Csak Magyarországon vannak ilyen elmebeteg kisebbségi jogvédők?
Teljesen elmebetegek ,szerintem még életükben nem láttak olyan kisebbségit , mint amit védenek.
Ezzel a tevékenységükkel elég sok magyarnak okoznak kárt.
Agyhalott mind.
Van , egy közeli rendőr ismerősöm , ő szokott mesélni ezekről az "áldott" jogvédőkről.Sokszor úgy intézik ezek a jogvédők a dolgokat , hogy direkt legyen munkájuk.
A rendőröket is állandóan cseszegetik , nem hagyják hogy rendesen végezzék a munkájukat.
Bele kellene tenni valamit az alkotmányba ezekről a szervezetekről , teljesen lekorlátozni a hatásköreiket.
Magyarországon a legelmebetegebbek, legnemzetellenesebbek a jogvédők, ez igaz!
Sehol máshol nem mennek ilyen szélsőségekbe!
3. Pontosan tudod melyik kisebbségről beszélek.
Arról amelyiknek oly sokat tapaszaljuk a kultúrájának a "szép" arcát.
Ezenkívül a többi kisebbségnek nincs speciális jogvédője.
Nos, van az ismerőseim között, aki ilyen civil szervezetnél dolgozik, és szinte egész nap cigányok között van. Szóval ha ő nem látott kisebbségit, akkor senki. És ő nem egy egyedi, elszigetelt eset.
A rendőrök egy bizonyos hányada - szerencsére nem mind - természetes ellenségként kezeli a jogvédőket. nem csoda, sokkal egyszerűbb lenne a rendőrök munkája, ha nekik nem kellene betartani mindenféle törvényeket, nem kéne figyelemmel lenni emberi jogokra stb. Aztán az idősebb rendőrök néha rájönnek, hogy a jogvédők igazából őket is védik, önmaguktól...
Mivel egy ilyen civil szervezetnek érdemben nincs több joga, mint Neked vagy nekem, ha betennéd az alkotmányba, hogy "mától a jogvédő civil szervezetek ezt meg ezt nem tehetik", egyrészt a fél világ rajtad röhögne, másrészt aki ilyen tevékenységet akar végezni, egyszerűen szervezeti forma nélkül tenni.
"Nos, van az ismerőseim között, aki ilyen civil szervezetnél dolgozik, és szinte egész nap cigányok között van. Szóval ha ő nem látott kisebbségit, akkor senki. És ő nem egy egyedi, elszigetelt eset."
Ja, persze, blablabla. Őt még szép hogy "tisztelni és szeretni" fogják a cigányok, hisz kapnak tőle.
Hát, elmebeteg jogvédők mindenhol vannak sajnos majdnem mindenütt a világban - minden kérdésben.
Én igyekszek megérteni minden embert, és segíteni rajtuk, de néha tényleg olyan, mintha némely kérdésben tevékenykedő jogvédők nem is ezen a világon élnének,és sajnos némely esetekben a közösség nagy részére is káros lehet a tevékenységük.
Általánosságban beszéltem.
Máshol is akadnak legalább annyira ostoba jogvédők mint nálunk. Egyszer megkérdezném tőlük, hogy a közösségi portálokon miért lóvéval és fegyverekkel pózolnak az agyonfélemlített kisebbségeink?
Egyébként ezek mit is akarnak? Sehol nincs a világon esély és jogegyenlősség, majd azt hiszik, hogy megváltják a világot? A munkájuk ennél fogva értelmetlen, és már ez is csak azt húzza alá, hogy birkák, mert a lehetetlent akarják megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!