Hogyan menthetném fel a gyermekeimet a roma kultúra oktatása alól?
Amikor meghallottam a kollégáimtól ,nevetségesnek találtam az egészet, én magam sem hittem el.
Nemrég utánanéztem és tényleg igaz, lesz ilyen jellegű oktatás.
3 gyermekes anyuka dolgozó anyuka vagyok , aki foglalkozik a gyermekeivel.
A kisebbik fiamat pont az ő kultúrájuk miatt kellett egy másik iskolába íratni.
Bár, személy szerint én kultúrának nem nevezném.
Nem szeretném, hogy rossz emlékeket idézzen fel ez az oktatás benne.
Mire van szükség, hogy felmentsék ez alól a tantárgy alól és ne kelljen bejárnia órára?
Valamiféle orvosi felmentésre?
Erre szerintem nem lesz lehetőség, mintha irodalom óra alól akarnád felmenteni, ez nem olyan mint a testnevelés vagy a matek.(ez rosszabb)
Szerintem maga a tantárgy ártani nem árthat, legalább is ha nem egy szélső balliberális tanár fogja tartani az órát.Ez úgysem arról szól,hogy szeresd a cigányokat, csak olyan dolgokat tunkolnak a gyerekbe aminek soha nem veszi majd hasznát, és a saját kultúráját sem ismeri, de egy kisebbségét kell megtanulnia, ez a legrosszabb az egészben.
A roma kultúrával nincs baj. Ha úgy gondolod, akkor tájékoztatlak: nem lopni és ygilkolni fogják a gyerekeket megtanítani, nem ez a roma kultúra.
"Valamiféle orvosi felmentésre?"
Elmeorvosit ha jól tudom elfogadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!