Mi a baja itt mindenkinek a cigány kultúra stb. oktatásával?
Először is magamtól idézek.
"A magyarországi cigányság kultúrájáról, dialektikai változásairól, demográfiai folyamatairól a xx. századba, megkülönböztetett helyzetükből adódó csomó dologról doktori disszertációt lehetne írni. Ne szívasson már itt 1-2 írni sem tudó, hogy nincs mit tanítani belőle. Én most végeztem középiskolában és töriből is vannak cigányos tételek ÉVEK ÓTA, ugyanúgy megtanultam mint a felvilágosodást, világháborúkat, középkori társadalmakat."
Na már most évek óta tanulunk a cigányokról, amikor mi töriből odaértünk utolsó évben, volt óra tartva direkt erről. Ebben nincs semmi meglepő a történelem része a cigányság történelme ugyanúgy, Magyarországon főleg aktuális.
Ugyanakkor, miért akarja olyan sok szülő megtagadni a tudást a gyerekeitől? Ne olvasson a gyerek Sartreot mert komcsi volt? Ne nézzen Chaplint, mert komcsi volt? Ne olvasson Lenint, mert Lenin volt? Aki ráadásul egy ragyogó elme volt és a fogalmazási készségei is megsüvegelendőek, A "baloldaliság" a kommunizmus gyermekbetegsége, ez anno kötelező volt közgázon.
Mindegy is, na de még valami, írják itt, hogy ráerőltetik a gyerekekre, most komolyan itt a szülők, meg mindenki azt hiszi, hogy a tanárok azt nevelnék a gyerekekbe, hogy fessék magukat barnára és zsamó zsé meg hasonlók? .....
Végezetül azt, hogy a cigány.kultúra az lopás,csalás,agresszió,hazudozás stb. meg erre tanítanák a gyerekeket az már komolytalan végképp...és nem nem vagyok cigánybarát meg semmi se cigányvédő, csak álljunk már meg egy szóra és vetkőzzük le ezt a nyugati ignoranciát.
Na most elmondom miért:
A Magyar Magyar? Igen. Akkor miért ne lenne tananyag.
A Cigány Magyar? NEM!! Akkor miért lenne tananyag.
Ennyi erővel tanulhatnánk:
-Horvát
-Lengyel
-Cseh
-Bolgár
-Német
-Osztrák
-Orosz
-Ukrán
Meg még majdnem minden nép kultúráját mivel szinte mindenkihez van vagy volt köze a történelem során a magyaroknak..
Magyar tanuljon magyar kultúrát én 14 éves vagyok és úgy látom társaim többsége a magyarral sincs tisztába..nem, hogy még majd másét tanulja és az a már főleg cigány legyen..hagyjuk már!
Tudod mire megy ki az egész, kérdező?
Arra, hogy beleakarják nevelni az emberek, hogy jobban tolerálják az élősködést , bűnözést.
Hogy, legyenek politikailag korrektek.
A Fidesz ezzel elég messze ment.
Még az MSZP sem mert ilyen messze menni, pedig voltak nekik is érdekes dolgaik.
Elsőnek üzenném, magyarul kisbetűvel írjuk az általad felsorolt összes nép nevét, az országoké nagy.
Valamint, a cigány kultúra, és népesség jelen van velünk él, Magyarország része aktuálpolitikailag és gazdaságilag is mert kell utalni sokat rájuk is. De. Se a lengyel,kirgiz,norvég,marslakó egyik sem szerves része az mai magyarországi létnek, vagy elenyészően (németek). Amúgy erre a válaszra nem is kellett volna reagálni, mert tömény hülyeség és kb. egy érzelemkitörés, de én voltam a buta.
"A probléma ezzel az egésszel, hogy azért kell megismerni a cigányságot, hogy ne legyünk velük szemben kirekesztőek, mintha a magyarok hibája lenne, hogy a cigányság nem képes beilleszkedni és együtt élni. Szóval ennek a kizárólagos célja az agymosás, és a kollektív bűntudat belenevelése a gyerekekbe."
Ezt ki mondta? Mármint rajtad kívül? Úgy spekulálsz, hogy semmit se tudsz a tananyagról, csak fested az ördögöt a falra, mert már az elején elfogult vagy. Ne tegyél úgy, mintha valami nagy igazságot lepleztél volna le, csak bérrettegő vagy.
Ezzel egyedül az a baj, hogy NINCS CIGÁNY KULTÚRA!
Bárhol jársz Európában, mindenütt mást értenek rajta.
Egyedül a bűnözői életmód a közös nevező.
"Valamint, a cigány kultúra, és népesség jelen van velünk él, Magyarország része aktuálpolitikailag és gazdaságilag is mert kell utalni sokat rájuk is. De. Se a lengyel,kirgiz,norvég,marslakó egyik sem szerves része az mai magyarországi létnek, vagy elenyészően (németek). Amúgy erre a válaszra nem is kellett volna reagálni, mert tömény hülyeség és kb. egy érzelemkitörés, de én voltam a buta.
"
Te tényleg ekkora hülye vagy?
Ha a cigányokra figyelmet kell adni akkor jogosan elvárhatná az a 16.000 horvát is, hogy tanítsák a kultúrájukat! Ellenben bármelyik más nép is! Arról nem szólva, hogy ha horvátot kéne tanulni akkor a szülők igen csekély körülbelül egy százaléka akadna ki így a MAGYAR szülők 99%-a ki van akadva.
Kérdező, ne várj itt normális válaszokat (egy kettőt leszámítva). Mindenki mindenben csak a rosszat látja. Ahogy látod sokan képesek még összeesküvés elmélet is ráhúzni még az ilyen témákra is.
A másik gond, hogy sokan a cigány történelmet a jelenlegi cigány helytettel azonosítják. Sajnos ennyire telik a többségnek, könnyebb mindenre ráhúzni valamilyen nyögvenyelős, logikátlan eszmét mint sem kicsit elvonatkoztatni a negatívumoktól és végre a jót is látni. Komolyan mondom a magyarok egy része mazochista és direktben keresi mindenben a rosszat, hogy még többet kelljen idegeskednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!