A jó édes nénikédnek mond, hogy "senkiházi", meg "elvakult hülye".

Lehet, hogy nálatok a putriban ez dívik, de nálunk nem.

2013. szept. 2. 13:03
 23/61 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért van ez ellen ez a nagy ellenszenv,mint ahogy anno orosz történelmet meg nyelvet sem akart tanulni senki,dafkéból csak azért sem:D

Ugyan ez most a cigányokkal,a rühellt népcsoport,"mért tanulja a gyerekem ezeknek a retkeknek a kultúráját?!"

Amúgy én se tanulnám szívesen,tanuljanak meg ember módjára viselkedni,azután nem lesz ilyen ellenállás ha esetleg tanulni kell róluk valamit

A franc akar a kolompár nintendo meg a kalányos józsika kultúrájáról tanulni miután belédmártják a bicskájukat meg összerugdosnak a földön,csesszék meg azt a fene nagy kultúrájukat!!

2013. szept. 2. 17:25
 24/61 anonim ***** válasza:
100%

21: "Olyanárt basztatnak minket amiről nem thetetünk. "

Arról nem tehettek, hogy a legtöbb helyen mocskos a cigányok udvara, nem járnak a gyerekek iskolába, nem tudnak Európában (évszázadok óta ugyanúgy itt vannak pedig) európai módra viselkedni, emiatt mindenki megutál titeket?

2013. szept. 2. 17:35
 25/61 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azt nem fogják tanítani,hogy hogyan is viselkednek manapság,milyen az életmódjuk napjainkban,amelynek köszönhetően szerintem egy teljesen torz képet fognak róluk kapni a diákok.Semmi értelmét nem látom egyébként.Aki kapcsolatba kerül velük nap mint nap,az úgysem azzal fog foglalkozni,hogy mit is tanítottak neki a kultúrájukról,hanem csak azt fogja látni,hogy miként is viselkednek manapság.Engem például közel sem érdekelne,hogy mi jót tettek a múltban,amikor a jelent csak tönkreteszik.Mi például,egy szót sem tanultunk a cigányságról,nem még hogy tétel lett volna,ezért felháborítónak is tartottam azt az érettségi feladatot. Legalább BAZ megyei létemre volt róluk tapasztalatom bőven.Én úgy vélem,hogy egy nép történelmének,kultúrájának tanítását ki kell érdemelni,hisz ez egy megtiszteltetés annak az adott népnek és ezt a cigányság közel sem érdemli ki élősködő,primitív,barbár viselkedésükkel.
2013. szept. 2. 20:22
 26/61 anonim ***** válasza:
0%
Na kuss legxen fehér g*ecik! XD itt ti vagytok csicskák. Egyébként izlett az adótok. Tudjátok mit vettek :D bixert, tömegnővelőt, és egy jó kis magyar sört :) kértek ?
2013. szept. 2. 21:39
 27/61 anonim ***** válasza:
0%
Ja és mielőtt beleköttök az írásomba baxki picitelót tudtam csak lehúzni a gyerektől, így mellé pötyügüg ne haragudjatok, legközelebb nagyobbat zsebelek :D:D:D
2013. szept. 2. 21:41
 28/61 anonim ***** válasza:
0%
És most következnek a legizletesebb nethúszár odapörkölések a kiscigó ' ajj felmert szóllalni ez a tetü' szólaljatok fel a való életbeis! Ne a neten mondjátok a frankót, a pofátokat dugdosva! Rohadt nácik, ne higyétek azt, hogy úgy pattogunk ahogy fütyültök! Ez a mi hazánk is ha tetszik hanem! És ha kell fegyvert fogunk de lefogadom, aligvagytok 16 évesek
2013. szept. 2. 21:47
 29/61 anonim ***** válasza:
92%
Tévedsz drága, én egy kétgyerekes anyuka vagyok, aki már kimentette onnan a gyerekeit más országba. Kéjes örömmel írtam a felmondásom, hogy tőlem pénzt már nem lát a magyar állam - és így ti sem. Majd sírtok még utánunk, amikor nem lesz orvos aki meggyógyítson, nem lesz tanár aki tanítson és nem lesz paraszt, aki termeljen. Enni mit fogtok szerinted?
2013. szept. 2. 21:51
 30/61 anonim ***** válasza:
Enni? Őőőő rasszistákat azt hiszem :)
2013. szept. 2. 21:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!